Kriobank Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dziewczyny zastanawiam się nad zmianą kliniki właśnie na kriobank czy możecie polecić doktor Agnieszkę? Czy szuka , zmienia dawki leków nowe wprowadza do transferu? Jestem już po 8 transferach i szukam kogoś kto spojrzy na mój przypadek inaczej . Pozdrawiamjaśmine
-
jaśmine777 wrote:Hej, dziewczyny zastanawiam się nad zmianą kliniki właśnie na kriobank czy możecie polecić doktor Agnieszkę? Czy szuka , zmienia dawki leków nowe wprowadza do transferu? Jestem już po 8 transferach i szukam kogoś kto spojrzy na mój przypadek inaczej . Pozdrawiam
Myślę że to wszystko trochę ruletka ja np jestem pacjentka dr. Kuczyńskiej i mam zamiar przenieść się gdzie indziej. Mam wrażenie że tu za długo tkwię i chce zmienić energię. Sama Kuczyńska dość chaotyczna jak dla mnie i przepracowana niestety. ,,Ale może na Ciebie zadziała "Na wizycie miła itd ale nie masz co liczyć na bezpośredni kontakt w przypadku omawiania wyników a nawet kontakt po pobycie w szpitalu, taki lekarz prowadzący
wszystko załatwiane jest przez Panie z recepcji. Od dawna mam wrażenie taśmy i klepania k.... można by długo opowiadać A gdzie się leczysz ?
-
Ja byłam pacjentką doktor Kuczyńskiej. Jak chciałam się z nią skontaktować dzwoniłam do recepcji i pani doktor do mnie oddzwaniała (będąc w szpitalu też z nią w ten sposób rozmawiałam po rozmowie z lekarzem przed zabiegiem). Miałam dwie stymulacje in vitro, po pierwszej żaden zarodek nie został do transferu. Pani doktor zmieniła leki, ja sposób odżywiania, więcej ruchu plus 10 razy byłam na akupunkturze. Z drugiej stymulacji z pierwszego transferu mam już miesięczną córeczkę. Kiedyś jak znajdę czas opiszę swoje bety (były bardzo słabe przyrosty). Trochę jest dużo pacjentek ale myślę że wszędzie tak. Ja polecam doktor Kuczyńską - rzadko można spotkać lekarza z taką empatią.
Hdfs lubi tę wiadomość
-
Hej. Czy ktoś się jeszcze tutaj udziela? Czy są jakieś aktualne pacjentki tutaj? Zaczęłam czytać wątek od samego początku. Ale jest tyle tego ze zwatpilam. Jestesmy umówieni na wrzesień do Dr Kuczyńskiej. Czytając opinie na początku wątku każdy chwalił Panią Age.. a teraz sama nie wiem. Trochę się boję. Zaznaczę że to moja pierwsza klinika. Nigdzie nie byliśmy wcześniej... nie chce się zrazić i nie chcemy też marnować pieniędzy. Na co zwrócić uwagę? O co pytać?👩🏻 28l. & 🧑🏽 33l.
😞 starania od 07.2024r.
11.09.2025 KRIOBANK ❔️❕️
💊 Naturell Folian Forte (800 µg 5-MTHF), Witamina D3 4000 IU, Naturell Omega-3 2000, Castagnus, Olej z wiesiołka. -
Izabela. wrote:Hej. Czy ktoś się jeszcze tutaj udziela? Czy są jakieś aktualne pacjentki tutaj? Zaczęłam czytać wątek od samego początku. Ale jest tyle tego ze zwatpilam. Jestesmy umówieni na wrzesień do Dr Kuczyńskiej. Czytając opinie na początku wątku każdy chwalił Panią Age.. a teraz sama nie wiem. Trochę się boję. Zaznaczę że to moja pierwsza klinika. Nigdzie nie byliśmy wcześniej... nie chce się zrazić i nie chcemy też marnować pieniędzy. Na co zwrócić uwagę? O co pytać?
-
Dziewczyny może któraś z was potrzebuje mam do sprzedania:
Progesteron bensins 200 mg 6 opakowań
Luteina dopochwowo 3 opakowania 50 mg
Hydroxychloroquine 200 mg 30 tabl
Zapraszam na priv [email protected] -
Cześć , czy orientujecie się może czy jutro dr Aga lub dr Andrei są w klinice?Kriobank Białystok
07.08.2021 punkcja
12.08.2021 transfer dwóch 5dniowych zarodków 4BB; został 1 ❄️
🍀 6 dpt beta 48,progesteron 38
🍀 8 dpt beta 143, progesteron 51
🍀10 dpt beta 347, progesteron 48 (inne laboratorium)
🍀12 dpt beta 761, progesteron 60
🍀16 dpt beta 2360, progesteron 34
🍀19 dpt beta 6177, progesteron 47
🍀21 dpt beta 8079, progesteron 49
🍀25 dpt beta 23125, progesteron 50
27.09 => 9t2d maluch mierzy już 2,5cm, serduszko bije mocno 180 u/m
04.10=> 10t2d maluch mierzy już 3,8cm, serduszko bije 181 u/m
19.10 => Sanko i Nifty => zdrowy chłopak 💚💚💚
19.10 => USG genetyczne => wszystko dobrze, maluch mierzy już 6,5 cm, serduszko bije 169 ud/m
Maj 2022 Oto jestem 💗💗💗
-