Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda30 wrote:Pani Loyd udało się umówić na wizytę? Ja teraz też umawiamy się albo bezpośrednio z lekarzem albo przez Bociana dużo szybsze wizyty niż dzwoniąc bezpośrednio tam na parkowa. Masz już wszystkie namiary czy jeszcze coś podać??
Dzieki -
Jeju dziewczyny, nie ogarniam już tej przeprowadzki. Moze chodzi im o to ze lekarze będą normalnie pracować, tylko zabiegowe bedzie nieczynne, ale to nam właśnie chodzi o to zabiegowe. Kurde tyle im kasy płacimy, ze powinni sami tego pilnowac, a nie umawiaja na scratching tak, ze nie wyrabia sie pozniej z transferem.
Asia28 lubi tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Pani Loyd wrote:Nie wiem, czy z wynikami nie pojechac do EB do Vitro, czuje ze powinn.postawic na Baczka... czy on nie wkurzy sie, jak moja siostra przyjdzie do niego na wizyte skoro ma problemy endokrynologiczne i o dzieciach nie mysli...
Poradzcie cos! -
Zocha85 wrote:Jeju dziewczyny, nie ogarniam już tej przeprowadzki. Moze chodzi im o to ze lekarze będą normalnie pracować, tylko zabiegowe bedzie nieczynne, ale to nam właśnie chodzi o to zabiegowe. Kurde tyle im kasy płacimy, ze powinni sami tego pilnowac, a nie umawiaja na scratching tak, ze nie wyrabia sie pozniej z transferem.
Jutro pojade tam osobiscie... -
Dziewczyny jak to dobrze, że Was mam. Oczywiście wolałabym zeby żadna z nas nie musiała tu byc, ale skoro juz nas to spotkało, to dobrze że tu jesteście. Każda z Was daje wsparcie, pomagacie pozbierać się po niepowodzeniach, wasze sukcesy dają nadzieje, ze skoro tylu dziewczynom sie udalo to nam tez w końcu sie uda, dzielicie się wiedzą, informacjami (chociażby tymi odnośnie przenosin), podpowiadacie jak załatwić wizyty u lekarzy,odstępujecie swoje termini. Dla mie wasza pomoc jest nieoceniona. Cieszę sie, ze po 1,5 roku czytania tego forum zdecydowalam sie tu napisać. Samo to że mogę sie wygadac i nikt mi nie powie, ze znowu marudzę o tym samym, bo każda to rozumie.
Takie moje krótkie, przemyślenia na dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 08:08
sylwia211987, Robak, Lońka, Mała_Mi2, Kemi, kamisia, Minutka lubią tę wiadomość
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Zocha85 też tak uważam😊 nikt inny nie zrozumie nas tak doskonale jak osoby które mierzą się z tym samym....bo jak można być pewnym zrozumienia jeśli znajoma która ma dzieci mówi do mnie wiem co czujesz.....ech...guzik wiesz🤔.
A ja chyba nigdy nie cieszyłam się tak na widok okresu....już nie biorę od dziś tych okropnych tabletek , może zejdzie ze mnie na Opuchlizna....w sumie musi😁 za dwa tygodnie impreza kupiłam kiecke ale tak troszkę na mini diecie jestem😂 żeby brzuch trochę spadł....żeby nie był taki napompowany. Na kolacje robię sobie kojtajle owocowe albo warzywne.....np ostatnio robiłam pomarańcz banan mały, dużo szpinaku woda....pycha😁 a no i len mielony dałam ale to bardziej na żołądek na osolone.Sylwia211987 -
heyo z rana
zapowiada sie piekny dzionek
Zocha przemyślenia wieczorne to strzał w 10 !!
ja od rana latam mialam juz syzkowac sie na zwolnienie a jest coraz wiecej pracy zaczynam miec nerwa chyba to zostawie wszystko wrrrr
ale z drugiej strony mam swoja działalności i jak pojde na zwolnienie nie bede mogla dorobic a teraz kasa potrzebna idzie na te leki jak szalona ehhh i wez to kobieto bądz mądra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała_Mi2 wrote:Hejo,
Słońce świeci i od razu bardziej się chce
Ja jakiś czas temu wygenerowałam sobie dietę płodności i piję wieczorami: Eliksir dla komórek jajowych i Płodnościowy potwórPrzęcięty prawy jajowód, IO, hiperinsulinemia
08.2018 - AMH 1,5
02.2016 - córeczka
01.2017 - CB
10.2017 - ciąża pozamaciczna
02.2019 - CB
04.2019 - CB -
nick nieaktualnyKemi wrote:Co to? 😂 brzmi jak jakieś czary mary - zaintrygowało mnie
"Składniki tego koktajlu zawierają dużą dawkę antyoksydantów, które usuwają nadmiar wolnych rodników z organizmu. Dodatkowe wzmocnienie tego koktajlu stanowią: siemię lniane oraz liście pietruszki! Stanowią one znakomite źródło składników odżywczych."Kemi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski.
Tak w skrócie urodziłam.
3 maja Michalinka 3400gram 57cm psn po 3 indukcji 3 dniowej bo terminie. Mala zdrowa. Ja straciłam sporo krwi miałam łyżeczkowanie ale po mału dochodzę do siebie. Karmię piersią mleko mam ale nie bardzo mi idzie przystawianie i mała mało je i zaraz zasypia za dnia to w miarę ale w nocy ciężko.
Mam nadzieję że u Was ok
Trzymam kciuki za piękne bety i duże piękne zarodki.
Pozdrawiamy Michalinka z mamąMała_Mi2, Kulta, Lońka, jusy, Zocha85, sylwia211987, kamisia, Lisek1985, Kemi lubią tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Iwkaaa wrote:Hej laski.
Tak w skrócie urodziłam.
3 maja Michalinka 3400gram 57cm psn po 3 indukcji 3 dniowej bo terminie. Mala zdrowa. Ja straciłam sporo krwi miałam łyżeczkowanie ale po mału dochodzę do siebie. Karmię piersią mleko mam ale nie bardzo mi idzie przystawianie i mała mało je i zaraz zasypia za dnia to w miarę ale w nocy ciężko.
Mam nadzieję że u Was ok
Trzymam kciuki za piękne bety i duże piękne zarodki.
Pozdrawiamy Michalinka z mamą
Gratulacje!!!Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019