Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Heyo my po wizycie opóźnienie jedyne 30 min taki pustki dzis ze szok Heheh
U nas wszystko ok nasz cycuś rosnie niesamowite w jak szybkim tempie to moja 3 ciaza A nadal mnie to zadziwia 2 tyg nie było widać człowieczka A dziś macha rączkami nóżkami
Doktor mowi ze nic nie widać krwiakow wiec narazie luz
Schodzimy z lekow
No i masa badań do wykonania
No i ta krzywa cukrowa aż mnie skręca na sama mysl No ale coz damy radęLońka, Zocha85, Kemi lubią tę wiadomość
-
Mikuśka moja ostatnio metodą podpowiedziana od mojej ulubionej Pani z diagnostyki na wypicie glukozy to przynieść swoją kupiona w aptece o smaku coli i faktycznie dałam radę ja wypić bez problemu wcześniej piłam z połowa cytryny i ledwo ledwo A cola poszła super
-
Mikuska ja pilam cytrynową i bylo spoko ale o tym smaku coli tez słyszałam, podobno wchodzi bez problemów także spróbuj.IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Ciekawe jak u nas czy można smakowe jak tak to kupię
Ja pamiętam jak robilam to badanie to mi sie tak słabo zrobilo po wypiciu i dlatego mam cyka musze z mężem isc
Dziewczyny które chodzą do Bączka ile płacicie za wizyte ciagle tak samo czy potem ma niższe ceny?? -
Mikuska ja mieszkam w małym mieście i u mnie był problem żeby znaleźć w aptece jakaś smakowa ale wiem, ze przez internet można kupić, a w labolatorium panie nie robiły żadnych problemów żeby mi taką podać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 09:42
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Smakową glukozę można kupić m.in. w aptekach DOZ - jest pomarańczowa i o smaku coli, miałam pomarańczową i była bardzo znośna. Cytryny wkrapiać nie można bo podobno wpływa na wyniki.
Mikuśka będzie dobrze, dasz radę I dobrze, że mąż będzie z TobąPrzęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
Mikuśka wrote:Ciekawe jak u nas czy można smakowe jak tak to kupię
Ja pamiętam jak robilam to badanie to mi sie tak słabo zrobilo po wypiciu i dlatego mam cyka musze z mężem isc
Dziewczyny które chodzą do Bączka ile płacicie za wizyte ciagle tak samo czy potem ma niższe ceny??
Mnie też czeka ponowne badanie z krzywą, bo już raz robiłam, ehh za 1,5 tygodnia się wybieram, spróbuje teraz kupić ta smakowa.
Ja u Bączka za pierwszą wizytę placilam 300 zł, potem kolejne 200 zł, i za pierwszą wizytę już ciążowa też znowu 300 A kolejne 200 zł.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Teraz przez tego Bociana są droższe wizyty ale właśnie automatycznie się przechodzi pod Bociana ja na początku płaciłam mnie A jak rozpoczął współpracę z Bocianem to 1 wizyta 450 zł A kolejne 300 zł ale jak jest już w ciąży to nie wiem czy dalej Bocian czy już nie natomiast wiem że jak zadzwoni się bezpośrednio tam ba parkowa to wiecznie nie ma terminów A jak do Bociana się zadzwoni to można mieć wizytę np za 3 dni
-
Ha...przeczucia hm... Mam takie ze chyba sie udalo bo czuję sie bardzo inaczej...odczuwam zmiany w samopoczuciu. I już mówię mężowi ze jak się udalo to wspolczuje sobie bo od 4 dni fatalnie się czuje. Ale boje się ze to objawy leków trochę... Chociaż zawsze brałam takie dawki i bylo normalnie. Mnie boli brzuch i to tak dziwnie... Jakbym cos zepsutego zjadła. I mnie muli.
Ahh...na spokojnie podchodzę co będzie to będzie. -
Ahh...dupa! PC mówi ze imunologia mnie czeka i czekam na wiadomość od niego co i jak.
Dziewczyny ktore poszerzaly diagnostyke o imunologie mozecie napisać jakie badania mam zrobić zeby jechac juz z jakmis wynikami. Bo.wiem ze na niektore sie czeka.
No dramat. -
Lońka tak mi przykro jesteś niesamowicie dzielna! Trzymaj się!Endometrioza 3/4 st, PCOS, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia
09/2018r- stymulacja clo
10/2018r.- stymulacja clo
11/2018r.- stymulacja clo
12/2018r.- lametta
01/2019- gonadotropiny starania nat
02/2019r- gonadotropiny starania nat
07.2019r. In Vitro długi protokół- 2 blastki
17.07.2019r. Transfer świeżaka- blastka 4.1.1.
8dpt 125,4 10dpt 181,6 12dpt 364.5 14 dpt 672.4 16dpt 1286 , 30dpt ♥️
05.2023r. powrót po rodzeństwo /badania do transferu
06.2023r. rozpoczęcie leków do FET/ w 12dc wykryty wodniak jajowodu - przerwanie leków
08.2023r. zaplanowana laparoskopia
dietetyk-zabicka.pl
Jestem dietetykiem i specjalizuję się w dietoterapii w niepłodności /PCOS/ endometriozie- w chorobach, których niestety sama doświadczyłam . Dieta w staraniach o ciążę odgrywa ogromną rolę . -
Słuchajcie moze ktoras z Was będzie mi umiala pomóc... A mianowicie jestem po 4 transferach. Z czego dwa to byly zarodki z nasienia męża (bardzo słabe nasienie) a dwa byly z nasienia dawcy.
I teraz tak.. Przy dwóch podanych naszych byla beta chodź na chwile czyli ciaza biochemiczna ale bylo. A przy tych od dawcy nic... Tak jak teraz. I nie wiem czy ja mam.w głowie to ze.to nie nasze wspolne i nie moge tego strawic. Ale z kolei teraz bardzo bylam nastawiona ze sie uda...mimo ze dawca. I kurde to silniejsze ode mnie ale rycz eod godziny jak bóbr. Przy zadnym tak nie mialam transferze. A teraz czuje ze opadam z sił. Jeszcze ten immunolog mnie dobil ze to.tyle.tewa a ja w goracej wodzie kompana.