X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Kriobank Białystok
Odpowiedz

Kriobank Białystok

Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny zastanawiam się nad zmianą kliniki właśnie na kriobank czy możecie polecić doktor Agnieszkę? Czy szuka , zmienia dawki leków nowe wprowadza do transferu? Jestem już po 8 transferach i szukam kogoś kto spojrzy na mój przypadek inaczej . Pozdrawiam

jaśmine
  • LunaLasvegas Nowa

Wysłany: 9 sierpnia, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaśmine777 wrote:
    Hej, dziewczyny zastanawiam się nad zmianą kliniki właśnie na kriobank czy możecie polecić doktor Agnieszkę? Czy szuka , zmienia dawki leków nowe wprowadza do transferu? Jestem już po 8 transferach i szukam kogoś kto spojrzy na mój przypadek inaczej . Pozdrawiam

Myślę że to wszystko trochę ruletka ja np jestem pacjentka dr. Kuczyńskiej i mam zamiar przenieść się gdzie indziej. Mam wrażenie że tu za długo tkwię i chce zmienić energię. Sama Kuczyńska dość chaotyczna jak dla mnie i przepracowana niestety. ,,Ale może na Ciebie zadziała " ;) Na wizycie miła itd ale nie masz co liczyć na bezpośredni kontakt w przypadku omawiania wyników a nawet kontakt po pobycie w szpitalu, taki lekarz prowadzący ;) wszystko załatwiane jest przez Panie z recepcji. Od dawna mam wrażenie taśmy i klepania k.... można by długo opowiadać A gdzie się leczysz ?

• Mysinka Znajoma

Wysłany: 9 sierpnia, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam pacjentką doktor Kuczyńskiej. Jak chciałam się z nią skontaktować dzwoniłam do recepcji i pani doktor do mnie oddzwaniała (będąc w szpitalu też z nią w ten sposób rozmawiałam po rozmowie z lekarzem przed zabiegiem). Miałam dwie stymulacje in vitro, po pierwszej żaden zarodek nie został do transferu. Pani doktor zmieniła leki, ja sposób odżywiania, więcej ruchu plus 10 razy byłam na akupunkturze. Z drugiej stymulacji z pierwszego transferu mam już miesięczną córeczkę. Kiedyś jak znajdę czas opiszę swoje bety (były bardzo słabe przyrosty). Trochę jest dużo pacjentek ale myślę że wszędzie tak. Ja polecam doktor Kuczyńską - rzadko można spotkać lekarza z taką empatią.

Hdfs lubi tę wiadomość

• Nikolina Nowa

Wysłany: 11 sierpnia, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, pozostały mi nowe opakowania Prolutex oraz Miovelia Pro z długim terminem ważności, jeśli ktoś akurat potrzebuje, to zapraszam priv, odbiór w Białymstoku

• Izabela. Znajoma

Wysłany: 13 sierpnia, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktoś się jeszcze tutaj udziela? Czy są jakieś aktualne pacjentki tutaj? Zaczęłam czytać wątek od samego początku. Ale jest tyle tego ze zwatpilam. Jestesmy umówieni na wrzesień do Dr Kuczyńskiej. Czytając opinie na początku wątku każdy chwalił Panią Age.. a teraz sama nie wiem. Trochę się boję. Zaznaczę że to moja pierwsza klinika. Nigdzie nie byliśmy wcześniej... nie chce się zrazić i nie chcemy też marnować pieniędzy. Na co zwrócić uwagę? O co pytać?

👩🏻 28l. & 🧑🏽 33l.

😞 starania od 07.2024r.
    11.09.2025 KRIOBANK ❔️❕️

💊 Naturell Folian Forte (800 µg 5-MTHF), Witamina D3 4000 IU, Naturell Omega-3 2000, Castagnus, Olej z wiesiołka.
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 16 sierpnia, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikolina wrote:
    Cześć dziewczyny, pozostały mi nowe opakowania Prolutex oraz Miovelia Pro z długim terminem ważności, jeśli ktoś akurat potrzebuje, to zapraszam priv, odbiór w Białymstoku
    jaka cena za opakowanie prolutexu

• Ela123 Debiutantka

Wysłany: 16 sierpnia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela. wrote:
    Hej. Czy ktoś się jeszcze tutaj udziela? Czy są jakieś aktualne pacjentki tutaj? Zaczęłam czytać wątek od samego początku. Ale jest tyle tego ze zwatpilam. Jestesmy umówieni na wrzesień do Dr Kuczyńskiej. Czytając opinie na początku wątku każdy chwalił Panią Age.. a teraz sama nie wiem. Trochę się boję. Zaznaczę że to moja pierwsza klinika. Nigdzie nie byliśmy wcześniej... nie chce się zrazić i nie chcemy też marnować pieniędzy. Na co zwrócić uwagę? O co pytać?
    Szczerze to Dr Agnieszka jest dobrym lekarzem, tylko że Klinika Kriobank się nie wyrabia bo masa ludzi stara się o dziecko z programu rządowego invitro. Ja kilka razy byłam też u dr Andreia w zastępstwie i też bardzo dobrze wspominam wizyty.

• Nikolina Nowa

Wysłany: 17 sierpnia, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małe marzenia wrote:
    jaka cena za opakowanie prolutexu
    Zaprosiłam Cię do Przyjaciółek, trzeba zaakceptować, żeby mieć możliwość pisania wiadomości prywatnych

Małe marzenia lubi tę wiadomość

• Miła27 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może któraś z was potrzebuje mam do sprzedania:
    Progesteron bensins 200 mg 6 opakowań
    Luteina dopochwowo 3 opakowania 50 mg
    Hydroxychloroquine 200 mg 30 tabl
    Zapraszam na priv [email protected]

• Evie Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , czy orientujecie się może czy jutro dr Aga lub dr Andrei są w klinice?

Kriobank Białystok

07.08.2021 punkcja
    12.08.2021 transfer dwóch 5dniowych zarodków 4BB; został 1 ❄️

🍀 6 dpt beta 48,progesteron 38
    🍀 8 dpt beta 143, progesteron 51
    🍀10 dpt beta 347, progesteron 48 (inne laboratorium)
    🍀12 dpt beta 761, progesteron 60
    🍀16 dpt beta 2360, progesteron 34
    🍀19 dpt beta 6177, progesteron 47
    🍀21 dpt beta 8079, progesteron 49
    🍀25 dpt beta 23125, progesteron 50

27.09 => 9t2d maluch mierzy już 2,5cm, serduszko bije mocno 180 u/m
    04.10=> 10t2d maluch mierzy już 3,8cm, serduszko bije 181 u/m

19.10 => Sanko i Nifty => zdrowy chłopak 💚💚💚
    19.10 => USG genetyczne => wszystko dobrze, maluch mierzy już 6,5 cm, serduszko bije 169 ud/m

Maj 2022 Oto jestem 💗💗💗

rfxgrjjgg31sy2sm.png
‹‹ 683 684 685 686 687
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ