LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Bella a@ kiedy przyszla po laparo?
-
nick nieaktualny
-
click wrote:Czy to prawda ze w dniu zabiegu nie można mieć makijażu pomalowanych paznokci itp ?
-
Jaka tu cisza jakby forum zamarło co u was dziewczynki słychać? Zbliża się macocha święta choinka Mikołaj Jak ten czas szybko leci zleci to wszystko jak wczorajszy dzień ja nadal łykam orgametril 3x1 tabletce czekam na ten okres żeby znowu zacząć nowy cykl bo tamten jeszcze nie skończony brzuch pobolewa mnie jak na okres już 4 dni ale okresu jak nie ma tak nie ma
-
click wrote:Czy to prawda ze w dniu zabiegu nie można mieć makijażu pomalowanych paznokci itp ?
-
nick nieaktualny
-
Hybrydy musisz zdjąć. Podczas operacji Twoje funkcje życiowe będą wyłączone tzn będziesz zaintubowana i będzie oddychać pompa za Ciebie. Abastozjolog obserwuje kolor płytki czy wszystko z Tobą ok i jest to ważne.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
click wrote:A o to malowanie się nie boję. Tylko hybrydy noszę regularnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyclick wrote:Czytałam że wykonanie samemu profilu przed operacyjnego skraca pobyt w szpitalu .nie wiem czy to prawda ale do laparoskpii roi się rtg klatki .ekg serca ?
Ja nie miałam EKG robią na miejscu zajmuje to 3 minuty hihi
Natalia jak samopoczucie ?
Edyta co słychać u Was ? Jak Krzysiu ? Wprowadzasz już jedzenie ? -
Aleksandrakili wrote:Nie każdy szpital wymaga RTG
Ja nie miałam EKG robią na miejscu zajmuje to 3 minuty hihi
Natalia jak samopoczucie ?
Edyta co słychać u Was ? Jak Krzysiu ? Wprowadzasz już jedzenie ?
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, za tydzień mam mieć robioną laparoskopię. Od początku roku staram się o ciążę, ale niestety nie wychodzi. Przez pół roku brałam clo, owulacje występują a ciąży brak. Chciałam Was zapytać czy dostałyście L4 po tym zabiegu, jak ogólnie się czułyście i kiedy mogłyście współżyć (jak wiecie każdy cykl jest na wagę złota więc nie chciałabym go tracić). Pozdr
-
Hey w piatek minie 2 tyg od laparoskopi.nic mnie nie bolalo az pielegniarki sie dziwily ze nie chcialam tabletki przeciwbolowej,ze jestem 1 pacjenta bo wszystkie chcialy bo je bolalo.Wiec co do bolu to sie nie pomoge.ale dostala2tyg zwolnienia.Co do wspolzycia to tez zapomnialam zapytac,znajomi mowia zebtak2-3tyg.