X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    oto zdjęcie :)
    http://zapodaj.net/c85a3d90eb6df.jpg.html

tak szczerze mówiąc to ja nic na nim nie widzę :/ tzn coś widzę ale nie kojarzy mi się ten widok z dzieckiem

Kurcze ale nie wiem co z tym cukrem, zawsze miałam cukier w okolicach 80 a tu nagle 96 :( mam nadzieję że mi nie dadza insuliny albo czegoś dziwnego
    Ojej jaka kropeczki ;p hihi
    Nie przejmuj się, może zjadłaś coś co Ci podniosło cukier :)
    A z zaburzeniem wyniku przsz cytryne się nie zgodzę. Widziałam dużo wyników:) rowniez tych kobiet co robily krzywą 2 razy, pierwszy bez cytryny a drugi z cytryna i wszystko było okey :) Od wielu lekarzy tez slszalam ze mozna cytryne :) ale lekarze to konowaly w wiekszosci wiec moze nie mam racja ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do szkoly rodzenia to tez sie naprwno zapisze ;) ale nie wiem czy mnie czegos nowego naucza chociaz mysle ze tak :) ale i tak wiekszosc rzeczy wiem ze szkoly i mojej pracy na oddziale dzieciecym ;)
    a teraz sobie wcinam surowke z kapusty kiszonej :) moja ulubiona od dziecka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh ja tam się nie znam tylko mówię że u mnie nie pozwalali dziewczynom.. ja tam poszłam na żywioł, wypiłam na raz aż pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i wyszłam.. ale dziewczyny mdlaly i inne historie. Zależy od organizmu. Ja jestem na uczona bo przy treningach i maratonach roweroeych tez są takie tubki na raz z cukrem prostym i często to brałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Heh ja tam się nie znam tylko mówię że u mnie nie pozwalali dziewczynom.. ja tam poszłam na żywioł, wypiłam na raz aż pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i wyszłam.. ale dziewczyny mdlaly i inne historie. Zależy od organizmu. Ja jestem na uczona bo przy treningach i maratonach roweroeych tez są takie tubki na raz z cukrem prostym i często to brałam ;)
    To naprawdę wielki szacunek ;p Ja sprobowalam glukozy jak robilam tort i mase plastyczną i skręcalo mnie od razu ;p hehe

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro pójdę po skierowanie do poradni do mojego lekarza rodzinnego. Zobaczymy.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć tez jest tak ze my PCOsowiczki powinnysmy robic krzywa cukrowa raz w roku :) ale nie wiem ile w tym prawdy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to jeszcze tydzień injuż II trymestr bedzie ;) bardzo się z tego cieszę ;) może w koncu te wymioty przejdą hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    a tak w ogóle to jeszcze tydzień injuż II trymestr bedzie ;) bardzo się z tego cieszę ;) może w koncu te wymioty przejdą hehe
    Powinno być juz lepiej. Drugi trymestr jest najfajniejszy. I seks w tym czasie cudowny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No seksu się doczekać nie mogę bo narazie mamy jeszcze post ;) jakoś tak strach nam nie pozwala ;) ale czekam do wizyty prenatalnej a potem będziemy w końcu działać bo już mi taaaak bardzo brakuje seksu że aż żal mówić.

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja się dziś wybieram na USG zobaczyć czy pęcherzyki pękły ale nie wiem bo śluzu miałam tylko troszkę a podczas seksu tak mnie bolało jakby miało coś pęknąć we mnie no takiego uczucia jeszcze nie miałam niewiem czemu

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;) daj znać po wizycie ;)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz po nie ma ani jednego pęcherzyka oba pękły doktorka powiedziała ze powinno się udać teraz no zobaczymy.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam mocno kciuki ;) musi sie udac :)

sylka0102 lubi tę wiadomość

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) ale mnie po za tym cos bierze grypa albo co gardło mnie piecze trochę a za tydzień mąż ma wycieczkę firmowa w Bieszczady jak mnie rozbierze to klapa nie pojadę muszę się podkurowac a tu dupa trzeba jutro na 5:30 do pracy

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spie dziennie do 9 albo 11 hehe a jutro do szkoly jade i 6.30 musze wstac... nie wyobrazam sobie tego haha ;p musze sie szybciej polozyc ;p
    Kuruj sie!!! :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja o 5 co najmniej to też współczuję w sobotę się niechce wstac ja wiem i to bardzo zwłaszcza jak maz nie wstaje

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz akurat na noc pracuje wiec on siebedzie kladl a ja bede wychodzic do szkoly hehe

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was pytanko bo mnie strasznie rozbiera grypa i niewiem czy wsiąść antybiotyk czy to nie przeszkodzi w zapłodnieniu ewentualnym

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Mam do was pytanko bo mnie strasznie rozbiera grypa i niewiem czy wsiąść antybiotyk czy to nie przeszkodzi w zapłodnieniu ewentualnym
    Sylka na grypę to antybiotyku się nie bierze. Ja bym teraz nie brała żadnych środków mocniejszych. Cytryna miód imbir i łóżko.

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak grypa to może nie jest ale śliny nie mogę przelknac a w poniedziałek do pracy żeby mnie gorączka nie dopadła a tyle co zaczęłam pracować.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ