MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
anakonda wrote:Oj święta prawda , ale jak usłyszysz robimy transfer to dopiero przeżyjesz szok
. Może kiedyś to nastąpi
. W następnym wcieleniu
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
mao wrote:Dzieki Kochana!
A z dr K w ten dzien bede sie widziec czy nie? Czy potem juz kontakt tylko smsowy?
A ta tabletka ktora dostalam od niej rzeczywiscie mnie zrelaksuje czy i tak bede jechac posrana dodo kliniki?I na samą punkcję jechałam jakaś spokojniejsza. Od Ż w pierwszej procedurze takiej tabletki nie dostałam i taką jazdę urządziłam przed punkcją, że do dzisiaj mi wstyd
-
Nowa38 wrote:Jeżeli to ta sama tabletka, którą dostałam od dr B to zrelaksuje:) Mnie zrelaksowała do tego stopnia, że jak ją wzięłam na noc to zasnęłam w połowie zdania
I na samą punkcję jechałam jakaś spokojniejsza. Od Ż w pierwszej procedurze takiej tabletki nie dostałam i taką jazdę urządziłam przed punkcją, że do dzisiaj mi wstyd
-
mao wrote:Dzieki Kochana!
A z dr K w ten dzien bede sie widziec czy nie? Czy potem juz kontakt tylko smsowy?
A ta tabletka ktora dostalam od niej rzeczywiscie mnie zrelaksuje czy i tak bede jechac posrana dodo kliniki?
Co do dormicum to ja brałam zawsze późno bo działa do 8h a czy na mnie działa nie wiem bo ja nigdy wielkiego stresu nie miałam przed zabiegiem ale teraz strasznie obudziłam się w nocy i byłam nie spokojna ale jadąc do kliniki było ok no poza tym że 10 min się spoznilismyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
mao wrote:A w dniu punkcji płacę od razu 7.000+ 500 znieczulenie? Tak? Czy coś zgubiłam?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
anakonda wrote:U mnie dr była po ale wiem że nie zawsze przychodzą. Wpadła powiedzieć ile komórek było ale też pogadać co dalej .
Co do dormicum to ja brałam zawsze późno bo działa do 8h a czy na mnie działa nie wiem bo ja nigdy wielkiego stresu nie miałam przed zabiegiem ale teraz strasznie obudziłam się w nocy i byłam nie spokojna ale jadąc do kliniki było ok no poza tym że 10 min się spoznilismyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:03
-
Cześć dziewczyny . Pomożecie ?
Poczytałam kilka stron w stecz ale nie znalazłam tych informacji ...
Widzę ze nie piszecie po nazwiskach lekarzy a chciałabym wiedzieć do kogo warto się umówić a kogo lepiej unikać no i koszty... na stronie widzę 7tys , pewnie to nie wszystko ? Chyba nie obejmuje znieczulenia , które warto by było wziąć i może jakiś wyników które trzeba porobić przed procedura ,
Z góry dziękuje -
ania14 wrote:Cześć dziewczyny . Pomożecie ?
Poczytałam kilka stron w stecz ale nie znalazłam tych informacji ...
Widzę ze nie piszecie po nazwiskach lekarzy a chciałabym wiedzieć do kogo warto się umówić a kogo lepiej unikać no i koszty... na stronie widzę 7tys , pewnie to nie wszystko ? Chyba nie obejmuje znieczulenia , które warto by było wziąć i może jakiś wyników które trzeba porobić przed procedura ,
Z góry dziękuje
Dr Ż to dr Żak
Dr B to dr Bręborowicz jestbich dwóch syn i ojciec
Dr Kru to dr Kruszyński- ale on jak jiż jest ciąża
Ja chodzę do dr K i polecam ją, jest bardzo sympatyczna, skrupulatna i ma nosa... zleca dużo badań, nie zawsze są tanie... ale w większości coś wyjdzie w nich.. koszt IVF to 7 tys, znieczulenie 500 zł... 1500 zl mrozenie i mozna zbadac genetycznie zarodki, ceny sa na stronie...ale bardzo dużo i tak wydasz na leki, nawet jak masz refuncdacje my już ok 1,5 tys zł wydaliśmy... a jeszcze mi Prolutex brakuje.. a liste badań jakie potrzebujesz do IVF dostaniesz od lekarzy... plus jak idziesz pierwszy raz to lista będzie dłuższa.. wit D, b12, homocysteina itp itd. Na badanie krwi z ok tysiak powinnien starczyć...ania14 lubi tę wiadomość
-
mao wrote:Byłam we wtorek skoro świt w klinice i panie z recepcji dzwoniły do spóźnialskich,bo pani chyba pielęgniarka już po jakąś parę zeszła:) Może to akurat Wy byliścieStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
mao wrote:Dr K to dr Kubiaczyk,
Dr Ż to dr Żak
Dr B to dr Bręborowicz jestbich dwóch syn i ojciec
Dr Kru to dr Kruszyński- ale on jak jiż jest ciąża
Ja chodzę do dr K i polecam ją, jest bardzo sympatyczna, skrupulatna i ma nosa... zleca dużo badań, nie zawsze są tanie... ale w większości coś wyjdzie w nich.. koszt IVF to 7 tys, znieczulenie 500 zł... 1500 zl mrozenie i mozna zbadac genetycznie zarodki, ceny sa na stronie...ale bardzo dużo i tak wydasz na leki, nawet jak masz refuncdacje my już ok 1,5 tys zł wydaliśmy... a jeszcze mi Prolutex brakuje.. a liste badań jakie potrzebujesz do IVF dostaniesz od lekarzy... plus jak idziesz pierwszy raz to lista będzie dłuższa.. wit D, b12, homocysteina itp itd. Na badanie krwi z ok tysiak powinnien starczyć...już kiedyś badałam wit D , b12 , homocysteine ale na pewna będą chcieć świeże wyniki
O Twojej doktor czytałam opinie na znany lekarz , ma mniej opini jak żak ale średnia lepsza .
Będzie od stycznia jakaś szansa na refundację ? -
Ja jeżeli chodzi o dr Ż mam bardzo mieszane odczucia. 2 lata temu powiedziałabym, że najlepszy lekarz na świecie. Dzięki niemu mam synka, ale kiedy byłam u niego w lipcu, umówiona na 8 rano jako pierwsza pacjentka, weszłam o 9:30. Zero informacji, że będzie opóźnienie. Panie z recepcji powiedziały, że doktor ma transfer i nie wiadomo kiedy skończy, pytam więc po co umawia pacjentkę. Wizyta trwała 10 min z czego z tych 10 min wyszedł z gabinetu na 5. Żadnego przepraszam ani nic a 250 zł poszło i to była moja ostatnia wizyta u niego, bo braku szacunku do mojego czasu i pieniędzy nie akceptuje. Jeżeli chodzi o invitro ma dobrą skuteczność, pytanie czy jesteś czasem w stanie schować dumę do kieszeni.
ania14 lubi tę wiadomość
-
To u dr K nie ma czegoś takiego, opóźnienia są spore, że na swoją wizytę czekałam kiedys 1,5 godziny... ale to rozumiem... bo ona kazdemu poświęca tyle czasu co trzeba, odpowiada na wszystkie pytania... nawetvte głupie itp. Ostatnio w tym czasie co dr K przyjęła 2 pacjentki to dr Ż ogarnął z 7
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 08:24
-
anakonda wrote:Przyjedziesz 30 min przed pani pielęgniarka sprawdzi badania jakie macie i czy macie wypełnione dokumenty i idziecie do góry . Przebierasz się w koszule którą dostaniesz (weź ciepłe skarpetki ). Przyjdzie do pokoju pani i zabiera cie na sale zabiegową tam jest anestezjolog pyta o uczulenia zakładają wenflon podłączą ciśnieniomierz i ekg dostajesz w żyłę lek i odpływasz . ja czasami pamiętałam jak wróciłam do łóżka czasami nie . Najprzyjemniejszy moment całej procedury
A zabierasz tylko męża i dokumenty???
-
mao wrote:A żadnych laczuszków jak do szpitala nie muszę brać
???
na te 5 kroków.
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne