Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niuni, jeszcze będzie dobrze, zobaczysz. Wszystkie kiedyś zobaczymy
PC jak zwykle podniósł mnie na duchu. Do końca roku przerwa i czas na odpoczynek od hormonów, podreperowanie psychiki (i finansów), od stycznia ruszamy z przygotowaniami do IVF.
Niuni, Asik86, Iwkaaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
no my po wizycie PC spisał wszystko wypytał wszystko zrobił usg powiedział ze według niego jest juz wszytsko ok i ruszamy od stycznia
uwaza ze z ciazą od poczatku były problemy i prawdopodobnie to była za implantacja zarodka co powodowało ciagłe krwawienia a to było przyczyna zakażenia ze takie rzeczy niestety sie zdarzają ze nie ma na to mocnych teraz mam porobic badania i w styczniu na wizyteIwkaaa lubi tę wiadomość
-
Niuni powiem ci ze nie jestem na 100 % zadowolona z wizyty wydawalo mi sie ze ja zadawalam wiecej pytan niz on sam mi wyjasnial wspomnialam o prolaktynie powiedzial ze trzeba zbic i zmienil temat i w domu mi sie przypombialo ze ani recepty ani nic nie zbadal mnie wziernikiem a mowilam ze mnie pobolewa podbrzusze oczywiscie wszystko mi sie przypomnialo juz w samochodzie jak wracalismy
-
Mikuśka wrote:Niuni powiem ci ze nie jestem na 100 % zadowolona z wizyty wydawalo mi sie ze ja zadawalam wiecej pytan niz on sam mi wyjasnial wspomnialam o prolaktynie powiedzial ze trzeba zbic i zmienil temat i w domu mi sie przypombialo ze ani recepty ani nic nie zbadal mnie wziernikiem a mowilam ze mnie pobolewa podbrzusze oczywiscie wszystko mi sie przypomnialo juz w samochodzie jak wracalismy
Napisz może jutro na świeżo do Niego, wystawi Ci receptę chociaz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 21:22
-
Mikuśka wrote:Zła jestem na siebie ze oprzytomnialam dopiero po drodze wrrrrr
Mikuśka, ja to już na wizyty z kartką z pytaniami chodzę, bo często mi coś uciekaAndziula_1988 lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Siemanko laseczki jak dzis samopoczucie ???
ja od rana sie szwendam dziecko pojechał na wycieczke do szczecina z klasa wiec o 6 musiałam wstac a dawno tego nie robiłam oj ciezko było do tego nie mogłam cos w nocy spac przeżywałam to wizyte jakas taka podminowana byłam ale dzis tak jakby troche mi lepiej chyba wracaja siły do walki -
Niuni wrote:U mnie jakaś masakra. Beta 306