Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kriobank Białystok
Odpowiedz

Kriobank Białystok

Oceń ten wątek:
  • Niska 09 Koleżanka

Wysłany: 13 września, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    A jak Ci idzie w Ovi? Jakie różnice między nimi a Kriobankiem? My jak pisałam wyżej też rezygnujemy z Białego.
    Mam niskie Amh 0.16 i udało się uzyskać 2 zarodki. Miałam 4 komórki zapłodnione.

Morgo lubi tę wiadomość

• Morgo Autorytet

Wysłany: 13 września, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niska 09 wrote:
    Mam niskie Amh 0.16 i udało się uzyskać 2 zarodki. Miałam 4 komórki zapłodnione.

To super wynik, trzymam kciuki. U nas ostatnia stymulacja z 13 pęcherzyków tylko 5 komórek, z czego zapłodniły się 2, do 5 doby dotrwał jeden zarodek z opóźnieniem w rozwoju. I też nie dowiedziałam się NIC, nikt nie przeanalizował w którym punkcie coś poszło nie tak. Zaproponowano mi po prostu kolejną stymulację, na którą na razie nie mam siły.

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 21 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium (histeroskopia po 1 nieudanym cyklu IVF)
    👦 morfologia 0-2%, hipogonadyzm - wyrównany

Marzec 26' - I cykl IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    3 transfery - 2x beta ujemna❌ , 1x ciąża biochemiczna.
    Sierpień 26' - II cykl IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • Niska 09 Koleżanka

Wysłany: 13 września, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    To super wynik, trzymam kciuki. U nas ostatnia stymulacja z 13 pęcherzyków tylko 5 komórek, z czego zapłodniły się 2, do 5 doby dotrwał jeden zarodek z opóźnieniem w rozwoju. I też nie dowiedziałam się NIC, nikt nie przeanalizował w którym punkcie coś poszło nie tak. Zaproponowano mi po prostu kolejną stymulację, na którą na razie nie mam siły.
    A w jakiej klinice jesteś?

• Morgo Autorytet

Wysłany: 13 września, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niska 09 wrote:
    A w jakiej klinice jesteś?

Dotąd leczyłam się tylko w Kriobanku. Planujemy zmienić, będziemy szukać poza miastem.

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 21 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium (histeroskopia po 1 nieudanym cyklu IVF)
    👦 morfologia 0-2%, hipogonadyzm - wyrównany

Marzec 26' - I cykl IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    3 transfery - 2x beta ujemna❌ , 1x ciąża biochemiczna.
    Sierpień 26' - II cykl IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • Niska 09 Koleżanka

Wysłany: 14 września, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo wrote:
    Dotąd leczyłam się tylko w Kriobanku. Planujemy zmienić, będziemy szukać poza miastem.
    Ja Ovi polecam. Jestem mega zadowolona. Przede wszystkim kontakt z lekarzem. Zawsze mogę napisać i wiem że odpisze. Do Agnieszki jak napisałam w styczniu to do dziś nie uzyskałam odpowiedzi😡

Morgo lubi tę wiadomość

• Wojowniczka 💪🏻 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś, kto miał 10 września transfer?

starania od 2020r.
    01.2023 r.-08.2023 r. Artemida
    🔸7x cs letrozolem - starania naturalne ❌
    11.2023 r. Kriobank - decyzja o ivf I procedura
    🔸 17.02.2024 r. FET 1.1.1 cb ❌
    🔸 26.03.2024 r. FET 1.2.2❌
    🔸16.04.2024 r. histeroskopia - podcięcie dna macicy
    🔸 18.06.2024 r. FET 3.1.2 ❌
    07.2024 r. Kriobank II procedura
    🔸 13.08.2024r. usunięcie jajowodów (wodniaki), histeroskopia i biopsja endometrium
    🔸 28.10.2024r. FET 4.1.1 🙏🏻
    5 dpt ⏸️ | 7 dpt BHCG 66,60 | 9 dpt BHCG 176 | 11 dpt BHCG 381 | 13 dpt BHCG 961,60 | 28 dpt mamy 🩷

39+3 12.07.2025r., godz. 23:45 Halinka 3550g i 57 cm Szczęścia ♥️

Wracamy po rodzeństwo…
    10.09.2026r. FET 4.1.1 🙏🏻

❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
‹‹ 687 688 689 690 691
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ