Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Lońka wrote:Ja pierwsze podejście miałam dokładnie rok temu w styczniu. W sierpniu miałam drugie i crio we wrzesniu. I teraz w grudniu miałam trzecie.
U mnie dziś 5 dc ale mam długi protokół i z tego jak to rozumiem to dalsza stymulacja będzie od 14 stycznia po pierwszym badaniu od wczorajszego zastrzyku. Ale nie ogarniam tego za bardzo hehe...
W poniedziałek mam pierwszy monitoring, ciekawe ile jajek tym razem zniosęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 22:49
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Wiecie może ile w VL się czeka na wynik estradiolu i progesteronu? Mam zrobić na następną wizytę i nie wiem, czy uda mi się tam, czy lepiej u siebie.
-
A mnie dziewczyny złapało przeziębienie
wczoraj od rana drapało mnie gardło więc dużo piłam i wzięłam kilka tabletek na gardło a wieczorem było już gorzej. Pól nocy nie przespane nos zapchany gardło boli masakra
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
heyo laseczki
ja pamietam ze jak podchodziłam do IUI to pytałam o refundacje leków a PC mówił ze lepiej to zostawic do In Vitro a jak jest teraz to nie wiem ja juz nie bede podchodziła nawet jak nie wyjdzie
u nas sniegu brak
sylwia daj znac co tam PC wymyslił
trzymam kciuki za wszystkie znoszonne jajkaZocha85 lubi tę wiadomość
-
Julka byłam w aptece i Pani również powiedziała że na gardło tylko tantum verde albo hallsy jeżeli nie ma dużego stanu zapalnego a katar tylko woda morska. No nic leżymy i się wygrzewamy.IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
A więc tak ten cykl stracony...od następnego biorę antykoncepcje. 17 lutego jadę do szpital 18 mam histeroskopie i ten uraz endo. 7 luty w między czasie jadę do paśnika.PC nie ma pomysłu co to może być...w sumie nie mam nic stwierdzone dla tego szukamy dalej
Także coraz bardziej dociera do mnie myśl że mogę nigdy nie mieć dzieci...to jest straszne i przerażające...
Co może być nie tak ze mną???z moim organizmem...ech może ten paśnik na coś wpadnie...w końcu pomógł nie którym....może to nacięcie endometrium ech nie wiem dziewczyny zielona jestem w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 14:26
Sylwia211987 -
Sylwia ja może będę miała termin 30.01. do oddania do Paśnika. Dzwonili dzisiaj ze jest szansa na konsultacje telefoniczna w ten poniedziałek. Po konsultacji bede wiedziała czy moge go zwolnic. Mama nadzieje ze to dla nich nie problem skoro ty juz masz zaklepane. Oczywiscie jesli by Tobie pasował.
sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
sylwia211987 wrote:Dziewczyny a czy te notatki od PC które chce wziąć do Paśnika to o ksero mam rozmawiać z PC?? Czy po prostu idę do vitro live do recepcji i proszę panie żeby mi to ogarnęły?? Bo nie wiem czy lekarz musi się zgodzić na to czy nie
Składasz wniosek w VL o wydanie kopii dokumentacji. Kazda strona jest za potwierdzeniem z oryginałem. Płacisz za ksero i wszystko. Czas oczekiwania do tygodnia. Ja miałam po 4 dniach, Pani dzwoniła ze wszystko czeka. Gdybyś nie mogła odebrać osobiście to składasz wniosek z upowaznieniem. -
Już się rozpakowałam
pół nocy miałam skurcze, a o 9.15 było cc. Emilka waży 3880g, ma 58 cm i dostała 10 pkt w skali Agpar
Lisek1985, Lońka, Mirandzia, Julka19, Stereo, sylwia211987, Iwkaaa, Zocha85, wombi, jusy lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Serdeczne gratulacje inka, moc uścisków dla Was.
inka2707 lubi tę wiadomość
12.03.18 - I punkcja, 6 COC,1 zardodek 8B1, brak ❄❄❄
15.03.18 - transfer, I ICSI-ET nieudane
14.05.18 - II punkcja, 4 COC, 2❄❄ Morula, 8B1
09.06.18 - kriotransfer moruli
07.02.19 - Feliks