MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Wzrost jest jak najbardziej prawidłowy
u mnie też był skok między 6 a 8 dniem a potem też się martwiłam bo kręciło się w okolicy 70-80% a okazało się że bliźniaki
także już nie rób więcej bety i czekaj na wizytę!
-
nick nieaktualny
-
Pelna nadziei wrote:Kornelkornel czy Ciebie tez brzuch kul lub bolal na dole na srodku? Zaczynam sie martwoc ze moze szyjka sie skraca albo cos bo od wczoraj mnie kluje albo boli na srodku na dole nie po bokach:( a wizyta dopiero w pt.
na usg byłam w czwartek wszystko ok tylko mam napięta macie i ból u mnie może być od tego.
-
Tacia wrote:Kochana mega dużo oszczędzaj się a jeżeli coś Cię niepokoi zawsze możesz podjechać na izbę przyjęćPelna nadziei
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:To prawda, ze maja takze w weekendy otwarte? W ogole polecacie te klinike? Ma ktos porownanie do Invimed?
Wprawdzie w invimed nie mieliśmy żadnego zabiegu, ale wizyty i badania i nie ma porównania w podejściu do pacjenta. Z pełna odpowiedzialnością polecam Medart.Aina -
susełek wrote:Kornelkornel jak się czujesz ? To już koncoweczka
Ale ten czas śmiga. Mój mały już ma 5 tygodni. Masz już wybrany szpital?
Leci jak szalony, jeszcze niedawno byłam 3 w kolejceOstatnie 3 tygodnie były straszne, bo zaczęły mi się skurcze, ból pachwin i pleców, ale powoli się uczymy z partnerem jak sobie z tym radzić ( masaże pleców, spacerki i oddychanie
) taki mały kurs przed porodem hihi. W piątek byłam u Sz. mała waży 3230 g szyjka 3 cm i stwierdził, że nie zapowiada się na szybki poród, ale jak zaczęłam opowiadać jakie mam mocne skurcze i jak zobaczył, że głowa jest bardzo bardzo nisko to zmienił zdanie. Mam nadzieję, że jeszcze sobie posiedzi w brzuchu. Rodzę w Świętej Rodzinie.
A Eryczek jak? Grzeczny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 22:43
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Leci jak szalony, jeszcze niedawno byłam 3 w kolejce
Ostatnie 3 tygodnie były straszne, bo zaczęły mi się skurcze, ból pachwin i pleców, ale powoli się uczymy z partnerem jak sobie z tym radzić ( masaże pleców, spacerki i oddychanie
) taki mały kurs przed porodem hihi. W piątek byłam u Sz. mała waży 3230 g szyjka 3 cm i stwierdził, że nie zapowiada się na szybki poród, ale jak zaczęłam opowiadać jakie mam mocne skurcze i jak zobaczył, że głowa jest bardzo bardzo nisko to zmienił zdanie. Mam nadzieję, że jeszcze sobie posiedzi w brzuchu. Rodzę w Świętej Rodzinie.
A Eryczek jak? Grzeczny?od kilku dni trochę zaczęły mu się kolki, ale sytuacja opanowana
w ta środę idę już na wizytę popologowa ale te 6 tygodni szybko minęły.
3mam kciuki za szybki poród. Pozdrowienia z nocnego karmienia:)
-
Tacia wrote:Dziewczyny czy Was w ciąży też tak klulo podbrzusza i pochwa? Zastanawiam się aby jechać na izbę przyjęć aby sprawdzili czy wszystko jest ok....Pelna nadziei
-
nick nieaktualnyTacia wrote:Dziewczyny czy Was w ciąży też tak klulo podbrzusza i pochwa? Zastanawiam się aby jechać na izbę przyjęć aby sprawdzili czy wszystko jest ok....
U mnie skracała się szyjka i miałam kłucie w pochwie.
W tydzien o prawie 1cm. Ale trochę tez przy tym napinal mi się brzuch.
Nic nie zaszkodzi jak pojedziesz to sprawdzić.
-
Pelna nadziei wrote:Tacia, a w ktorym tygodniu jestes? Mnie caly czas kluje ale mysle ze odpoczynek najlepsza opcja.
Pelna nadziei lubi tę wiadomość
-
susełek wrote:Te ostatnie tygodnie sa ciężkie, ale szybko mina i niedługo będziesz mogła cieszyć się córeczka. Dobrze ze już nie ma upałów. Ja pod koniec ciazy byłam przez nie wykończona. Eryczek w sumie grzeczny
od kilku dni trochę zaczęły mu się kolki, ale sytuacja opanowana
w ta środę idę już na wizytę popologowa ale te 6 tygodni szybko minęły.
3mam kciuki za szybki poród. Pozdrowienia z nocnego karmienia:)
Dziękuje ! Kciuki się na pewno przydadzą
Mam pytanie odnoście KTG: czy po badaniu lekarz omawia wyniki ? Ostatnio jak byłam to wpadł do mnie Ż, ale teraz go nie ma i nie wiem jak to będzie wyglądaćMam samo badanie bez wizyty zaznaczam.