Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikuśka wrote:hey laseczki
Jula zęby koniecznie tym bardziej jak mała dziurka co by potem nie było wiekszych problemów
która z was jezdziała do Gamety w Łodzi od Bączka ??
Jamiałam punkcję i transfer w Gamecie. W czym mogę ci pomóc?
-AMH: 0,68 ng/ml; mięśniaki macicy, subkliniczna niedoczynność tarczycy
-pierwsze IVF - VIII.2017 - uzyskano 5 oocytów, 2 zarodki
zamrożone w 3 dobie (7B1 i 8B2);
-22.09.2017 I CRIO01.02.2018 II transfer - zarodek się nie rozmroził.
19.05.2018 II IVF - transfer w 3d
22.06.2018 crio -
Zaczęłam dziś krwawić... rano było malutkie plamienie przy aplikacji luteiny, a potem się rozkręciło, cholera... wizytę mam na 15.10, chyba wyjedziemy wcześniej. Na usg miałam 2 krwiaki, więc mam nadzieję, że to któryś z nichRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualny
-
Brzuch mnie wczoraj wieczorem lekko ciągnął, teraz trochę pobolewa jak na @, boję się jak cholera... krwawienie jest brązowe, jak w ostatni dzień @ i teraz to bardziej przypomina plamienie. Ja już w drodze, dam znaćRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
nick nieaktualny
-
Misia niedobre wiesci
widac poprostu zarodek nic nie probowal , oby nastepny wzial sie do roboty od razu . progesteron raczej na lekach niski , ja to 40 iles mialam i tez mi sie wydawalo malo bo niektore z was to ponad 100:O
Inka czekam na wiesci , mam nadzieje ze to nic powaznego, dla pocieszenia pameitasz ja tez plamilam ostatnio dopiero jakis zcas temu skoncyzlam plamic , u mnie kosmowka sie odklejala akurat ale narazie ejst wszystko dobrze wiec u ciebie tez na pewno bedzie . -
Hej kobietki. U nas szyjka trzyma, ale wczoraj i dzisiaj regularne skurcze
. Bardzo bolesne do tego. Dalej nospa i leżenie. I przyplątało mi się jakieś zakażenie bo bakterie i leukocyty w moczu. Jutro mam zrobić posiew. Jak coś to mam dzwonić do gina.
Niuni normalnie tak się śmiał. Najpierw był uśmiech z zamknieta buźką a później pełna otwarta, ziewał sobie, fikał i brykał. Normalnie cudak. Na kolejnej wizycie zamówiłam nagranie 4d. Oby też był aktywny. Nie chcecie spróbować też takie zrobić??
Misia najgorsze właśnie to jak nic nie ruszyi dalej nie wiesz w czym problem
Wpaula gratulacje.
Inka daj znać.
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie, wszystko w porządku, młody (lub młoda) jest duży i zdrowy
Ma 1,36 cm, wg okresu to 7 tydzień i 3 dzień, a wg usg 7 tydz. i 6 dzień, więc szybko się rozwija. Słyszałam serduszko
PC pokazał mi na usg miejsce między jajem płodowym a ścianą macicy, które mogło być przyczyną krwawienia, ale mówił, że do jutra powinno się uspokoić i że to się samo wchłonie, teraz już jest tylko lekkie plamienie i brzuch już nie boli.
Pożegnałam się już z PC, bo teraz już będę chodzić do lekarza na miejscu, tak więc moja przygoda z VL dobiegła końca (chyba że zdecyduję się wrócić po rodzeństwo)
MisiaZ88, justysia86, Niuni, ewelesza, Andziula_1988, Iwkaaa, Stereo, Lisek1985 lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07