Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u mnie tez zimnica i tylko 8°C ! Ja wlasnie siedzę w laboratorium i robie badanoa, ktore zlecila mi EB. Robię krzywą cukrową i insulinowa, ledow co dalam rade wypic te moksturke. Ochyda!
Jak juz będę miala wyniki to będę Was prosic o namiary na dr Baczkowskiego.
Lonka kiedy.beta? -
Mikuśka wrote:Hehe no stres jest przed beta ja po cichu w tajemnicy zrobilam w 9 dniu Boszsz ile to stresu
Boże to jest jakaś masakra. Jakby to po transferze niee można by bylo wiedzieć ze jest się w ciąży...hehe..
Mikuska miałaś jakies objawy ktore daly ci do myślenia ze sie moze udalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 10:02
-
Ahh..piersi tez mam tkliwe i wiem..ze to po progesteronie. Mnie od 3 dni pobolewa brzuch takie dziwne uczucie. Czasem coś tam zakluje. Ale nie mam plamien nie wiem ale.mnie to martwi jakos.
-
No niestety dokładnie takjak mowisz...tyle leków comy bierzemy to się dziwię ze w nocy nie świecę. 😏
U mnie kurde co transfer to inaczej sie czuje hehe zeby to bylo takie proste..ze np boli brzuch oooo....udalo się! A tu dupa....wyrocznia w becie. -
Jula86 wrote:Ja dzisiaj byłam u P. B wygląda na to że ostatni raz, teraz mam się zgłosić do poradni w Zdrojach, no i dostałam nr do psychiatry, więc raczej u mnie będzie cc. Chyba, że nie zdążę załatwić zaświadczenia, chociaż mam nadzieję, że aż tak Mały się nie pospieszy
U mnie też raczej wskazanie do cc będzie to mam problem z lozyskiem, najprawdopodobniej przodujace. Także większość czasu odpoczywam tak jak pierwsze tyg ciąży z krwiakiem.
Lonka trzymam kciuki za wysoka bete. To kiedy robisz? w sobotę czy poniedziałek?
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
Heh, skąd ja to znam. Też robiłam przed czasem. Ale dobrze że wypada Ci w sobotę to powtórka po 48h w poniedziałek. Ja zrobiłam w piątek i potem się stresowalam czy zgodzą się na unii zrobić mi w niedzielę bo niby wtedy tylko nagłe przypadki. Ale się udało. To trzymam kciuki Kochana, wierzę że tym razem się uda. Ja też nie miałam żadnych objawów ciąży przed beta. Za to jak tylko się okazało że jest pozytywna to już wszytskie dostałam dolegliwości ciążowe
Lońka lubi tę wiadomość
3 IUI -
1 IVF - 1 zarodek criotransfer
08.2019 - córeczka -
No ja też myślałam, że teraz będę jeździła do VL częściej, a tu taka niespodzianka. Zadzwoniłam dzisiaj do poradni i babeczka mi powiedziała, że teraz się u nich zmieniło, bo nie umawiaja na cc tylko czekają aż coś się zacznie. Zapisała mnie do poradni na 27.05, a jak by się zaczęło coś wcześniej dziać to mam po prostu przyjechać na izbę przyjęć.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Ja mam termin na 14.06 i jak będę w tej poradni 27.05 to zapytam czy jednak nie wpisza mnie na jakiś konkretny termin, bo ja mam 100km do szczecina i boję się, że nie dojade9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Wombi jest jakieś światełko w tunelu. Idzie wszystko w dobra strone u Ciebie, a to najwazniejsze. Szkoda tylko, ze tyle masz za soba. Ja nie zmiennie kciuki za Ciebie trzymam.
Zoska no wlasnie mam miec w czerwcu🙈 ale dramat. Nikt mi nic nie powiedzial...wombi lubi tę wiadomość
-
Ludzie ale balagan z tą przeprowadzką. Postanowilam, ze przełoże histeroskopie na czerwiec, żeby nie stresować się, że przypadnie mi transfer, tylko że termin histero wypadnie mi w trakcie przeprowadzki i tak sie zastanawiam skoro jestem już na antykach czy moge przeciągnąć okres o 2 tygodnie później. Wtedy histero byłaby po ich przeprowadzce a transfer w lipcu. Myślicie że tak mogę? Będę się w tej sprawie kontaktować z WG ale to dopiero w poniedziałek, nie chce mu głowy zawracać w weekendIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5%