Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Kasia 32 miałas po IUI plamienia ???
Ale mnie wczoraj brzuch bolał i dzis tez mnie boli do tego plamienia
czytałam gdzies na forum ze tak może być miałyscie tak dziewuszki ???[/QUOTE
Mikuśka pojawiła mi się mała plamka krwi ale to wszystko. Bólu brzucha też nie miałam. W tej zgodzie ci się podpisuje jest napisane chyba że może wystąpić jakaś reakcja na to coś co dodają do nasienia żeby uzyskało lepsze parametry. Może to z tego powodu ten ból, a może masz poprostu podrażnienie od tego cewnika skoro masz plamienia jeszcze.
-
No nie wiem może tak być ja nawet nie przeczytałam tego w takim stresie byłam
wczoraj bardzo bolało musiałam tabletke brać ale wczoraj to było pekniecie pęcherzyków i zawsze mnie boli
a dziś to nie wiem czemu no zawsze to jakaś ingerencja to róznie może być
mąż mówi ze chlopaki szaleją w środku i dlatego boli
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:No nie wiem może tak być ja nawet nie przeczytałam tego w takim stresie byłam
wczoraj bardzo bolało musiałam tabletke brać ale wczoraj to było pekniecie pęcherzyków i zawsze mnie boli
a dziś to nie wiem czemu no zawsze to jakaś ingerencja to róznie może być
mąż mówi ze chlopaki szaleją w środku i dlatego boli
No to jak miałaś owulke to wszystko jasne. Ja jak mam owulacje to zawsze boli mnie cały brzuch, nawet następnrgo dnia potrafi być obolały. A ten cewnik to wisdomo że jskaś ingerencja. Mikuśka napewno wszystko jest ok:-)
-
Hej.
Mnie raz też bardzo bolało w środku wszystko i mialam też plamienia. Nie mogłam się zgiąć ani usiąść.. ogólne e źle się czulam. Tylko u mnie był już problem z samym cewnikiem, bo nie chciał wejść i podziubali mnie..
Jezeli IUI przebiegla bez problemów to napewno wszystko jest ok;-)
Nie denerwuj się, jak dolegliwości nie ustąpią to możesz napisać do doktora, że coś Cię niepokoi..
pozdrawiam
PS. U mnie to raczej byla tak jakby jakaś wydzielina gęsta-brazowa.. dziwnie to wyglądało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:27
-
Kasia 32 wrote:No to jak miałaś owulke to wszystko jasne. Ja jak mam owulacje to zawsze boli mnie cały brzuch, nawet następnrgo dnia potrafi być obolały. A ten cewnik to wisdomo że jskaś ingerencja. Mikuśka napewno wszystko jest ok:-)
Pamietam jak byłam w ciąży z małą to brałam ten lek przez 4 miesiące bo miałam krwiaki na macicy -
Hejka !
Ja dzisiaj monitoring na 15.40, mam nadzieję, że pęcherzyki ładne i może pojutrze IUICóra Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
nick nieaktualnyMikuśka wrote:a dostałas jakies leki po IUI ??? Ja mam brac dufaston - czy jak to sie pisze
Pamietam jak byłam w ciąży z małą to brałam ten lek przez 4 miesiące bo miałam krwiaki na macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!
Już po wizycie, są trzy pęcherzyki 18, 20 i 21 mm IUI jutro, dzisiaj mam sobie wstrzyknąć ovitrelle.
No i zobaczymy co z tego będzieCóra Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
nick nieaktualny