Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
Macia wrote:Z tą przeprowadzka to cyrk. PC mnie normalnie do transferu szykuje. Nic nie mowil o tym. Zamieszanie lekkiej.
Ja czekam na wyniki ponad 2 tyg i nie ma. Poczekam do następnego tyg i będę dzwonić...
Kurde coraz bardziej żenujące to. Może mogłaś dopytać bo on czasem zakręcony? J mam wizytę na koniec maja, ciekawe czy zacznę stymulację...Endometrioza 3/4 st, PCOS, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia
09/2018r- stymulacja clo
10/2018r.- stymulacja clo
11/2018r.- stymulacja clo
12/2018r.- lametta
01/2019- gonadotropiny starania nat
02/2019r- gonadotropiny starania nat
07.2019r. In Vitro długi protokół- 2 blastki
17.07.2019r. Transfer świeżaka- blastka 4.1.1.
8dpt 125,4 10dpt 181,6 12dpt 364.5 14 dpt 672.4 16dpt 1286 , 30dpt ♥️
05.2023r. powrót po rodzeństwo /badania do transferu
06.2023r. rozpoczęcie leków do FET/ w 12dc wykryty wodniak jajowodu - przerwanie leków
08.2023r. zaplanowana laparoskopia
dietetyk-zabicka.pl
Jestem dietetykiem i specjalizuję się w dietoterapii w niepłodności /PCOS/ endometriozie- w chorobach, których niestety sama doświadczyłam . Dieta w staraniach o ciążę odgrywa ogromną rolę . -
Jagoda30 wrote:Pani Loyd udało się umówić na wizytę? Ja teraz też umawiamy się albo bezpośrednio z lekarzem albo przez Bociana dużo szybsze wizyty niż dzwoniąc bezpośrednio tam na parkowa. Masz już wszystkie namiary czy jeszcze coś podać??
Ciekawe jak odległe są terminy...
-
Ja w środę robię kolejny wynik LH i jeśli będzie poniżej trzech, to zaczynamy druga procedure. Tym razem gonapeptydem i menopurem. Może teraz się uda ♡ tfu tfu
Lońka, Asia28, Mała_Mi2 lubią tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Ejj... Ja dzis pojechałam do VL zostawić wniosek o wydanie kopii dokumentów. I mówię babce ze zależy mi na tym by na czwartek to zrobili bo mam wizyte w piątek. A ona do mnie "to raczej nie mozliwe". Bo do tego trzeba jakis specjalnych osób, podpisy /odpisy itd. Że ona nie wie jak gruba teczke my mamy. No masakra. Ja się pytam czy wie moze czy w tych kopiach beda tez wyniki z diagnostyki. A ona- nie wiem! Yy.. Chyba nic nie wie. Ni zderewowalam się. Napisalam na wniosku w uwagach ze prosze o wydanie na czwartek. Ale nie obiecuja ze to zrobia.
Tlumacze jej ze to wszystko wyszlo w biegu itd.
Ej.. Powiem wam ze sie w pienilam nie miłosiernie zero empatii.. Mialam tam 4 procedury 4 transfery w chu....wizyt zostawilismy tam nie malo kasy a tu takie podejscie. Serio jestem dziwna watpie zeby mieli nagle pelno roboty i same odpisy robia w dzien w dzień. Eh..Robak lubi tę wiadomość
-
Ja jak odbierałem odpisy to wcześniej zadzwoniłam czy jest już wszystko przygotowane, Pani w recepcji na to, że tak już wszystko na mnie czeka. A czekałam jeszcze 40 minut, myślałam, że dostanę kurwicy.9.05.2018 I ICSI
24.05.2018 transfer:(
24.07.2018 criotransfer:(
25.09.2018 criotransfer 10dpt-408,05 13dpt-1872,13 15dpt-5038,65 17dpt-11937,90 Pozostało❄️❄️ 11.06.2019 Franio❤️ -
Boże dobrze ze nie bylo ze mna mojego męża bo on od razu by cos powiedział ze by poszlo jej w pięty. Ja to taka nie jestem...zawsze siedze cicho i zbieram żniwa. Eh.. Ale on i tak powiedzial ze nie popusci jak nie zrobią na czwartek xD
Ja tam nie miałam nigdy żadnych zastrzeżeń do nich z recepcji ale slyszalam rozne opinie. I dzis mialam okazję się przekonać. Juz sie powstrzymywalam....ale od tych leków do transferu jestem tak nabuzowana ze myslalam ze tam sie rozrycze...normalnie mam tak rozwalona gospodarke hormonalna i jeszcze głowę i take babsko mnie dobilo na koniec. Ze ona nic nie wied ręce opadaja. Podstawowa informacja na temat odpisow a ona nie wie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:38
-
Ja dzisiaj przyszłam dwadzieścia minut przed wizytą, na luzie. I wiecie co?! Spędziłam w kolejce w recepcji 29minut!!!!!!!! Myślałam, ze padne, spoznilam się kuzwa na wizytę. Jedna pani obslugiwala, ta blondynka starsza. Przegięcie bagietki:-/- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony. -
Ja czekałam 5 dni roboczych zanim zadzwonili, ze są gotowe, ale rozczarowało mnie to, ze mimo że napisalam, ze chce pełną dokumentację włącznie z tą z kasprzaka to nie dostalam tego co oczekiwałam. Myslalam, ze dostane info na temat zarodków coś w stylu do jakiego etapu sie rozwijały albo jakiej klasy jest ten zarodek, który mam zamrożony a tu dupa, nic na ten temat, a chyba przy diagnozowaniu niepowodzeń procedury takie info mogą być pomocne. Miałam tylko informacje ile punkcji i transferów i jakimi lekami byłam stymulowanaIV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
Kulta wrote:Ja dzisiaj przyszłam dwadzieścia minut przed wizytą, na luzie. I wiecie co?! Spędziłam w kolejce w recepcji 29minut!!!!!!!! Myślałam, ze padne, spoznilam się kuzwa na wizytę. Jedna pani obslugiwala, ta blondynka starsza. Przegięcie bagietki:-/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 06:53
IV. 2017 - VI 2018 -4 IUI
XII.2017 - 1 ICSI, brak ❄
VI.2018 - 2 ICSI 1 ❄
X. 2018 crio
I. 2019 -3 ICSI ❄
Niedoczynność, pai-1 4g homo, mthfr 1298a c hetero, ana+, kir aa, nk 25,5% -
mi tak sie przypomniało jak dzwonilam do nich bo była akacja z robieniem badań nasienia darmowa na dzien ojca i chciałam sie dowiedziec cos wiecej o tym a babka do mnei ze mam wejsc na strone i przeczytac bo ona nie ma czasu heheheh jak sie zaczełam drzec do tej słuchawaki mówie jej wie Pani co ja sie tyle lat lecze u was tyle kasy zostawiam a Pani mi nie moze nic powiedziec podpowiedzic co zrobic jaja jakies ze tego tak nei zostawie itp itd od razu mi powiedziała a wystarczyła aby mi podpowiedziała hasło TATA taki był to problem dla niej wtedy hehehhe
-
Ech....i ach mi to kiedyś tylko problem zrobiła że nie ma miejsca na ten termin co mi lekarz dał ...ale to taka czarna wysoka długie włosy....A ja mówię że to nie jest mój wymysł i to lekarz decyduje kiedy mam mieć wizytę...pff ja tam też się nie pierdziele....tyle kasy im zostawiamy że piętnaście minut przed wizytą powinny nas w drzwiach witać z kawą....bo to za nasze pieniądze mają płacone pensje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 08:29
Sylwia211987 -
nick nieaktualny
-
Hejoo..pomóżcie ! Siedzę w domu i wiadomo myślę, szukam w interniecie różnych rzeczy. I tak wymyśliłam ze nie miałam laparoskopii... I mysle czy nie zadzwonic do PC i powiedzieć mu o tym ze może lepiej teraz to zrobić bo i tak z 2 miesiace nic nie rusze w kierunku trnasferu. Bo on mi powiedzial w sobote ze.jeszcze histeroskopie zrobic ale po co mi druga? Jak nic nie wyszło.
A mam koleżankę ktorej na histero nic nie wyszlo a na laparo juz tak. I tak kminie czy dzwonic do niego z tym u zaproponować bo wole to teraz zrobić niz jak juz bede po tej łodzi a ten mi wyskoczy w sierpniu zeby zrobic i znowu czas. Jak myślicie jest sens isc na szpital na ta laparoskopie?😐 -
nick nieaktualnyLońka wrote:Hejoo..pomóżcie ! Siedzę w domu i wiadomo myślę, szukam w interniecie różnych rzeczy. I tak wymyśliłam ze nie miałam laparoskopii... I mysle czy nie zadzwonic do PC i powiedzieć mu o tym ze może lepiej teraz to zrobić bo i tak z 2 miesiace nic nie rusze w kierunku trnasferu. Bo on mi powiedzial w sobote ze.jeszcze histeroskopie zrobic ale po co mi druga? Jak nic nie wyszło.
A mam koleżankę ktorej na histero nic nie wyszlo a na laparo juz tak. I tak kminie czy dzwonic do niego z tym u zaproponować bo wole to teraz zrobić niz jak juz bede po tej łodzi a ten mi wyskoczy w sierpniu zeby zrobic i znowu czas. Jak myślicie jest sens isc na szpital na ta laparoskopie?😐
Myślę, że skoro masz 2 mc czekania to powinnaś zadzwonić do niego i iść na to badanieLońka lubi tę wiadomość
-
Lońka wrote:Hejoo..pomóżcie ! Siedzę w domu i wiadomo myślę, szukam w interniecie różnych rzeczy. I tak wymyśliłam ze nie miałam laparoskopii... I mysle czy nie zadzwonic do PC i powiedzieć mu o tym ze może lepiej teraz to zrobić bo i tak z 2 miesiace nic nie rusze w kierunku trnasferu. Bo on mi powiedzial w sobote ze.jeszcze histeroskopie zrobic ale po co mi druga? Jak nic nie wyszło.
A mam koleżankę ktorej na histero nic nie wyszlo a na laparo juz tak. I tak kminie czy dzwonic do niego z tym u zaproponować bo wole to teraz zrobić niz jak juz bede po tej łodzi a ten mi wyskoczy w sierpniu zeby zrobic i znowu czas. Jak myślicie jest sens isc na szpital na ta laparoskopie?😐Sylwia211987