LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
to różnie jest, ja byłam w klinice GYNCentrum i zlecili mi histeroskopię i bardzo nalegali na to żeby zrobić ją prywatnie u nich , jednak ja poprosiłam o skierowanie do szpitala i mi dali. Laparoskopię miałam zleconą orzez gina prywatnego i robiłam normalnie na NFZ
Asana lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:to różnie jest, ja byłam w klinice GYNCentrum i zlecili mi histeroskopię i bardzo nalegali na to żeby zrobić ją prywatnie u nich , jednak ja poprosiłam o skierowanie do szpitala i mi dali. Laparoskopię miałam zleconą orzez gina prywatnego i robiłam normalnie na NFZ
a jaka jest cena laparo prywatnie? wiesz może? i histero? -
laparo chyba coś koło 3750,00 zł a histeroskopia 1100 diagnostyczna a 1400 zabiegowa
wg. mnie nie ma sensu prywatnie robić tych zabiegów , no chyba że ma się dużo wolnych środków
Fakt że niekiedy liczy się czas a dziewczyny jak robiły prywatnie to na 10:00 szły na histero a o 15:00 juz wychodziły do domu.Asana lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
Hej powiedzcie mi jak mam liczyc który dzień po pregnylu pregnyl dostałam 30 września doktorka powiedziała ze owulacja chyba byla 2 października wiec nie wiem dzis mam 12 czy 14,dzień po pregnylu zrobiłam wczoraj ale wieczorem test i niestety negatywny okres dopiero w czwartek. Ale juz nie mam nadziei jakiej kolwiek chyba mi nie jest dane zostać mama i muszę się z tym oswoić czekam na okres bo juz od soboty mnie pobolewa
-
nick nieaktualnyJak chodzilam do tej babki do Mikolowa to powiedziala ze dostane skierowanie a potem poszlam do tego lekarza co teraz chodze do niego i okazalo sie ze on robi prenatalne ale prywatnie i robil mi 3d i 4d od razu:) ale nawet nie prosilam i nie bral dodatkowych pieniedzy za to
-
nick nieaktualnySylwia zrób test rano a nie wieczorem. Min pozytywny wyszedł co prawda popołudniu 10 dni po owulacji ale wszystko zależy kiedy jest zagniezdzenie i bardziej miarodajne jest rano.
Edyta ja robiłam prenatalne prywatnie i lekarz tłumaczył ze 3d po 25 tyg najfajniejsze są.. a na NFZ hest po 30 lub 35 roku życia nie pamiętam teraz.. wcześniej trzeba płacić.. -
nick nieaktualnyOla ile placilas? Ja za prenatalne 250 u certyfikowanego doktora. Badanie trwało ponad godzinę. Testu pappy nie robiłam. Połowókowe i 3 trymestru tez tam robiłam. Z czego 3 trymestru 3d zdjęcia takie fotograficzne plus płytka z nagrania. Doplacalam 50 zł.
-
nick nieaktualnyJa placiłam tez 250 3d i 4d robi za kazdym razem. Tez mi mowil ze to jeszcze zle widac w tych wczesniejszych tygodniach ale ze bedzie to sprawdzal za kazdym razem
Pappy tez jie robilam bo uwazam ze to bezsensu... tyle bledow przez to jest i tylko sie czlowiek stresuje... Mi ta z mikolowa powiedziala ze dostalabym na NFZ bo mamy niezgodnosc i przez pcos.. tak mi wytlumaczyla ale ze zmienilam lekarza to bylam prywatnie i nie żałuję -
plimka_bum wrote:Jeżeli pregnyl dostałaś 30 września to 14 dni po pregnylu będzie 13 września. Jeżeli wyszła ci już 1 kreska tzn. że i tak pregnylu nie ma w organizmie. Sylwia ile ty czas jesteś po laparo ?
-
ailatan wrote:Sylwia zrób test rano a nie wieczorem. Min pozytywny wyszedł co prawda popołudniu 10 dni po owulacji ale wszystko zależy kiedy jest zagniezdzenie i bardziej miarodajne jest rano.
Edyta ja robiłam prenatalne prywatnie i lekarz tłumaczył ze 3d po 25 tyg najfajniejsze są.. a na NFZ hest po 30 lub 35 roku życia nie pamiętam teraz.. wcześniej trzeba płacić.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:Sylwia to może oznaczać wszystko i nic , mnie np po duphastonie wszystko bolało
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Nie nakręcam się nawet. Będzie okres jak nic wczoraj robiłam test pewnie by juz wyszedł... Zrobię jeszcze jeden i czekam na okres luteinę mam do jutra wiec okres będzie środa czwartek