LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
lekarz powiedział że endometrioza utrudnia zajście ciążę i że trzeba koniecznie usunąć torbiel i ogniska endometriozy które powstały, wykryto to u mnie we wrześniu, nie pytałam ile czasu będziemy musieć odczekać, wizytę u lekarza będę mieć 5 kwietnia"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi waśnie w HSG wyszła całkowita niedrożność i dlatego muszę poddać się laparoskopii, a z tego co czytam na necie o laparoskopii to więcej może zaszkodzić niż pomóc.
AGA 30 a co się dowiedziałaś po laparoskopii, że były niedrożne i udrożnili (obydwa niedrożne?)? A powiedzieli Ci kiedy możecie znów starać się o dziecko? -
nick nieaktualnyMałaMi83 wrote:Mi waśnie w HSG wyszła całkowita niedrożność i dlatego muszę poddać się laparoskopii, a z tego co czytam na necie o laparoskopii to więcej może zaszkodzić niż pomóc.
AGA 30 a co się dowiedziałaś po laparoskopii, że były niedrożne i udrożnili (obydwa niedrożne?)? A powiedzieli Ci kiedy możecie znów starać się o dziecko?
Pamiętam jak się obudziłam po narkozie to lekarz przyszedł i powiedział WRACAĆ DO DOMU I ROBIĆ BOBASA BO WSZYSTKO OK JEST!! NO ale jak narazie do tej pory nic nie wyszło !!!
Jajowody drożne były i wszystko ok się okazało !! Ból pa zabiegu duży można powiedzieć i te dreny oraz cewnik dla mnie to porażka była!! -
nick nieaktualnyMałaMi83 wrote:Najważniejsze, że stwierdzili, że wszystko ok. Udrażnianie laparoskopowo jest niebezpieczne więc jeśli u Ciebie było ok to tylko się cieszyć i po prostu czekać aż się uda
No mam nadzieję że w końcu się uda coś zmajstrować!!!
I powodzenia ci życzę -
ja jestem świeżo po laparo z histeroskopią brzuch pocięty zabieg w narkozie w w5 dobie wypuszczono mnie do domu wszystko drożne żadnych innych problemów nie stwierdzono kazał się starać ale to już od 3 lat tak i efektu nie ma więc pomysłów mi już brak a owulacja jest więc co mam teraz zrobić ?anita
-
nick nieaktualnyanita9 wrote:ja jestem świeżo po laparo z histeroskopią brzuch pocięty zabieg w narkozie w w5 dobie wypuszczono mnie do domu wszystko drożne żadnych innych problemów nie stwierdzono kazał się starać ale to już od 3 lat tak i efektu nie ma więc pomysłów mi już brak a owulacja jest więc co mam teraz zrobić ?
Może na IUI się zdecydujcie!! Zawsze zwiększa szanse coś!!