Klinika VitroLive Szczecin
-
WIADOMOŚĆ
-
K$#&) (% okazało się, że skończył się termin moich badań. Pobiegłam teraz szybko na chlamydie hiv itd ale czas oczekiwania 2tyg! A ja mam wizytę 10 i transfer. Boje się że mnie nie dopuszczą Do tego okres mi się przesunął i zamiast 10 lipca mieć 10dc to będę miała 13dc. Pisałam do PC czy 13 może być ale od piątku nie odpisał. Czy to wszystko musi być z przeszkodami? brak mi sił. Myślicie, że zrobią mi transfer bez tych badań kompletnych?Starania od 2014
Miliony badań i wyniki w normie.
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Wstrzymany transfer, hiperstymulacja
16.07 criotransfer - brak ciąży
13.08 criotransfer - brak ciąży
Immunologia
Histeroskopia + scratching
25.11 criotransfer + accofil - 8dpt beta 35, 10dpt beta 74,2
-
nick nieaktualnyMinutka wrote:K$#&) (% okazało się, że skończył się termin moich badań. Pobiegłam teraz szybko na chlamydie hiv itd ale czas oczekiwania 2tyg! A ja mam wizytę 10 i transfer. Boje się że mnie nie dopuszczą Do tego okres mi się przesunął i zamiast 10 lipca mieć 10dc to będę miała 13dc. Pisałam do PC czy 13 może być ale od piątku nie odpisał. Czy to wszystko musi być z przeszkodami? brak mi sił. Myślicie, że zrobią mi transfer bez tych badań kompletnych?
Spokojnie, badania przyjdą na czas, najdłużej poczekasz na chlamydie ale zawsze miałam po 3-4 dniach. A jak masz cykl sztuczny to 13dc też dobry dzień -
Misia kurcze bo to tak zawsze nic nie idzie łatwo i wszystkie tego doświadczamy. A cykl naturalny a teraz biorę estrofem więc chyba coś tam można wykombinować. Uspokoilaś mnie trochę, dzięki :*
Starania od 2014
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Immunologia
-
Helo dziewczęta
Inka witaj jeszcze raz
Boszsz ja po porodzie naturalny miesiac dochodziła do siebie Heheh zazdroszczę kondycji
U nas ciezko stwierdzić jaka płeć jak było dziecię tyłem odwrócone to teraz pepowina miedzy nogami Hehheh
Bączek zaglądał zaglądał i stwierdził że według niego dziewuszka ale nie może potwierdzić na 100...
Czekamy do 16 lipca na połówkowe moze sie dowiemy ... -
Mikuśka wrote:Ruchy czuje juz coraz wyraźniej i częściej nawet maz dostał kopniaka wiec dziecię rosnie
Stres jest zwłaszcza teraz bo zbliża się tydzien w którym straciłam małego nie mogę spać niby nie myślę ale gdzieś w głowie siedzi Ehhh oby przetrwać....
Fajnie, że już czujesz ruchy, człowiek spokojniejszy, moja teraz tak szaleje, że czasem boli, coraz mniej miejsca ma, a wydaje mi się, ze bedzie duża jak pierwsza więc tym bardziej.
Wiem, że Ci ciężko nie mysleć, że zbliża się ten czas, ale pamiętaj, że tamta ciąża od początku była z problemami, teraz jest zupełnie inaczej, na pewno się nic nie wydarzy. Kiedy masz wizytę u Bączka teraz?Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
29 lipa u Bączka ostatnio 3 godz i 15 min opóźnienia masakra dobrze że zadzwoniłam i wyjechaliśmy godz pozniej A potem po galaxy troche podchodzilismy no masakra do tego jeszcze był jakiś nie w sosie i sie śpieszył no nie powiem zbadał leki wszystko przepisal ale można było odczuć pośpiech no nie podobało mi się.. Teraz będę miała wizyte rano i myślę że bedzie lepiej
-
Chyba ściągnełam PC myślami bo odpisał. Muszę przełożyć wizytę z 10 lipca na 8 lipca. Już się boję tej wojny z recepcją. Może któraś z was ma na 8 lipca a wolałby na 10?Starania od 2014
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Immunologia
-
Ja mam teraz wizytę 4 lipca na 15:45 i ciekawe jakie będzie opóźnienie. To 29 lipca to będzie już po urlopie, więc powinien być rześki i wypoczęty hihi.Córa Maja Październik 2014
Hashimoto, reszta ok
Histeroskopia z resekcją polipa 25.01.17
IUI 23.02.17 11tc [*] córeczka
3 IUI (VII,IX,X'17)
IUI - 14.05.18 -
To jeszcze nie koniec... zmiana lekarza i działamy....
Dieta i suplementacja.
IUI - 3.10.18
IUI - 29.11.18 : 12 dpo beta 72, 14 dpo beta - 246
Córa Pola - Sierpień 2019 -
Dziewczyny, czy Wy też ostatnio macie duże problemy, żeby się dodzwonić się do VL, czy tylko ja tak trafiam, że muszę wisieć kilka dobrych minut zanim ktoś odbierze, albo czasem nie odbierają wcale?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 01:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia88z wrote:Szatanka ja tak miałam wczoraj.... Nie dodzwoniłam się.
Miałam mieć dzisiaj wlew z intralipidu i apteka odmówiła mi wydania leku!
Do tego zniknęły wszystkie objawy. Boję się, że to już koniec tego cudu
Misia a na becie jeszcze byłaś ? Objawy tzn ? Dlaczego apteka Ci odmówiła ?
Ja wczoraj do Vitro dodzwoniłam się bez problemu ale miałam niezły problem żeby dodzwonić się do lekarza ( po mimo że byliśmy umówieni że to on do mnie zadzwoni) i cały dzień tylko patrzyłam na telefon czy przepadkiem nie dzwonił, nawet na moment nie rozstawałam się z telefonem -
Misia88z wrote:Szatanka ja tak miałam wczoraj.... Nie dodzwoniłam się.
Miałam mieć dzisiaj wlew z intralipidu i apteka odmówiła mi wydania leku!
Do tego zniknęły wszystkie objawy. Boję się, że to już koniec tego cudu
Misia cały czas jesteśmy dobrej myśli. Moim jedynym objawem udanego transferu było „przeziębienie”. Nie miałam tkliwych piersi czy jakiegoś ciągnięcia czy uczucia kłucia w brzuchu. Nawet moja intuicja mówiła mi, że się nie udało, a jednak był sukces. Głowa do góry będzie dobrze.Misia88z lubi tę wiadomość
12.03.18 - I punkcja, 6 COC,1 zardodek 8B1, brak ❄❄❄
15.03.18 - transfer, I ICSI-ET nieudane
14.05.18 - II punkcja, 4 COC, 2❄❄ Morula, 8B1
09.06.18 - kriotransfer moruli
07.02.19 - Feliks -
nick nieaktualny
-
Szatanka ja wczoraj wisiałam na telefonie dość długo nim się dodzwoniłam. I muszę odszczekać wczorajsze obawy bo pani w recepcji przełożyła mi wizytę może nie bez problemu ale w końcu udało sięStarania od 2014
Inseminacja 2018
Punkcja 4/2019
4 blastki 5.1.1 ❄️
Immunologia
-
nick nieaktualny