Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 trzeba wierzyć może akurat to będzie ten zarodek...i tak sobie mów bo stres teraz jest ci najmniej potrzebny....😊 zobacz ja miałam 2 transfery i nic a po scratchingu i accofilu zaskoczyło..tylko zarodek nie taki....i widzisz na nic nie mamy wpływu...martwić się będziesz później albo cieszyć... A teraz myśl....ciesz się że jesteś trochę w ciąży😊 a kiedy betę planujesz?Sylwia211987
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, Wasze wsparcie jest nieocenione ❤️
Ten transfer znoszę najlepiej ze wszystkich. Poukładało mi się trochę w głowie i tak jak piszesz Sylwia, nie na wszystko mamy wpływ. Szczerze to nie wiem kiedy będę testować. Chciałabym wytrzymać do soboty, bo w razie niepowodzenia mogę się wyryczec, ale czy wytrzymam..sylwia211987 lubi tę wiadomość
-
Misia ja miałam tej samej klasy blastkę tyle ,że zamrożoną w 5 dobie . Przy ostatnim transferze zrobiłam betę w 6 dobie 🧞♀️🤣😁, było 49.5
To mój rekord 😂😁🤩
I też po dwóch poprzednich podeszłam do tego spokojnie , wiedziałam, że ja ma coś być to będzie.. mocno trzymamy za Ciebie kciuki 🤞🤞🤞❤Misia88z lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tropka wrote:Mikuśka Wiesz jak odczytać wyniki pappa? Pobralam wynik , ale nie ma norm i nie wiem jak to czytać.
kiedy masz wizyte???
boszsz ja jutro prenatalne zwarjuje chyba stres taki ze głowa pęka -
Hej dziewczynki
W czwartek mam punkcje. Nie wiem, co mam zrobić, żeby tym razem był zarodek. Serio. Nie wiem, chyba zacznę się modlić o chociaż jeden... a dwa -trzy to jakieś marzenie. Nie wyobrażam sobie podchodzenia do trzeciej procedury, naprawdę.
Podobno w czwartki jest RS? mało mnie to w sumie obchodzi, i tak będę spala:D byleby się udało :-)tfu tfusylwia211987, Mała_Mi2 lubią tę wiadomość
- rozpoczęcie starań IX 2015
- 6 IUI, dwie pełne procedury IVF, dwie ciąże biochemiczne po transferach
- XII 2019 szczepienia limfocytami Męża u dr P, cb
- XII 2020 Synek - naturalny cud😍
- VI 2022 cb
- III 2023 antybiotykoterapia dr P
AMH 0,23😱
- VI 2023 immunosupresja (azathiopryne i encorton). Pierwszy cykl- torbiel. Drugi cykl- polip.
IX 2024 - AMH 0,49; equoral, encorton, acco, trzecia procedura, tylko jeden zarodek, ET w piątej dobie moruli:-/ klapa
X 2024 czwarta i ostatnia procedura, trzy zarodki, transfer odroczony.