Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam dziś drgawki i lekkie pobolewanie jak na @ ale samopoczucie fatalne... Nie wiem czy pogoda się nie przyczyniła do tego. Ale nie czuję się dobrze... Jakbym miała zatrucie pokarmowe takie odczucia. A jestem dopiero 3dpt.
-
Właśnie obawiam się że to w drugą stronę. Kiedy następuje zagniezdzenie ? Wyczytałam że ok 6 doby po transferze. A ja mam 3 xD
Muszę wierzyć że się uda....w końcu podali zarodek "żyletę" hehe..Stereo lubi tę wiadomość
-
sylwia211987 wrote:No mam chwilę..dziewczyny ogólnie transfer hm-..nic nie wiem nawet nie wiem której klasy zarodek podali nie wiem ile miało endo a jak podawał...nie wiem nic prawie.tylko że zarodek się rozmroził ładnie i tyle
Dziwne że nic Ci nie powiedzieli
.. Mi za pierwszym razem powiedzieli jakiej klasy chociaż. Teraz też powiedzieli nawet się zdziwiłam bo pokazali mi go na monitorze. I troche o nim powiedzieli...ale i tak nic nie rozumiałamzauważyłam że tam każda pacjentka Jedt inaczej teaktowana, diagnozowana itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 18:06
-
Sylwia mi też nic nie powiedzieli, tylko że Beta w następny piątek do zrobienia. Nawet nie mówili że zarodek się rozmroził ładnie ale skoro podali to musiało być ok. Sylwia będzie dobrze !!!!
sylwia211987 lubi tę wiadomość
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
Aaa i jeszcze ósmego dnia wstałam z takimi zawalonymi zatokami i bólem gardła, że masakra, a wieczorem jeszcze nic mi nie było. Któraś tutaj też była przeziębiona w tych dniach do bety i też jej się udało.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Oby tak było dziewczyny jak mówicie
Żeby mój organizm tylko temu podołał
Jal myślicie jest sens robic test sikany w 9-10dpt. Za pierwszym razem nie robiłam bo się bałam . Ale teraz sama nie wiem..boję się. -
Lońka wrote:Oby tak było dziewczyny jak mówicie
Żeby mój organizm tylko temu podołał
Jal myślicie jest sens robic test sikany w 9-10dpt. Za pierwszym razem nie robiłam bo się bałam . Ale teraz sama nie wiem..boję się.Lońka lubi tę wiadomość
12.03.18 - I punkcja, 6 COC,1 zardodek 8B1, brak ❄❄❄
15.03.18 - transfer, I ICSI-ET nieudane
14.05.18 - II punkcja, 4 COC, 2❄❄ Morula, 8B1
09.06.18 - kriotransfer moruli
07.02.19 - Feliks -
Lońka bardzo dobre wieści przed tobą coś czuje;) a ten progesteron to faktycznie bomba. Ja już na nogach powiem wam że w ogole PSYCHICZNIE nie czuje ze jestem po transferze..... nic zero jakiego kolwiek uczucia czy odczucia... wczoraj na biegu do pracy dzis też od rana zajęcia,,, biore zapobiegawczo nospe ,... zastrzyki bolą,, jeszcze robić musze w pracy to tez lipa. Problem mam z aplikacją luteiny pierwsza tabletka idzie okej ale druga to juz kiepsko ,, czuje ze jestem taka opuchnieta w środku .. ze aż troszke boli jak wsadzam ten aplikator... no ale zobaczymy co to bedzie, trzymam za wszystkie kciuki mocno,, i miłego dnia;)Sylwia211987
-
Sylwia pewnie piszesz o Prolutex. Mnie tez on bolał mocno i mega siniaki zostawial. Na szczescie teraz biore estrofem i duphaston doustnie i luteine dowcipnie a nie mam zastrzykow. A mialyscie badane poziomy progesteronu i estradiol w okolicach tranferu? Bo ja nie miałam a widzę ze Lonka ma dobry wynik hmmm. Ale jak zrobie sama to i tak nie bede wiedzieć czy dobrze czy źle. U mnie dzis żadnych dolegliwości, wczoraj i przedwczoraj mialam bole jak na @ a dziś juz nic... lipa...
Miłego dnia3 IUI -
08.2019 - córeczka -
A Sylwia odnosnie luteiny to mi np. doktor powiedział żeby bez aplikatora stosować i zmoczyć wodą tabletkę przed włożeniem, tak że ja w ogóle z aplikatorem nie próbowałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:14
3 IUI -
08.2019 - córeczka -
To ja ci Sylwia powiem że ja od.luteiny jestem tam cała spuchnieta a jak aplikuje to na patyczku mam rozowawy śluz...jest jakiś dramat. Jestem tak tam podrażniona że chodzic nie mogę.
Napisałam pc żeby mi dał zamiennik. To mi kazał zaaplikowac luteine i wsadzić tamponżeby nie wypłynęła lol!(ja nie jestem tam w.stanie cokolwiek wsadzic)
I zrobić dziś drugi raz wynik progesteronu-może zmniejszy mi dawki leku.
Nie ogarniam...a ja funkcjonować nie mogę bolllll! Swędzi wszystko na raz. -
no dokładnie swedzi też jak wypływa aż myslałam że moze jakas infekcja się zaczyna czy co ja pikole...
w ogole wziełam płyte z nagraniem bo mielismy ten embrioskop jak dobrze napisałam.. myslalam ze wszystkie zarodki mi nagraja co jak sie działo itp a oni tylko 1 . kuwa mać.. no nic fajnie to wyglada nie powiem;) bedzie na pamiątke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 08:43
Sylwia211987 -
Dziewczyny ta luteina tak działa, ja też miałam tam wszystko takie napeczniale, ale nie używałam tego aplikator, bo to mnie strasznie podraznialo, tylko palcem sobie wsadzalam. Julka ja bym na Twoim miejscu zrobiła ten progesteron, nie wiem dlaczego Ci tego nikt nie zlecił?! To jest bardzo ważne, u mnie najprawdopodobniej za drugim razem przez to się nie udało, bo W.G mnie nie posłuchał i nie przepisał prolutexu, a progesteron był chyba 14 czy 15. A powinien być ponad 209.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Julka19 wrote:Sylwia pewnie piszesz o Prolutex. Mnie tez on bolał mocno i mega siniaki zostawial. Na szczescie teraz biore estrofem i duphaston doustnie i luteine dowcipnie a nie mam zastrzykow. A mialyscie badane poziomy progesteronu i estradiol w okolicach tranferu? Bo ja nie miałam a widzę ze Lonka ma dobry wynik hmmm. Ale jak zrobie sama to i tak nie bede wiedzieć czy dobrze czy źle. U mnie dzis żadnych dolegliwości, wczoraj i przedwczoraj mialam bole jak na @ a dziś juz nic... lipa...
Miłego dniaSylwia211987