X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kriobank Białystok
Odpowiedz

Kriobank Białystok

Oceń ten wątek:
  • markosia Nowa

Wysłany: 12 października, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małe marzenia wrote:
    A mogłabyś wysłać do paczkomatu
    Teoretycznie mogłabym, ale tu dochodzą kwestie kosztów wysyłki. Dlatego chętniej szukam kogoś z Lublina. A Ty byłabyś zainteresowana?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października, 18:59

• Dududu Nowa

Wysłany: 22 października, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikam wrote:
    Hej Dziewczyny,

Mam pytanie o klinikach w Białymstoku.
    Jestem już po 3 nieudanym transferze w Bocianie został nam ostatni zarodek. I myślę o zmianie kliniki na Kriobank, ale nie wiem czy to dobra decyzja?

W Bocanie wkurza mnie to, że na pytanie dlaczego się nie udaje odpowiadają tylko „ coś robimy nie tak”. I tyle proszę odpocząć i wrócić na kolejny transfer.

Podpowiedzcie mi jaka waszym zdaniem klinika jest lepsza ? Bocian czy Kriobank
    Obie kliniki przerobiłam. Mam wrażenie, że to jest taka taśmowa robota. Utarte schematy działań. Byłam u immunologa, miałam szereg badań, analizowane dokumenty z invitro i Pani immunolog była w szoku jak jesteśmy faszerowane lekami, bez głębszego podejścia do nieudanych prób. Jedna próba nie wyjdzie, to następna... może się uda. Na pewno obie kliniki mocno ze sobą rywalizują. Ze wszystkich lekarzy najlepsze wrażenie zrobila na mnie dr Agnieszka z Kriobanku i dr Kamil Zaręba z Bociana. Na pewno nie polcem w obu przypadkach szefów tych klinik.

• Ela123 Debiutantka

Wysłany: 23 października, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dududu wrote:
    Obie kliniki przerobiłam. Mam wrażenie, że to jest taka taśmowa robota. Utarte schematy działań. Byłam u immunologa, miałam szereg badań, analizowane dokumenty z invitro i Pani immunolog była w szoku jak jesteśmy faszerowane lekami, bez głębszego podejścia do nieudanych prób. Jedna próba nie wyjdzie, to następna... może się uda. Na pewno obie kliniki mocno ze sobą rywalizują. Ze wszystkich lekarzy najlepsze wrażenie zrobila na mnie dr Agnieszka z Kriobanku i dr Kamil Zaręba z Bociana. Na pewno nie polcem w obu przypadkach szefów tych klinik.
    A możesz podpowiedzieć u którego immunologa byłaś i jakie badania zlecił?

• Black_Angel Autorytet

Wysłany: 24 października, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dududu wrote:

Ja co do Zaręby mam odmiennie zdanie.. po 2 nieudanych transferach powiedział, że jeśli nie zaszczepie się na covid to nie mam szans na ciążę i nigdy w nią nie zajde. Od razu zmieniłam lekarza..

IVF #1
    Start: 02.11.21 - Elonva, Orgalutran, Menopur, Ovitrelle

Punkcja: 13.11.21 -> 10 komórek - 10 dojrzałych - wszystkie zapłodnione (Luteina, Duphaston, Acard).
    II doba -> 9 rozwija się prawidłowo; III doba -> nadal 9 ✊; V doba -> 6 blastocyst ( 4BB, 3x 3BB, 2x 2BB)
    Transfer ET: 18.11.21 -> 4BB
    9dpt: 16,01; 11dpt: 17,96; 13dpt: 22,03 - odstawienie leków.
    Transfer FET 21.12.21 -> 3BB
    7dpt: 12,88; 9dpt: 50,12; 13dpt: 90,12; 15dpt: 111,20 -odstawienie leków
    Transfer FET 23.03.22 -> 3BB & 2BB
    7dpt: 5,13; 12dpt: 82,72; 14dpt: 216,8; 16dpt: 450,3; 19dpt: 1470; 23dpt: 6177. 28dtp 7,08mm & echo 124 🥰 7w6d: 1,43cm & serduszko 163 🥰 11w6d: 5,27cm & serduszko 157 🥰 15w6d: 127g 💓 19w6d: 286g 💗 23w6d: 559g 💗 27w6d: 1054g 💗 32w3d: 1626g 💗 36w4d: 2411g 💗 41w5d 3050g & 54cm ❤️
    Transfer FET 15.10.24 -> 3BB beta 0

Transfer FET 21.10.25-> 3BB
  • Dududu Nowa

Wysłany: 24 października, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black_Angel wrote:
    Ja co do Zaręby mam odmiennie zdanie.. po 2 nieudanych transferach powiedział, że jeśli nie zaszczepie się na covid to nie mam szans na ciążę i nigdy w nią nie zajde. Od razu zmieniłam lekarza..
    Rozwalił system;) Też bym tak zrobiła, gdyby mi tak powiedział. Ale podczas wizyt naprawdę czułam się zaopiekowana a nie jak kolejny przypadek.

• bakalia Debiutantka

Wysłany: 29 października, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w związku z tym, że procedura u mnie zakończyła się sukcesem, mam kilka leków, może któraś byłaby zainteresowana:
    Prolutex
    Primolut Nor
    Agolutin
    Duphaston
    Cyclogest
    Odbiór w Białymstoku, więcej info na priv.

Byłam pacjentką dr Agnieszki z Kriobanku, ale też na kilku wizytach u dr Andreia i Profesora. Paradoksalnie mimo braku większych problemów, bez tych leków naprawdę nigdy nie czekałabym na mój mały cud. Szukajcie, pytajcie, czytajcie, ale naprawdę to są doświadczeni lekarze, a organizm ludzki nie jest prostą maszynką, w której wystarczy nacisnąć dwa guziki i będzie dziecko... Powodzenia wszystkim na drodze do szczęśliwego finału! 🩷

• Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 1 listopada, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bakalia wrote:
    Dziewczyny, w związku z tym, że procedura u mnie zakończyła się sukcesem, mam kilka leków, może któraś byłaby zainteresowana:
    Prolutex
    Primolut Nor
    Agolutin
    Duphaston
    Cyclogest
    Odbiór w Białymstoku, więcej info na priv.

Byłam pacjentką dr Agnieszki z Kriobanku, ale też na kilku wizytach u dr Andreia i Profesora. Paradoksalnie mimo braku większych problemów, bez tych leków naprawdę nigdy nie czekałabym na mój mały cud. Szukajcie, pytajcie, czytajcie, ale naprawdę to są doświadczeni lekarze, a organizm ludzki nie jest prostą maszynką, w której wystarczy nacisnąć dwa guziki i będzie dziecko... Powodzenia wszystkim na drodze do szczęśliwego finału! 🩷
    W jakiej cenie prolutex i agolutin

‹‹ 684 685 686 687 688
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ