Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:Tak jest inka. Właśnie tak jak piszesz!
Łyżeczka na kubek. Zaparzać 30 min. odcedzić i pić wieczorkiem
No dobra. To zaczynam. Może nawet gdzieś znajdę jakieś małe sitko
Dzięki!Niuni lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Hej kobietki
Nie odzywałam się, bo jakoś ostatnio mam nerwa i wszystkim sie za bardzo przejmuje. Nie chciałam dokładać sobie dodatkowych stresów i odstawiłam internety ;-p
U mnie póki co ok. Maluszek rośnie. W poniedziałek będę mieć usg prenatalne. Ale ciiii nie myślę o tym ;-p jak mam objawy to czyję się słabo, ale jak nie mam to mam stresa. Już wolę te objawy
Nadrobiłam co u Was;-) Trzymam kciuki!! Asik i za Ciebie oczywiście też ;-*
P.s. Jestem na forum ciążówek, ale to nie to samo co tu u nas. Tam jakieś hejty i dziwne akcje. SZOK!! Kobiety kobietom różne cyrki robią. I po co?! Ehhh jakbyśmy mało przeszły. Same sobie dokładają.
P.s.2. ja też piłam ziółka jeszcze zostało. Jak Któraś chętna to mogę odstąpić oby i Wam pomogły!!
Niuni, Iwkaaa lubią tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Hej kobietki
Nie odzywałam się, bo jakoś ostatnio mam nerwa i wszystkim sie za bardzo przejmuje. Nie chciałam dokładać sobie dodatkowych stresów i odstawiłam internety ;-p
U mnie póki co ok. Maluszek rośnie. W poniedziałek będę mieć usg prenatalne. Ale ciiii nie myślę o tym ;-p jak mam objawy to czyję się słabo, ale jak nie mam to mam stresa. Już wolę te objawy
Nadrobiłam co u Was;-) Trzymam kciuki!! Asik i za Ciebie oczywiście też ;-*
P.s. Jestem na forum ciążówek, ale to nie to samo co tu u nas. Tam jakieś hejty i dziwne akcje. SZOK!! Kobiety kobietom różne cyrki robią. I po co?! Ehhh jakbyśmy mało przeszły. Same sobie dokładają.
P.s.2. ja też piłam ziółka jeszcze zostało. Jak Któraś chętna to mogę odstąpić oby i Wam pomogły!!
Może ja bym spróbowała tych ziół?? mam w tym tygodniu wizytę u PC , od nowego cyklu rozpocznę stymulacje,, biorąc pod uwagę moje AMH to czas gra na moją niekorzyść wiec lepiej żeby to wszystko szybciej się odbyło;)Sylwia211987 -
Asik86 wrote:Andziula super wiadomości!! Trzymaj się i nie denerwuj :-* gdzie idziesz na prenatalne i do kogo?
-
sylwia211987 wrote:Może ja bym spróbowała tych ziół?? mam w tym tygodniu wizytę u PC , od nowego cyklu rozpocznę stymulacje,, biorąc pod uwagę moje AMH to czas gra na moją niekorzyść wiec lepiej żeby to wszystko szybciej się odbyło;)
-
Andziula_1988 wrote:Nie ma problemu mogę podesłać. Napisz na prive
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
Sylwia211987 -
Andziula_1988 wrote:Idę do VL. Jak nie pomyliłam nazwiska to Jerzy Węgrzynowski. Jest na liście lekarzy rekomendowych do wykonania usg prenatalnego. Miałam to zrobić u Bączka, ale on na tej liście nie jest ;-p27.07 bliźniaki!!
-
Asik86 wrote:Ooo to daj znać po, bo jak ja byłam w 17 tc i poszłam do Niego to powiedział, że po co przyszłam jak on nic tam nie zobaczy. On specjalizuje się w serduszkach. Ciekawe co Ci powie. Mnie wysłał do Diagenu i miałam przyjść ewentualnie ok 21 tc. Nie poszłam. Chodzę do Diagenu do Mędrka. Jakby co to polecam a u Bączka prenatalne robi jakaś kobieta, nie On, ale podobno też jest dobra. Zawsze dają zdjęcia.
-
Jeszcze z ciekawości weszłam na stronę VL sprawdzić cenę. Tam maja wszystko opisane. I optymalny czas to 11tc a 13tc +6 dni. Później w II i III trymestrze tez rozpisane kiedy robić. Oprócz Wegrzynowskiego w VL jescze dwóch lekarzy robi. I powiedz mi kochana zapłaciłaś za usg a on i tak noc nie zrobił?
-
Andziula_1988 wrote:Jeszcze z ciekawości weszłam na stronę VL sprawdzić cenę. Tam maja wszystko opisane. I optymalny czas to 11tc a 13tc +6 dni. Później w II i III trymestrze tez rozpisane kiedy robić. Oprócz Wegrzynowskiego w VL jescze dwóch lekarzy robi. I powiedz mi kochana zapłaciłaś za usg a on i tak noc nie zrobił?27.07 bliźniaki!!
-
Andziula, Wegrzynowski to bardzo dobry specjalista, na pewno najlepszy w okolicy! Też u Niego byłam! Jak maluszek nie chce się ukladac, to wysyła Cię na spacer i próbuje znowu. Jak nie da rady wyznacza Ci inny termin.
Tak faktycznie, trochę szybko u Ciebie te USG? Tak właściwie to dlacZego? Nie możesz się wstrzymać jeszcze??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 15:27
-
Niuni wrote:Andziula, Wegrzynowski to bardzo dobry specjalista, na pewno najlepszy w okolicy! Też u Niego byłam! Jak maluszek nie chce się ukladac, to wysyła Cię na spacer i próbuje znowu. Jak nie da rady wyznacza Ci inny termin.
Tak faktycznie, trochę szybko u Ciebie te USG? Tak właściwie to dlacZego? Nie możesz się wstrzymać jeszcze??
Faktycznie Asik może u Ciebie inaczej, bo ciąża jednokosmówkowa. Dam znać. -
hey
Witaj Andziula dobrze ze sie odezwałas ja zarówno w pierwsze jaki w drugiej ciazy miałam prenatalne 12 tyg a drugie to zalecają robić tak najlepiej 22 23 tydz własnie po to aby było widac serduszko dobrze ja tez byłam umówiona do Węgrzynowskiego niestety nie doczekałam ale czytałam duzo o nim i własnie mówią ze jest fachurą od serduszek
-
ja dzis poleciałam do ginekologa w związku z tym ze juz mnie wszyscy lekarze znają to dostałam sie od razu hehehhe poszłam na nfz a ona zabrał mnie do swojego gabinetu prywatnego i tam u siebie mi zrobił usg powiedział ze wszysko jest ok ze było jajeczkowanie z ze w lewym widac ślady po pęcherzykach a w prawym jest jeden 15 mm ze powinnien sie wchłonąc przy badaniu stwierdził lekka nadżerkę i zaczerwienioną śluzówkę dał jakiś krem dopochwowy
a ja sie dziwnie czuje jakbym miała juz dostac okres powiedział mi ze moze to zawirowania hormonalne i mam obserwować
zakupiłam ten krem i probiotyk i zapłaciłam prawie 100 masakra dobrze ze wizyta darmowa
a moje zaowsikowane dziecko dostało leki tzn wszyscy dostalismy i od jutra bedziemy sie odrobaczac ehhh -
Andziula_1988 wrote:Haha Niuni doczekać się z jednej strony nie mogę, ale to nie to. EB mnie skierowała i tak kazała się umówić. To akurat będzie równiutko 11 tc. No zobaczymy.
Faktycznie Asik może u Ciebie inaczej, bo ciąża jednokosmówkowa. Dam znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 16:59
-
Andziula_1988 wrote:Nie ma problemu mogę podesłać. Napisz na prive
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 10:14
Sylwia211987