Kriobank Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Obie kliniki przerobiłam. Mam wrażenie, że to jest taka taśmowa robota. Utarte schematy działań. Byłam u immunologa, miałam szereg badań, analizowane dokumenty z invitro i Pani immunolog była w szoku jak jesteśmy faszerowane lekami, bez głębszego podejścia do nieudanych prób. Jedna próba nie wyjdzie, to następna... może się uda. Na pewno obie kliniki mocno ze sobą rywalizują. Ze wszystkich lekarzy najlepsze wrażenie zrobila na mnie dr Agnieszka z Kriobanku i dr Kamil Zaręba z Bociana. Na pewno nie polcem w obu przypadkach szefów tych klinik.Monikam wrote:Hej Dziewczyny,
Mam pytanie o klinikach w Białymstoku.
Jestem już po 3 nieudanym transferze w Bocianie został nam ostatni zarodek. I myślę o zmianie kliniki na Kriobank, ale nie wiem czy to dobra decyzja?
W Bocanie wkurza mnie to, że na pytanie dlaczego się nie udaje odpowiadają tylko „ coś robimy nie tak”. I tyle proszę odpocząć i wrócić na kolejny transfer.
Podpowiedzcie mi jaka waszym zdaniem klinika jest lepsza ? Bocian czy Kriobank -
A możesz podpowiedzieć u którego immunologa byłaś i jakie badania zlecił?Dududu wrote:Obie kliniki przerobiłam. Mam wrażenie, że to jest taka taśmowa robota. Utarte schematy działań. Byłam u immunologa, miałam szereg badań, analizowane dokumenty z invitro i Pani immunolog była w szoku jak jesteśmy faszerowane lekami, bez głębszego podejścia do nieudanych prób. Jedna próba nie wyjdzie, to następna... może się uda. Na pewno obie kliniki mocno ze sobą rywalizują. Ze wszystkich lekarzy najlepsze wrażenie zrobila na mnie dr Agnieszka z Kriobanku i dr Kamil Zaręba z Bociana. Na pewno nie polcem w obu przypadkach szefów tych klinik.
-
Dududu wrote:Obie kliniki przerobiłam. Mam wrażenie, że to jest taka taśmowa robota. Utarte schematy działań. Byłam u immunologa, miałam szereg badań, analizowane dokumenty z invitro i Pani immunolog była w szoku jak jesteśmy faszerowane lekami, bez głębszego podejścia do nieudanych prób. Jedna próba nie wyjdzie, to następna... może się uda. Na pewno obie kliniki mocno ze sobą rywalizują. Ze wszystkich lekarzy najlepsze wrażenie zrobila na mnie dr Agnieszka z Kriobanku i dr Kamil Zaręba z Bociana. Na pewno nie polcem w obu przypadkach szefów tych klinik.
Ja co do Zaręby mam odmiennie zdanie.. po 2 nieudanych transferach powiedział, że jeśli nie zaszczepie się na covid to nie mam szans na ciążę i nigdy w nią nie zajde. Od razu zmieniłam lekarza..IVF #1
Start: 02.11.21 - Elonva, Orgalutran, Menopur, Ovitrelle
Punkcja: 13.11.21 -> 10 komórek - 10 dojrzałych - wszystkie zapłodnione (Luteina, Duphaston, Acard).
II doba -> 9 rozwija się prawidłowo; III doba -> nadal 9 ✊; V doba -> 6 blastocyst ( 4BB, 3x 3BB, 2x 2BB)
Transfer ET: 18.11.21 -> 4BB
9dpt: 16,01; 11dpt: 17,96; 13dpt: 22,03 - odstawienie leków.
Transfer FET 21.12.21 -> 3BB
7dpt: 12,88; 9dpt: 50,12; 13dpt: 90,12; 15dpt: 111,20 -odstawienie leków
Transfer FET 23.03.22 -> 3BB & 2BB
7dpt: 5,13; 12dpt: 82,72; 14dpt: 216,8; 16dpt: 450,3; 19dpt: 1470; 23dpt: 6177. 28dtp 7,08mm & echo 124 🥰 7w6d: 1,43cm & serduszko 163 🥰 11w6d: 5,27cm & serduszko 157 🥰 15w6d: 127g 💓 19w6d: 286g 💗 23w6d: 559g 💗 27w6d: 1054g 💗 32w3d: 1626g 💗 36w4d: 2411g 💗 41w5d 3050g & 54cm ❤️
Transfer FET 15.10.24 -> 3BB beta 0
Transfer FET 21.10.25-> 3BB -
Rozwalił system;) Też bym tak zrobiła, gdyby mi tak powiedział. Ale podczas wizyt naprawdę czułam się zaopiekowana a nie jak kolejny przypadek.Black_Angel wrote:Ja co do Zaręby mam odmiennie zdanie.. po 2 nieudanych transferach powiedział, że jeśli nie zaszczepie się na covid to nie mam szans na ciążę i nigdy w nią nie zajde. Od razu zmieniłam lekarza..
-
Dziewczyny, w związku z tym, że procedura u mnie zakończyła się sukcesem, mam kilka leków, może któraś byłaby zainteresowana:
Prolutex
Primolut Nor
Agolutin
Duphaston
Cyclogest
Odbiór w Białymstoku, więcej info na priv.
Byłam pacjentką dr Agnieszki z Kriobanku, ale też na kilku wizytach u dr Andreia i Profesora. Paradoksalnie mimo braku większych problemów, bez tych leków naprawdę nigdy nie czekałabym na mój mały cud. Szukajcie, pytajcie, czytajcie, ale naprawdę to są doświadczeni lekarze, a organizm ludzki nie jest prostą maszynką, w której wystarczy nacisnąć dwa guziki i będzie dziecko... Powodzenia wszystkim na drodze do szczęśliwego finału! 🩷 -
W jakiej cenie prolutex i agolutinbakalia wrote:Dziewczyny, w związku z tym, że procedura u mnie zakończyła się sukcesem, mam kilka leków, może któraś byłaby zainteresowana:
Prolutex
Primolut Nor
Agolutin
Duphaston
Cyclogest
Odbiór w Białymstoku, więcej info na priv.
Byłam pacjentką dr Agnieszki z Kriobanku, ale też na kilku wizytach u dr Andreia i Profesora. Paradoksalnie mimo braku większych problemów, bez tych leków naprawdę nigdy nie czekałabym na mój mały cud. Szukajcie, pytajcie, czytajcie, ale naprawdę to są doświadczeni lekarze, a organizm ludzki nie jest prostą maszynką, w której wystarczy nacisnąć dwa guziki i będzie dziecko... Powodzenia wszystkim na drodze do szczęśliwego finału! 🩷 -