LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no witam was dziewczyny . Podczytuję was ale nie mam zbytnio czasu żeby coś napisać. Byłam dzisiaj w RCKiK w poniedziałek będą wyniki i w końcu dowiem się jaką mam grupę krwi hehehehe Czuję się dobrze, nic nie boli, aż strach czy z maluchem wszystko ok.Edyta
-
nick nieaktualnya ja mam dzis dzien zakupwo do dziecka, siedze i domawiam czego jeszcze nie mam na allegro.. mecza mnie przeczucia ze jednak urodze wczesniej.. moj maz jedzie na weekend z kolegami w gory sie napic a do mnie ma przyjechac jego Mamusia.. mam nadzieje ze sie nie pozabijamy..
teraz ide robic salatke z kapusty pekinskiej.. kurde a mialam lezec.. ael wszytsko mnie boli juz.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja juz prawie nic nie jem bo ciagle wymioty i wymioty... wykanczam sie. Do tego jeszcze biegunka doszla w nocy ;/ i tak na zmiane to z jednym to z drugim... Jutro zaczynam II trymestr i mam nadzieje ze w koncu sie to skonczy ;/ bo sie wykoncze predzej
Natalia lepiej zebys urodzila po 37tc chociaz No chyba ze sie sam vedzie pchal do wyjscia hehe ;p
Klaudia zrób jeszcze rano Chociaz ja w poludnie sikalam i pozytyw wyszedl:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny