X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kriobank Białystok
Odpowiedz

Kriobank Białystok

Oceń ten wątek:
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Dziękuję bardzo <3 magnez i nospe też mam brac.
    Dali mi to Relanium, leci muzyczka i tak jakoś przyjemnie... i jeszcze perspektywa frytek , mniam :D
    Hahaha, mi po Relanium też było mega milusio i nawet chwilę się zdrzemnęłam 😁 A później też były frytki z Maka 😁 Transfer to najprzyjemniejszy etap całej procedury 🙂

Meggie lubi tę wiadomość

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Mojanadzieja Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej Dziewczyny,
    Daję znać, że ostatecznie mamy 3 5-dniowe zarodki 4AA, jeden już przyjęty :) także 3majcie proszę dalej kciuki, to mój 1wszy transfer, ale bardzo się ucieszyliśmy, że udało sie wyhodować jakiekolwiek zarodki:)
    Z witaminek ciążowych, które mam przyjmować co byście polecały?? Dr Aga mówiła, że nie ma znaczenia. A co z tym żelazem, szukać preparatu z żelazem czy niekoniecznie? Badałam kilka mcy temu i był ok. Jak sądzicie??
    Jak zawsze będę wdzięczna za wszelkie porady :)

Edit: wezmę MamaDha premium+. Wyczytałam, że żelazo nie jest wskazane jeśli nie ma niedoboru.

Ja po transferze oczywiscie magnez ! Prenatal uno. Kwas foliowy metylowany, nospa do 7 dnia pp transferze... plus wymienione pod suwakiem.
    Trzymam kciuki.
    A zarodki ladne i to bardzo !

Meggie lubi tę wiadomość

Córeczka 36+5tc 2300g 52cm miłości 🥰 16.03.2021r
    Synek 39+0tc 3820g 57cm miłości🥰 1.12.2022r
    °1IUI 15.08.2017°2IUI 18.09.2017°3IUI 19.12.2017
    ♦️ #1ivf AID 21.11.18cykl rozpoczęty icsi |9.12transfer 23.01.19r [*] 8tc6d puste jajo :(
    ♦️#2ivf AID icsi 31.05.2019 (8Ax2) 3dniowy :( cb
    ♦️#3 ivf AID KRIOBANK 4.05.2020 protokół dlugi¦20.06.2020r punkcja. Mam❄️❄️❄️❄️
    🌺 17.07.20r FET 3AA, wlew + emryoglue
    5dpt II blada kreska ¦7dpt bHCG 55/Prg 39¦11dpt bHCG 314/pgr 38¦14dpt bHCG 726/prg 26.05¦17dpt bHCG 2022¦27dpt ♥️127/min
    ♦️19.02.2022r transfer 2BB cb
    ♦️18.03.2022r transfer 1BB i morula
    4dpt II kreska,5dpt bHcg 24,prog 33.20,7dpt bHcg 62,10dpt bHcg 202.90,prog 46.430 INNE LABO,12dpt bHcg 457,15dpt bHcg 1479,pog 23.60,28dpt ❤ 129/min, 12t4d 6.41cm ❤️162/min
  • Nobi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej Dziewczyny,
    Daję znać, że ostatecznie mamy 3 5-dniowe zarodki 4AA, jeden już przyjęty :) także 3majcie proszę dalej kciuki, to mój 1wszy transfer, ale bardzo się ucieszyliśmy, że udało sie wyhodować jakiekolwiek zarodki:)
    Z witaminek ciążowych, które mam przyjmować co byście polecały?? Dr Aga mówiła, że nie ma znaczenia. A co z tym żelazem, szukać preparatu z żelazem czy niekoniecznie? Badałam kilka mcy temu i był ok. Jak sądzicie??

Edit: wezmę MamaDha premium+. Wyczytałam, że żelazo nie jest wskazane jeśli nie ma niedoboru.
    Piękny wynik!!! Trzymam kciuki :)

Meggie lubi tę wiadomość

• Paulik_30 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej Dziewczyny,

Gratuluję 😘 ale bym chciała mieć takie zarodki i móc mieć świeży transfer 😃

Meggie lubi tę wiadomość

• Agatta Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej Dziewczyny,

Rewelacja !!! 🙂 ale pięknie 3 zarodki, trzymam kciuki za pozytywne testowanie 🍀😊 jak myślisz co zadziałało u Ciebie że taki efekt stymulacji?

Meggie lubi tę wiadomość

• Evie Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej Dziewczyny,

Super 🥰 Kciuki ogromne. Pamiętaj też o ananasie! Polecam też pić ciepłą wodę z cytryną lub pomarańczą. Mało kawy, mało ciemnej herbaty. Grzejemy się. Niech zarodek rośnie 🥰 Ja też brałam Mama DHA Premium Plus - ma naprawdę rewelacyjny skład.

Ja po ostatnim udanym transferze też się zdrzemnęłam, tak mi było błogo 🥰🥰🥰

Meggie lubi tę wiadomość

Kriobank Białystok

07.08.2021 punkcja
    12.08.2021 transfer dwóch 5dniowych zarodków 4BB; został 1 ❄️

🍀 6 dpt beta 48,progesteron 38
    🍀 8 dpt beta 143, progesteron 51
    🍀10 dpt beta 347, progesteron 48 (inne laboratorium)
    🍀12 dpt beta 761, progesteron 60
    🍀16 dpt beta 2360, progesteron 34
    🍀19 dpt beta 6177, progesteron 47
    🍀21 dpt beta 8079, progesteron 49
    🍀25 dpt beta 23125, progesteron 50

27.09 => 9t2d maluch mierzy już 2,5cm, serduszko bije mocno 180 u/m
    04.10=> 10t2d maluch mierzy już 3,8cm, serduszko bije 181 u/m

19.10 => Sanko i Nifty => zdrowy chłopak 💚💚💚
    19.10 => USG genetyczne => wszystko dobrze, maluch mierzy już 6,5 cm, serduszko bije 169 ud/m

Maj 2022 Oto jestem 💗💗💗

rfxgrjjgg31sy2sm.png
  • Meggie Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatta wrote:
    Rewelacja !!! 🙂 ale pięknie 3 zarodki, trzymam kciuki za pozytywne testowanie 🍀😊 jak myślisz co zadziałało u Ciebie że taki efekt stymulacji?
    Hej Agatta:)
    Myślę, że to wypadkowa wielu czynników. Przede wszystkim dieta i zmiana stylu życia (dużo aktywności fizycznej, spacery, unikanie stresu chociaż wiadomo jak to jest z tym stresem w dzisiejszych czasach..). Poza tym cała masa suplementów. Dietę i suple stosowałam od stycznia 2021 więc prawie rok. Natomiast nie zawsze trzymaliśmy się tej diety, bo tez chcieliśmy zyć jak ludzie i miec coś z życia także np w wakacje to już bardzo poluzowaliśmy. Chodziłam też na akupunkturę, którą polecam teraz znajomym nawet na inne dolegliwości- ja po każdej sesji czułam się bardzo zrelaksowana. No i oczywiscie dobrze, indywidualnie, dobrane leki dzięki dr Adze :) ja miałam jakiś nietypowy schemat. wiem, że o naszym przypadku rozmawiała z innym lekarzem z drugiej częsci Polski, bo była zszkowana jak źle poszła wcześniejsza procedura.
    Jakbyś chciała więcej szczegółow to daj znac, chetnie napisze :)

Agatta lubi tę wiadomość

1. ICSI 3 komórki, 2 niedojrzałe, 1 zdegenerowana
    ---> brak zarodków :(
    2. ICSI 7 komórek, 6 dojrzałych, 4 zapłodnione
    ---> 3 zarodki 4AA !! :)
    2022 udany ET :)
  • Agatta Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej Agatta:)
    Myślę, że to wypadkowa wielu czynników. Przede wszystkim dieta i zmiana stylu życia (dużo aktywności fizycznej, spacery, unikanie stresu chociaż wiadomo jak to jest z tym stresem w dzisiejszych czasach..). Poza tym cała masa suplementów. Dietę i suple stosowałam od stycznia 2021 więc prawie rok. Natomiast nie zawsze trzymaliśmy się tej diety, bo tez chcieliśmy zyć jak ludzie i miec coś z życia także np w wakacje to już bardzo poluzowaliśmy. Chodziłam też na akupunkturę, którą polecam teraz znajomym nawet na inne dolegliwości- ja po każdej sesji czułam się bardzo zrelaksowana. No i oczywiscie dobrze, indywidualnie, dobrane leki dzięki dr Adze :) ja miałam jakiś nietypowy schemat. wiem, że o naszym przypadku rozmawiała z innym lekarzem z drugiej częsci Polski, bo była zszkowana jak źle poszła wcześniejsza procedura.
    Jakbyś chciała więcej szczegółow to daj znac, chetnie napisze :)
    No pewnie że więcej szczegółów 😁 😘
    Czy amh fsh LH miałaś zawsze w normie czy udało się je poprawić? Jeśli tak to jakie wyjściowe wartości a jakie docelowe
    Dieta? to bardziej zdrowe odżywianie czy totalna eliminacja jakiś produktów typu bez glutenu, bez mięsa,
    Stosowałaś hormon wzrostu?
    Suple? Na własna rękę czy z kimś konsultowane i jakie?
    Czy miałaś jakies problemy z immuno? Czy badalaś?
    Jak często akupunktura i przez jaki okres ? (Jestem trochę na bakier z igłami i to mnie przed nią stopuje 😉)
    Dziękuje i przepraszam jeśli za dużo tych pytań 🙈🙂
    Dużo relaksu Ci teraz życzę 🤗

• Meggie Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatta wrote:
    Czy amh fsh LH miałaś zawsze w normie czy udało się je poprawić? Jeśli tak to jakie wyjściowe wartości a jakie docelowe
    Dieta? to bardziej zdrowe odżywianie czy totalna eliminacja jakiś produktów typu bez glutenu, bez mięsa,
    Jak często akupunktura i przez jaki okres ? (Jestem trochę na bakier z igłami i to mnie przed nią stopuje 😉)
    Zgadajmy się na priv może :)

• Annulla01 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Zgadajmy się na priv może :)
    Meggie, jeśli to nie problem to odpowiedź tutaj - również jestem ciekawa. Podpisuje się pod wszystkimi pytaniami Agatty 😉
    Z góry dziękuję

Nobi, Paulik_30 lubią tę wiadomość

38 lat
    2018 laparotomia mięśniaka macicy
    VI.2021 amh 0.6

IX.2021 - 1 IVF - 1 komórka, 1 zarodek, transfer 3dniowego Kropka, 😔
    X.2021 -2IVF - 1 komórka, zarodek nie dotrwał do transferu 😪
    XI.2021 - 3IVF - 4 komórki, 2 zarodki, transfer dwóch 3dniowych Bombelków, 😔
    XII.2021 - 4IVF - 2 komorki, 1 zarodek, transfer 3dniowca 😔
    VIII.2022 - 5IVF - 4 zarodki, transfer jednego w 4dobie; reszta nie przetrwała do 5doby...
    10dpt - beta 228
    12dpt - beta 544
    15dpt - beta 1661
    23dpt - beta 13773
    30dpt - 0,85cm szczęścia i bijące ❤
    V.2023 Nasz Mały Wielki Cud jest z nami 🥰
  • Meggie Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatta wrote:
    Hej,
    No więc tak:
    1. Hormony oprócz prolaktyny zawsze w normie
    2. Dieta to zdrowe odżywianie, to co piszą na stronach jak przygotowac sie do ciąży: zero używek, mało mięsa, dużo ryb, warzywa, owoce, kasze, produkty pełnoziarniste itd. Serio NIC odkrywczego, z tym, ze ja insuline mam w normie
    3. Supple dopasowane pod moją sytuację czyli endometrioza, hiperprolaktynemia, niska jakośc komórek
    4. Z immunologii mam trochę problemów, badalam w sumie chyba wszystko
    5. Akupunktura ponieważ mialam zasadniczo ok hormony tylko podczas procedury. Miałam też isc przed i po transferze, ale już odpusciłam. Natomiast zasadniczo dowiadywalam sie, ze jak ktoś ma rozregulowane hormony to igły maja sens przy min 3mce
    6. HW bralam, ale przyznam szczerze nie wiem czy i jak on pomógł, bo połowa pecherzy była pusta. I któras z dziewczyn tutaj o tym tez pisała.
    Z tego co slyszałam to pomaga tez masaz uroginekologiczny, joga a dr Aga wspominała, ze niektore kobiety nawet stosują pijawki na brzuch :D
    Takze mysle, że sposobów jest wiele, trzeba znalezc cos dla siebie :) i niestety byc konsekwetnym, dieta i suple działają , ale najbardziej po 3mcach stosowania. jesli macie mało czasu to ja bym polecała kontakt z dietetykiem z Kriobanku , bo ogladałam jego filmiki i pan Michał ma niesamowitą wiedze i dosw, i widać, że to jego pasja.
    Ogólnie ja zrobilam dosć dużo w kierunku diagnostyki i pozniejszego dopasowania leczenia pode mnie. I tak jak pisały tutaj dziewczyny warto skonsultowac suple z kimś zanim sie zacznie brać masowe ilości , bo można sobie zaszkodzic. Jest nawet taki filmik ma stronce Kriobanku i dr Aga z p Michalem o tym rozmawiają :D
    W razie czego zapraszam na priv, to dokladniej poopowiadam :)
    Powodzenia, 3mam mocno kciuki :)
    A jak u Ciebie sytuacja, na jakim etapie teraz jesteś??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 08:44

Agatta lubi tę wiadomość

• Agatta Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2022, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie wrote:
    Hej,
    No więc tak:
    1. Hormony oprócz prolaktyny zawsze w normie
    2. Dieta to zdrowe odżywianie, to co piszą na stronach jak przygotowac sie do ciąży: zero używek, mało mięsa, dużo ryb, warzywa, owoce, kasze, produkty pełnoziarniste itd. Serio NIC odkrywczego, z tym, ze ja insuline mam w normie
    3. Supple dopasowane pod moją sytuację czyli endometrioza, hiperprolaktynemia, niska jakośc komórek
    4. Z immunologii mam trochę problemów, badalam w sumie chyba wszystko
    5. Akupunktura ponieważ mialam zasadniczo ok hormony tylko podczas procedury. Miałam też isc przed i po transferze, ale już odpusciłam. Natomiast zasadniczo dowiadywalam sie, ze jak ktoś ma rozregulowane hormony to igły maja sens przy min 3mce
    6. HW bralam, ale przyznam szczerze nie wiem czy i jak on pomógł, bo połowa pecherzy była pusta. I któras z dziewczyn tutaj o tym tez pisała.
    Z tego co slyszałam to pomaga tez masaz uroginekologiczny, joga a dr Aga wspominała, ze niektore kobiety nawet stosują pijawki na brzuch :D
    Takze mysle, że sposobów jest wiele, trzeba znalezc cos dla siebie :) i niestety byc konsekwetnym, dieta i suple działają , ale najbardziej po 3mcach stosowania. jesli macie mało czasu to ja bym polecała kontakt z dietetykiem z Kriobanku , bo ogladałam jego filmiki i pan Michał ma niesamowitą wiedze i dosw, i widać, że to jego pasja.
    Ogólnie ja zrobilam dosć dużo w kierunku diagnostyki i pozniejszego dopasowania leczenia pode mnie. I tak jak pisały tutaj dziewczyny warto skonsultowac suple z kimś zanim sie zacznie brać masowe ilości , bo można sobie zaszkodzic. Jest nawet taki filmik ma stronce Kriobanku i dr Aga z p Michalem o tym rozmawiają :D
    W razie czego zapraszam na priv, to dokladniej poopowiadam :)
    Powodzenia, 3mam mocno kciuki :)
    A jak u Ciebie sytuacja, na jakim etapie teraz jesteś??
    Dziękuje Meggie za odpowiedź 🙂 podpytam Cię jeszcze o pare rzeczy na Priv,
    Ja obecnie biorę hormon wzrostu 0,6 codziennie przez 16 dni zostało mi do końca jeszcze kilka oraz diane na wyciszenie jajników żeby zacząć stymulację od początku i wyrównać pecherzyki
    Generalnie mam bardzo niskie amh bo 0,31 a ponad rok temu miałam w ogóle prawie zerowe bo 0,043
    Fsh i LH również rozjechane jeszcze 3 m-ce temu miałam fsh 64 a na koniec grudnia fsh i LH na dobrym poziomie 4 z kawałkiem
    Endometrioza II stopnia, rok temu robiłam laparoskopię, okazały się oba jajowody niedrożne + zrosty
    Przez 2 stymulacje które miałam w ostatnich kilku miesiącach rosły mi tylko pojedyncze pecherzyki z racji niskiej rezerwy i mojego wieku jestem starsza od Ciebie,
    Również polecam dietetyka Marcina (nie Michała 😉) z kriobanku - mam dopasowane suple pod siebie biorę je od grudnia tez pod kątem poprawy jakości komórek bo większych problemów nie mam poza niskim żelazem, cukier, tarczyca w normie,
    Myśle żeby skorzystać z urofizjoterapeutki w Krio, tylko polecana Pani Kasia jest niedostępna a czy polecasz ta która obecnie jest, korzystałaś?
    Immuno będę robić bo jestem po wizycie u Paśnika no ale podstawowy problem to mała ilość pęcherzyków po pierwszej punkcji pobrany 1 pęcherzyk okazał się niedojrzały a do drugiej punkcji nie doszło bo pęcherzyk pękł wcześniej, wizytę mam za tydzień i zobaczymy co dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 09:25

• Mojanadzieja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatta wrote:
    Ja obecnie biorę hormon wzrostu 0,6 codziennie przez 16 dni zostało mi do końca jeszcze kilka oraz diane na wyciszenie jajników żeby zacząć stymulację od początku i wyrównać pecherzyki
    Generalnie mam bardzo niskie amh bo 0,31 a ponad rok temu miałam w ogóle prawie zerowe bo 0,043
    Fsh i LH również rozjechane jeszcze 3 m-ce temu miałam fsh 64 a na koniec grudnia fsh i LH na dobrym poziomie 4 z kawałkiem
    Endometrioza II stopnia, rok temu robiłam histeroskopie,
    Przez 2 stymulacje które miałam w ostatnich kilku miesiącach rosły mi tylko pojedyncze pecherzyki z racji niskiej rezerwy i mojego wieku jestem starsza od Ciebie,
    Również polecam dietetyka Marcina (nie Michała 😉) z kriobanku - mam dopasowane suple pod siebie biorę je od grudnia tez pod kątem poprawy jakości komórek bo większych problemów nie mam poza niskim żelazem, cukier, tarczyca w normie,
    Myśle żeby skorzystać z urofizjoterapeutki w Krio, tylko polecana Pani Kasia jest niedostępna a czy polecasz ta która obecnie jest, korzystałaś?
    Immuno będę robić bo jestem po wizycie u Paśnika no ale podstawowy problem to mała ilość pęcherzyków po pierwszej punkcji pobrany 1 pęcherzyk okazał się niedojrzały a do drugiej punkcji nie doszło bo pęcherzyk pękł wcześniej, wizytę mam za tydzień i zobaczymy co dalej

Aj tam starsza 🤭 ciiii....
    To fakt p. Kasia super byla... tak bardzo ze nie wiedzialam czym masaz mi robi... myslalam ze jakis maly gadżet a tu zonk ! Haha

Jutro mam 16dc i zaczne duphaston brac 2x1. Do 25dc wlacznie.
    I 31 stycznia mam wizyte .
    Boje sie ale tez ekscytuje. Co to bedzie. I czy cos bedzie pozniej. Ahh
    Ta niewiedza jest stresujaca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 09:18

♦️ #1ivf AID 21.11.18cykl rozpoczęty icsi |9.12transfer 23.01.19r [*] 8tc6d puste jajo :(
    5dpt II blada kreska ¦7dpt bHCG 55/Prg 39¦11dpt bHCG 314/pgr 38¦14dpt bHCG 726/prg 26.05¦17dpt bHCG 2022¦27dpt ♥️127/min
    4dpt II kreska,5dpt bHcg 24,prog 33.20,7dpt bHcg 62,10dpt bHcg 202.90,prog 46.430 INNE LABO,12dpt bHcg 457,15dpt bHcg 1479,pog 23.60,28dpt ❤ 129/min, 12t4d 6.41cm ❤️162/min
  • Meggie Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatta wrote:
    Endometrioza II stopnia, rok temu robiłam laparoskopię, okazały się oba jajowody niedrożne + zrosty
    Tak, Marcin a nie Michał, przepraszam za wprowadzanie w błąd :)
    Dodam Cię do przyjaciółek to Ci opowiem cos wiecej, ja sądze , że u mnie w dużej mierze poprzednia procedura została źle przeprowadzona i stąd ten przeskok, ale nie chcę na forum nadawać na tamtego lekarza :D
    Z usług nowej masażystki nie korzystałam takze sie nie wypowiem.

Edit:dodałam Cię do przyjaciółek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 09:39

Agatta lubi tę wiadomość

• Mojanadzieja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie z Kriobanku pani dzwonila powiedziec ze nie bedzie dr Agi 31 stycznia.
    Ale do profesora zaposana zostalam na ranek.
    Takze i tak jedna wizyta bedzie to u profesora.

MalPog lubi tę wiadomość

• Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatta wrote:

Myślisz ze po hormone wzrostu podskoczyło Ci AMH? Bo ja mam niskie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 13:03

• gonia729 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojanadzieja wrote:
    Wlasnie z Kriobanku pani dzwonila powiedziec ze nie bedzie dr Agi 31 stycznia.
    Ale do profesora zaposana zostalam na ranek.
    Takze i tak jedna wizyta bedzie to u profesora.
    Dr Aga mówiła mi ze będzie 29.01

zem3h371z4hl4les.png
    37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
    Kriobank, I ET - nieudany :(, jeden zarodek 7B
    II ET - 2AA :),7 dpt - beta 39, synek ❤️
    10.2021. - beta 6, cb 💔
    01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
    12.2022- 6t3d💔 brak ❤️
  • Mojanadzieja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia729 wrote:
    Dr Aga mówiła mi ze będzie 29.01

No a dzisiaj dzwonila pani mowiac o urlopie dr Agnieszki. Wiec zapisala mnie u profesora.
    A kiedy wraca ? Jakos po 5 lutym ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 18:48

• Agatta Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2022, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojanadzieja wrote:
    Aj tam starsza 🤭 ciiii....
    To fakt p. Kasia super byla... tak bardzo ze nie wiedzialam czym masaz mi robi... myslalam ze jakis maly gadżet a tu zonk ! Haha

Jutro mam 16dc i zaczne duphaston brac 2x1. Do 25dc wlacznie.
    I 31 stycznia mam wizyte .
    Boje sie ale tez ekscytuje. Co to bedzie. I czy cos bedzie pozniej. Ahh
    Ta niewiedza jest stresujaca.
    Gdyby dało się zmienić pierwsza cyfrę w peselu albo chociaż drugą to sprawa byłaby prostsza 😅

• Agatta Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2022, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Myślisz ze po hormone wzrostu podskoczyło Ci AMH? Bo ja mam niskie :(
    Hej, na pewno nie po hormonie wzrostu bo amh badałam 30 grudnia i tego samego dnia zaczęłam dopiero przyjmować HW, myśle że moje amh które badałam pierwszy raz w sierpniu 2020 r. mogło być zaniżone bo obraz na jajnikach tego nie odzwierciedlał, przez ponad rok stosowałam complex b metylowany i bardzo dużo witaminy D od września aż 8000 jednostek a suplementy zalecone przez dietetyka biorę dopiero od początku grudnia, generalnie rezerwy nie da się raczej poprawić, ona mogla być zaniżona z jakiegoś bliżej nieokreślonego powodu i wróciła teraz powiedzmy do mojej normy jedyne co to chciałabym poprawić jakość komórek no i żeby pęcherzyków było chociaż ze 3 a nie tylko jeden który da się pobrać 🤷‍♀️🙂
    A jakie masz amh?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 19:36

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ