X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    oto zdjęcie :)
    http://zapodaj.net/c85a3d90eb6df.jpg.html

tak szczerze mówiąc to ja nic na nim nie widzę :/ tzn coś widzę ale nie kojarzy mi się ten widok z dzieckiem

Kurcze ale nie wiem co z tym cukrem, zawsze miałam cukier w okolicach 80 a tu nagle 96 :( mam nadzieję że mi nie dadza insuliny albo czegoś dziwnego
    Ojej jaka kropeczki ;p hihi
    Nie przejmuj się, może zjadłaś coś co Ci podniosło cukier :)
    A z zaburzeniem wyniku przsz cytryne się nie zgodzę. Widziałam dużo wyników:) rowniez tych kobiet co robily krzywą 2 razy, pierwszy bez cytryny a drugi z cytryna i wszystko było okey :) Od wielu lekarzy tez slszalam ze mozna cytryne :) ale lekarze to konowaly w wiekszosci wiec moze nie mam racja ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do szkoly rodzenia to tez sie naprwno zapisze ;) ale nie wiem czy mnie czegos nowego naucza chociaz mysle ze tak :) ale i tak wiekszosc rzeczy wiem ze szkoly i mojej pracy na oddziale dzieciecym ;)
    a teraz sobie wcinam surowke z kapusty kiszonej :) moja ulubiona od dziecka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh ja tam się nie znam tylko mówię że u mnie nie pozwalali dziewczynom.. ja tam poszłam na żywioł, wypiłam na raz aż pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i wyszłam.. ale dziewczyny mdlaly i inne historie. Zależy od organizmu. Ja jestem na uczona bo przy treningach i maratonach roweroeych tez są takie tubki na raz z cukrem prostym i często to brałam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Heh ja tam się nie znam tylko mówię że u mnie nie pozwalali dziewczynom.. ja tam poszłam na żywioł, wypiłam na raz aż pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i wyszłam.. ale dziewczyny mdlaly i inne historie. Zależy od organizmu. Ja jestem na uczona bo przy treningach i maratonach roweroeych tez są takie tubki na raz z cukrem prostym i często to brałam ;)
    To naprawdę wielki szacunek ;p Ja sprobowalam glukozy jak robilam tort i mase plastyczną i skręcalo mnie od razu ;p hehe

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro pójdę po skierowanie do poradni do mojego lekarza rodzinnego. Zobaczymy.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć tez jest tak ze my PCOsowiczki powinnysmy robic krzywa cukrowa raz w roku :) ale nie wiem ile w tym prawdy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to jeszcze tydzień injuż II trymestr bedzie ;) bardzo się z tego cieszę ;) może w koncu te wymioty przejdą hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    a tak w ogóle to jeszcze tydzień injuż II trymestr bedzie ;) bardzo się z tego cieszę ;) może w koncu te wymioty przejdą hehe
    Powinno być juz lepiej. Drugi trymestr jest najfajniejszy. I seks w tym czasie cudowny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No seksu się doczekać nie mogę bo narazie mamy jeszcze post ;) jakoś tak strach nam nie pozwala ;) ale czekam do wizyty prenatalnej a potem będziemy w końcu działać bo już mi taaaak bardzo brakuje seksu że aż żal mówić.

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja się dziś wybieram na USG zobaczyć czy pęcherzyki pękły ale nie wiem bo śluzu miałam tylko troszkę a podczas seksu tak mnie bolało jakby miało coś pęknąć we mnie no takiego uczucia jeszcze nie miałam niewiem czemu

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;) daj znać po wizycie ;)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz po nie ma ani jednego pęcherzyka oba pękły doktorka powiedziała ze powinno się udać teraz no zobaczymy.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam mocno kciuki ;) musi sie udac :)

sylka0102 lubi tę wiadomość

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) ale mnie po za tym cos bierze grypa albo co gardło mnie piecze trochę a za tydzień mąż ma wycieczkę firmowa w Bieszczady jak mnie rozbierze to klapa nie pojadę muszę się podkurowac a tu dupa trzeba jutro na 5:30 do pracy

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spie dziennie do 9 albo 11 hehe a jutro do szkoly jade i 6.30 musze wstac... nie wyobrazam sobie tego haha ;p musze sie szybciej polozyc ;p
    Kuruj sie!!! :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja o 5 co najmniej to też współczuję w sobotę się niechce wstac ja wiem i to bardzo zwłaszcza jak maz nie wstaje

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz akurat na noc pracuje wiec on siebedzie kladl a ja bede wychodzic do szkoly hehe

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was pytanko bo mnie strasznie rozbiera grypa i niewiem czy wsiąść antybiotyk czy to nie przeszkodzi w zapłodnieniu ewentualnym

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka0102 wrote:
    Mam do was pytanko bo mnie strasznie rozbiera grypa i niewiem czy wsiąść antybiotyk czy to nie przeszkodzi w zapłodnieniu ewentualnym
    Sylka na grypę to antybiotyku się nie bierze. Ja bym teraz nie brała żadnych środków mocniejszych. Cytryna miód imbir i łóżko.

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak grypa to może nie jest ale śliny nie mogę przelknac a w poniedziałek do pracy żeby mnie gorączka nie dopadła a tyle co zaczęłam pracować.

j36rxzdvdx1kpbz0.png
‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ