X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mam znalazłam no okropne uczucie słyszeć o takim czymś aż się boje zachodzić w ciążę :(

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leżę o myślę... chyba gardło zaczyna boleć.. źle..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No aż przykre to jest, że wszystko było ok a tu obrót i 360 stopni... Ale musisz wierzyć, że będzie ok ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się.. trzeba być gotowym na wszystko..Jednak..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to prawda. Nojej siostrze zacząl się porod(tyle ze z blizniaczkami) 2.5 miesiaca za szybko... musiala 1.5 miesiaca w szpitalu leżeć na podtrzymaniu i sterydach zeby plucka sie wyksztalcily. Ona biedna dziennie płakała. Ale wszystko dobrze się skończyło. Dziewczyny w stycznii 4 lata beda miec i sa okazem zdrowia ;) Takze zycie rozn3 scenariusze pisze. Ale trzeba wierzyc!! :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no słuchajcie u mnie kolejne rewelacje....
    Oznaczyłam sobie grupę krwi i w ośrodku wyszło 0RH- a na wypisach ze szpitala i w książeczce zdrowia mam 0RH+ , muszę jechać do Krwiodawstwa żeby dokładniej ją przebadali bo wychodzi minus ale bardzo słaby. Masakraaaaaaaaaaaaaaaaa jakaś , chciałam się zapisać na Fundusz do endokrynologa i Pani powiedziała że może mnie zapisać na październik 2016 :):)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej kolezance tez z krwia wyszlo tak jak tobie ;) tez to sprawdzala dokladnie:)

Hahahaha usmialam sie z tym terminem na pazdziernik... zalosne.. masakra Kurwa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no słuchajcie u mnie kolejne rewelacje....
    Oznaczyłam sobie grupę krwi i w ośrodku wyszło 0RH- a na wypisach ze szpitala i w książeczce zdrowia mam 0RH+ , muszę jechać do Krwiodawstwa żeby dokładniej ją przebadali bo wychodzi minus ale bardzo słaby. Masakraaaaaaaaaaaaaaaaa jakaś , chciałam się zapisać na Fundusz do endokrynologa i Pani powiedziała że może mnie zapisać na październik 2016 :):)
    to sie w ogole moze tyak zdarzyc z ta krwia? dziwne to..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia może :) czesto się tak zdarza u kobiet w ciąży.. :) tylko trzeba to dokładnie sprawdzić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Natalia może :) czesto się tak zdarza u kobiet w ciąży.. :) tylko trzeba to dokładnie sprawdzić :)
    No tak nie do końca ponieważ ja dokument o grupie krwi dostałam z dwoma podpisami czyli ten wymagany teraz w grudniu podczas laparoskopii. To jest dokument na całe życie. Więc jakby się cos tak nagle miało zmienić to ktoś by za to beknal.. a czynnik rh jest tez dziedziczny chyba.. kurde musze o tym poczytać

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie to dzisiaj wytłumaczył lekarz tak że może być tak że jest mało tych - antyprzeciwciał i dlatego wcześniej pokazywało + ale może być tez na odwrót, bo są tam jakieś literki ccc ddd i eee ( czy jakoś tak) i wystarczy że jedna litera będzie duża i już się zmienia grupa krwi :D. Generalnie ma się jedną grupę na całe życie i tak powinno być ale że niekiedy ten antyciała są na granicy to właśnie tak to wychodzi.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dlatego muszą to powtorzyć. Czasami labolatorium się myli i dlatego tak wychodzi... Oczywiscie nie ma opcji zeby ci sie grupa nagle zmienila.. Ale to sa pomylki i u kobiet w ciazy czesto sie zdarzaja nie wiedziec czemu. Mojej kolezance to samo labolatorium na wlasna reke 3 razy robili dla pewnosci. Bo im na poczatku tez inaczej wyszlo :) Moze za malo krwi pobrali.. a to tez ma znaczenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwazam ze to labolatorium powinno ci pobrac jeszcze raz krew ;) i zbadac na wlasny koszt :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jezu jaki mam dziś smaki na ogórki kiszone to szok musiałam sobie kupić

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fujjjj kiszone hehe... Mi lekarz kazal jesc duzo kiszonego na moje serce heh :p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, dzisiaj laboratorium zbadało mi krew jeszcze raz i wyszło to samo ale tym razem dopisali żeby skonsultować się z RCKiK

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ;) no to daj Nac potem co wyszlo :)

a jak Ty się w ogole czujesz?? :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się dobrze, generalnie nic nie czuję. Denerwuje się że te wszystkie wyniki źle mi wychodzą. Jakoś tracę nadzieję że będzie dobrze. Kolejna wizyta 22 października A ja już się niecierpliwie i zastanawiambczy jest ok.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno będzie okey!!! Jak już większego dzidziusia zobaczysz to inaczej bedziesz patrzyć na to hehe ;) to 2 tyg jeszcze to szybko zleci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie wiedziałam że takie rzeczy się zdarzają.. jestem po ktg. Lekarz ocenił jako dobre. Chociaź tętno Małemu jakoś skakalo. No ale trzeba zawierzyć..

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ