Niska 09 wrote:
Hejka. Szukam dziewczyn które są u dr Agnieszki i mają zalecenia od immunologa: accofil, encarton,heparyna. Mam problem bo Paśnik jednym słowem się na mnie ,,wypiął,, a w sobotę mam transfer. Nie wiem czy mam brać leki czy w klinice kontrolują morfologię i czy ustalają dawki? Aga jest teraz na urlopie😔
Niestety nie mogłam pomóc, ale jeśli jeszcze tu zaglądasz to napisz proszę, jak się potoczyła historia.
Jeśli któraś z Was jest w temacie ile się teraz czeka na kwalifikacje do programu IVF w Kriobanku to będę wdzięczna za informację.
👩❤️👨 30+
💃 AMH - 3,14, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 4 mscy monitoring i 2x stymulacja
👦 jelito drażliwe
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne, testosteron całkowity 🔻, estradiol 🔻
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻) - po Clo + suple
13cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
👩❤️👨 30+
💃 AMH - 3,14, do tej pory bez określonego czynnika żeńskiego niepłodności, od 4 mscy monitoring i 2x stymulacja
👦 jelito drażliwe
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne, testosteron całkowity 🔻, estradiol 🔻
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻) - po Clo + suple
13cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu