LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to prawda. Nojej siostrze zacząl się porod(tyle ze z blizniaczkami) 2.5 miesiaca za szybko... musiala 1.5 miesiaca w szpitalu leżeć na podtrzymaniu i sterydach zeby plucka sie wyksztalcily. Ona biedna dziennie płakała. Ale wszystko dobrze się skończyło. Dziewczyny w stycznii 4 lata beda miec i sa okazem zdrowia Takze zycie rozn3 scenariusze pisze. Ale trzeba wierzyc!!
-
no słuchajcie u mnie kolejne rewelacje....
Oznaczyłam sobie grupę krwi i w ośrodku wyszło 0RH- a na wypisach ze szpitala i w książeczce zdrowia mam 0RH+ , muszę jechać do Krwiodawstwa żeby dokładniej ją przebadali bo wychodzi minus ale bardzo słaby. Masakraaaaaaaaaaaaaaaaa jakaś , chciałam się zapisać na Fundusz do endokrynologa i Pani powiedziała że może mnie zapisać na październik 2016Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no słuchajcie u mnie kolejne rewelacje....
Oznaczyłam sobie grupę krwi i w ośrodku wyszło 0RH- a na wypisach ze szpitala i w książeczce zdrowia mam 0RH+ , muszę jechać do Krwiodawstwa żeby dokładniej ją przebadali bo wychodzi minus ale bardzo słaby. Masakraaaaaaaaaaaaaaaaa jakaś , chciałam się zapisać na Fundusz do endokrynologa i Pani powiedziała że może mnie zapisać na październik 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia może czesto się tak zdarza u kobiet w ciąży.. tylko trzeba to dokładnie sprawdzić
-
mnie to dzisiaj wytłumaczył lekarz tak że może być tak że jest mało tych - antyprzeciwciał i dlatego wcześniej pokazywało + ale może być tez na odwrót, bo są tam jakieś literki ccc ddd i eee ( czy jakoś tak) i wystarczy że jedna litera będzie duża i już się zmienia grupa krwi . Generalnie ma się jedną grupę na całe życie i tak powinno być ale że niekiedy ten antyciała są na granicy to właśnie tak to wychodzi.
Edyta
-
nick nieaktualnyno dlatego muszą to powtorzyć. Czasami labolatorium się myli i dlatego tak wychodzi... Oczywiscie nie ma opcji zeby ci sie grupa nagle zmienila.. Ale to sa pomylki i u kobiet w ciazy czesto sie zdarzaja nie wiedziec czemu. Mojej kolezance to samo labolatorium na wlasna reke 3 razy robili dla pewnosci. Bo im na poczatku tez inaczej wyszlo Moze za malo krwi pobrali.. a to tez ma znaczenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny