LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:oto zdjęcie
http://zapodaj.net/c85a3d90eb6df.jpg.html
tak szczerze mówiąc to ja nic na nim nie widzę tzn coś widzę ale nie kojarzy mi się ten widok z dzieckiem
Kurcze ale nie wiem co z tym cukrem, zawsze miałam cukier w okolicach 80 a tu nagle 96 mam nadzieję że mi nie dadza insuliny albo czegoś dziwnego
Nie przejmuj się, może zjadłaś coś co Ci podniosło cukier
A z zaburzeniem wyniku przsz cytryne się nie zgodzę. Widziałam dużo wyników:) rowniez tych kobiet co robily krzywą 2 razy, pierwszy bez cytryny a drugi z cytryna i wszystko było okey Od wielu lekarzy tez slszalam ze mozna cytryne ale lekarze to konowaly w wiekszosci wiec moze nie mam racja -
nick nieaktualnyA co do szkoly rodzenia to tez sie naprwno zapisze ale nie wiem czy mnie czegos nowego naucza chociaz mysle ze tak ale i tak wiekszosc rzeczy wiem ze szkoly i mojej pracy na oddziale dzieciecym
a teraz sobie wcinam surowke z kapusty kiszonej moja ulubiona od dziecka -
nick nieaktualnyHeh ja tam się nie znam tylko mówię że u mnie nie pozwalali dziewczynom.. ja tam poszłam na żywioł, wypiłam na raz aż pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i wyszłam.. ale dziewczyny mdlaly i inne historie. Zależy od organizmu. Ja jestem na uczona bo przy treningach i maratonach roweroeych tez są takie tubki na raz z cukrem prostym i często to brałam
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Heh ja tam się nie znam tylko mówię że u mnie nie pozwalali dziewczynom.. ja tam poszłam na żywioł, wypiłam na raz aż pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i wyszłam.. ale dziewczyny mdlaly i inne historie. Zależy od organizmu. Ja jestem na uczona bo przy treningach i maratonach roweroeych tez są takie tubki na raz z cukrem prostym i często to brałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja się dziś wybieram na USG zobaczyć czy pęcherzyki pękły ale nie wiem bo śluzu miałam tylko troszkę a podczas seksu tak mnie bolało jakby miało coś pęknąć we mnie no takiego uczucia jeszcze nie miałam niewiem czemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki ale mnie po za tym cos bierze grypa albo co gardło mnie piecze trochę a za tydzień mąż ma wycieczkę firmowa w Bieszczady jak mnie rozbierze to klapa nie pojadę muszę się podkurowac a tu dupa trzeba jutro na 5:30 do pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:Mam do was pytanko bo mnie strasznie rozbiera grypa i niewiem czy wsiąść antybiotyk czy to nie przeszkodzi w zapłodnieniu ewentualnym