LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola gratuluję że wszystko ok super mówiłam że dziołszka będzie ;)najważniejsze że wszystko ok.
Oczywiście u mnie, jak to u mnie, same komplikacje. Glukoza nadal wysoka 97,8 zrobiłam krzywą i wyszło na czco 97,8 potem po glukozie jakoś 136 a po godzinie 69.
Dodatkowo pojawił się problem z tarczycą, z którą w marcu było wszystko ok , dzisiaj tsh 4,37 no szlag by to trafił. Muszę się zapisać do diabetologa i endokrynologa.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynorma jest do 110 wiec jeszcze jest okey musisz sobie to kontrowować. Szkoda ze glukometra nie masz w domu
Moze spytaj w swojej przychodni czy maja na wydanie. W przychodniach jest tego duzo bo z firm za darmo daja dla pacjenta
Ja w przychodni jak pracowalam i babka z firmy przyniosla caly duzy karton tego i wzielam do domu dla moich rodzicow po 1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo koniecznie zrób. Chociaż i tak tabsy Cię nie ominą
Troche szkoda mi Cie że tyle musisz tego brać, ale nie przejmuj się ja muszę iść do kardiologa i pewnie tez mi cos przepisze bo zas wracaja czestoskurcze... aa w ogole to mam zas jebane zakazenie w pochwie i musze globulki brac... A seksu nie uprawialismy dlugo i dalej przerwa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:My za tydzień jak skończe te globulki bo nie chce żeby m się zarazil bo wiem xe problem potem jest takze jeszcze wytrzymamy, chociaz baaardzo ciezko jwst hehe
-
nick nieaktualnyM jest całkowicie wyleczony dlatego boimy sie troche tego seksu bo on potem ciagle przenosil i wiecznie jskies syfy to ja mu dalam potem on mi i tak w kolo... chociaz wiem ze ciezko to uniknac jak juz cos zasiane jest. tym bardziej w ciazy bo nie mozna wszystkich lekow brac...
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:M jest całkowicie wyleczony dlatego boimy sie troche tego seksu bo on potem ciagle przenosil i wiecznie jskies syfy to ja mu dalam potem on mi i tak w kolo... chociaz wiem ze ciezko to uniknac jak juz cos zasiane jest. tym bardziej w ciazy bo nie mozna wszystkich lekow brac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia ty masz dziś wizyte. Daj znać co i jak
Kolezanka z fioletowej strony wczoraj rodzila , juz 39 tydzien i kurde szybko urodizla, tetno dziecka niby do konca dobre a dziecko z niedotlenieniem w spiaczce.. (( jestem zalamana takimi informacjami a cala ciaza przebiegala ok.. kuzwa mac -
nick nieaktualnyPrzeglądałam sobie II trymestr i przeczytałam o niej. Aż mi się łzy w oczach pojawiły. Naprade przykre. A Ty się nie stresuj. Jesteś pod kontrolą ciągle. Oby antybiotyki zadziałały. Wszystko będzie okey. Musi być. Oczywiście czasem tak się zdarza że coś idzie nie tak. Ale musisz wierzyć, że u Ciebie bedzie wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Jestem po.. no szyjeczka krotka, 2 tyg lezenia plackiem, doszlo ostre zakazenie pochwy i tego pecherza.. 2 antybiotyki i lepiej zeby poorod teraz sie nie zaczal.. do tego ta pepowina i ktg co tydzien.. Maly wazy 2400 ale music dobic do tych 2700 zeby bylo bezpiecznie.. no coz.. jest stres.. ale musi byc dobrze...
Kolezanka z fioletowej strony wczoraj rodzila , juz 39 tydzien i kurde szybko urodizla, tetno dziecka niby do konca dobre a dziecko z niedotlenieniem w spiaczce.. (( jestem zalamana takimi informacjami a cala ciaza przebiegala ok.. kuzwa mac -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Luteine ci zwiększyli?? Powiem Ci, że ja posłuchałam Twojej rady i nie przestałam brać luteiny. Zmniejszylam do 1 dziennie ale biore codziennie Przynajmniej czuje się pewniej