MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykinga25 wrote:Anakonda a podczas transferu maz moze byc ze mna ? I czy sami mamy sobie wybrac zarodek ,czy ,ktory odmraza ten transferujemy ? jak to wyglada wlasnie .
kinga25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusula wrote:Dziewczyny jeśli wyszła mi bakteria w posiewie to mam zadzwonić na rejestrację czy dr K coś przepisze czy oni sami się kontaktują?
Jak będziesz miala recepty to przesla poczta, a jak nje możesz czy nie chcesz czekac to wysla mailem.
No chyba ze mieszkasz na miejscu to juz w ogóle luksusSusula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pelna nadziei wrote:Dziewczyny wiem, ze moze pytanie nie w temacie bo jak kazdy sie stara to nie lubi czytac o ciazach ale czy bedac w ciazy aktualnie 33tc tez Was tak bolal brzuch na dole i plecy jak na okres? Ja rozumiem bol jakis tam odczuwalny ale zeby nie moc spac bo boli wszystko czy w dzien to samo? Jutro mam lekarza ale juz zaczynam sie bac ze az tak mocny..
-
Nowa38 wrote:Figga, masz wyniki?
Pełna nadziei, jak po wizycie? -
Figga wrote:Wciąż czekam.. po 18ej powinny być, wizyty nie będę miała bo moja pani dr K..jest na urlopie.. I nie wiem co robić.. leki mi się kończą, wyników na razie nie ma i l4 dziś też się kończy..Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyFigga wrote:Wciąż czekam.. po 18ej powinny być, wizyty nie będę miała bo moja pani dr K..jest na urlopie.. I nie wiem co robić.. leki mi się kończą, wyników na razie nie ma i l4 dziś też się kończy..
-
nick nieaktualny
-
Figga wrote:Dziewczyny mam wyniki... Progesteron 61,32 . Beta 38,86.
Czyli..?
Czyli Gratulacje ❤
Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
nick nieaktualny
-
Pelna nadziei wrote:A dziekuje wlasnie wracam z wizyty. Bylam u dr Kru i stwierdzam ze zloty lekarz naprawde. Wszystko ok ale martwie sie troche bo maly juz jest duzy 2500g a to 33+3. A jak u Ciebie?
U mnie nie najlepiej ;-( mam takie napuecia jakbym miala kamienie w brzuchu ;-( wizyte mam 05.02. I pewnie slieruje mnie do szpitala na dozylny magnez bo ostatnio juz o tym myslal ;-( zreszta nie wiem czy szybciej nie pojade na wizyte gdy beda jeszcze wieksze te napiecia...
Oo to maly rosnie to dobrzemoj w 25 mial 1100 g
wiec kochana nawet lepiej ze dzieci sa wieksze bo beda silniejsze
-
Tacia wrote:To dobrze ze wszystko ok
U mnie nie najlepiej ;-( mam takie napuecia jakbym miala kamienie w brzuchu ;-( wizyte mam 05.02. I pewnie slieruje mnie do szpitala na dozylny magnez bo ostatnio juz o tym myslal ;-( zreszta nie wiem czy szybciej nie pojade na wizyte gdy beda jeszcze wieksze te napiecia...
Oo to maly rosnie to dobrzemoj w 25 mial 1100 g
wiec kochana nawet lepiej ze dzieci sa wieksze bo beda silniejsze
Pelna nadziei