MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Dziękuje ! Kciuki się na pewno przydadzą
Mam pytanie odnoście KTG: czy po badaniu lekarz omawia wyniki ? Ostatnio jak byłam to wpadł do mnie Ż, ale teraz go nie ma i nie wiem jak to będzie wyglądaćMam samo badanie bez wizyty zaznaczam.
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
Tacia wrote:W 13t4d. Caly czas wlasnie leze kurcze chyba za duzo panikuje a bylam u lekarza w czwartek i powiedzial ze szyjka macicy bardzo ladnie zamknieta. Poczekam i zobacze co bedzie dalej...Pelna nadziei
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelinka ale czego ty chcesz się dowiedzieć na tej wizycie?
tak naprawdę może jeszcze nie być nic widać...
A wzrost jest prawidłowy, beta nie będzie Ci się już teraz podwajać ani tym bardziej potrajać. Najlepiej już odpuść te betę bo cię to stresuje i czekaj na wizytę serduszkową!M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualnyWiem że może nie być nic widać ale jak bym zobaczyła chociaż pęcherzyk to mnie to bardzo uspokoi. Mam tu na miejscu dobrego lekarza. Doktor Z nawet mi nie odp jak mu napisałam że beta 62 i do kiedy mam stosować prolutex. Więc chociaż tego się dowiem i ewentualnie dostanę recepte
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelinka13 wrote:Wiem że może nie być nic widać ale jak bym zobaczyła chociaż pęcherzyk to mnie to bardzo uspokoi. Mam tu na miejscu dobrego lekarza. Doktor Z nawet mi nie odp jak mu napisałam że beta 62 i do kiedy mam stosować prolutex. Więc chociaż tego się dowiem i ewentualnie dostanę recepte
Estrogeny i progesteron bierze się do ok 12/13 tc. tzn. do czasu przejęcia funkcji hormonalnej przez łożysko, ponieważ nie ma ciałka żółtego jeśli transfer był na cyklu sztucznym -
Aczkolwiek 'zwykli' lekarze mają różne podejście do leków, które bierzemy żeby zajść w ciążę i później po transferach czy iui więc najlepiej bierz ten prolutex do czasu aż Ż się na ten temat nie wypowie
a tylko prolutex masz czy jakieś inne leki też?
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualny
-
amelinka13 wrote:Prolutex i acard
-
nick nieaktualnyTacia wrote:Bierz prolutex i acard caly czas az nie bedziesz na wizycie u dr Z. Co do pecherzyka moim zdaniem juz bedzie widac ale na akcje serduszka nie masz jeszcze co liczyc. U mnie bylo widac przy becie 1025 bodajze. Glowa do gory i nie zamartwiaj sie. Teraz potrzebujesz duzo spokoju!