Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Badania są ale to z kliniki i chyba chodzi o te kliniczne....musisz sie dowiedzieć jak to wyglada. A co do in vitro w Szczecinie...to raczej nie będzie. Tak mi mowil dr.
U mnie juz poszedl pierwszy zastrzyk zobaczymy ile sie tam wyprodukuje. -
Witajcie kobietki w nowym roku.
Życzymy wszystkim siły i wytrwałości w walce o te piękne marzenia. A finalnie ich spełnienia. Niech w tym roku każda przytuli swoją małą różową kluseczke albo dwie czy trzy. My dzisiaj końcxymy 3 m-ce. Kiedy to zleciało.Iwkaaa, wombi, Lisek1985, Julka19, Zocha85 lubią tę wiadomość
Endometrioza, wysoka prolaktyna, niedoczynność.
Po dwóch histeroskopiach.
Ciąża biochemiczna 10.2017r.
Laparoskopia 12.2017 jajowody drożne.
Synuś 2010 -
Kraspedia wrote:Mirandzia i Iwkaaa jeśli będziecie pisały o wizytach u Bączka i Łodzi to będę wdzięczna za przyjęcie mnie do tej konwersacji
-
Hej dziewczyny,rano wypadł mi czop, trochę wód odeszło, pojechałam do szpitala i już mnie tu zostawili. Mam małe rozwarcie i niewielkie skurcze. Prawdopodobnie moja planowana na 10.01 cesarka będzie jutro:) trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 13:09
Iwkaaa, Lisek1985, Julka19, Zocha85, wombi lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Iwkaaa wrote:Uuuu Inka dzieję się
czyli co czekamy na Emilkę dobrze pamiętam
Dziewczyny przyjęłam zaproszenia ale grupowej konwersacji to chyba nie da się zrobićIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
inka2707 wrote:Hej dziewczyny,rano wypadł mi czop, trochę wód odeszło, pojechałam do szpitala i już mnie tu zostawili. Mam małe rozwarcie i niewielkie skurcze. Prawdopodobnie moja planowana na 10.01 cesarka będzie jutro:) trzymajcie kciuki
A teraz pytanie z innej beczki do Was wszystkich. Czy możecie polecić jakiegoś psychologa, psychoterapeutę specjalizującego się w problemach z płodnością w Szczecinie. Może słyszałyście o jakimś Czuje, że chyba pora iść bo moje emocje są całkowicie rozpieprzone, te czekanie na wizyty jest okropne. Do tego 2 kolejne ciąże w rodzinie, oczywiście ogłoszone w Święta, bo to taki czas kiedy Wszystko jest piękniejsze hiii Jestem całkowicie dobita
Jeszcze miesiąc muszę czekać na konsultacje telefoniczna wyników u PaśnikaWizyta zaklepana 10.12 na 30.01
-
Inka kciuki zaciśnięte, ja dziś po wizycie 32 tc właśnie się rozpoczął i niestety przez 2 najbliższe tygodnie mam bezwzględnie leżeć. Szyjka się skraca, brzuch twardy i nisko. Nadal mam brać luteine, magnez, witaminy i nospe w razie mocnych skurczy. No takich wiadomości się nie spodziewałam w Nowym Roku tym bardziej że jeszcze gotowa nie jestem,21.01 kolejna wizyta. To leżenie i czekanie na to co bedzie mnie przeraża.12.03.18 - I punkcja, 6 COC,1 zardodek 8B1, brak ❄❄❄
15.03.18 - transfer, I ICSI-ET nieudane
14.05.18 - II punkcja, 4 COC, 2❄❄ Morula, 8B1
09.06.18 - kriotransfer moruli
07.02.19 - Feliks -
Mirandzia i Iwkaa informuje, że wysłałam do Was wiadomość zbiorczą, więc może jednak się uda?
Mirandzia nie wiem jakiego psychologa mogłabym polecić. Może nie szukaj takiego od spraw płodności, tylko po prostu dobrego.
Ja już dawno znalazłam babke psycholożkę i jak już nie będę sobie radzić z niektórymi życiowymi sprawami to do niej zamierzam się udać.
https://www.znanylekarz.pl/joanna-serewa/psycholog-terapeuta/warszawa