MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga25 wrote:A masz jakies zlote rady aby przertwac ten tydzien po transferze co mozna robic a czego nie ? Aczkolwiek pewnie jak zarodek ma sie zagniezdzic to zagniezdzi ,jak nie to nie .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dziewczyny
Jestem po wizycie u doktora 22dpt.
Na razie wszystko dobrze tylko serduszka jeszcze nie widać w poniedziałek znów jedziemy na kontrolę bo już musi bić (tak powiedział Ż)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 10:35
Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
nick nieaktualnyanakonda wrote:Tak jak Nowa napisała ja żyłam normalnie sprzatałam myłam okna a mam ich 16 kosiłam trawe . Jedyne czego nie robiłam to nie dźwigałam powyzej 3 kg . U mnie jak lezałam zarodki sie nie.przyjęły a jak żyłam normalnie zawsze beta byla na + . Tak swoja droga to ja podziwiam dziewczyny co leżą bo mnie nosi po 5 minutach . Jak leżałam w ciąży to mnie juz nawet nie chcieli odwiedzać . Wiadomo musiałam sie wyładowac nie .
Pozostaje czekac .Z tym lezeniem to Ciebie rozumiem ja w 2 ciazy wegetowalam to pamietam jak Prof na obchodzie mi dziekowal z usmiechem bo pacjentki z ,ktorymi lezalam zaczely rodzic od smiechu bo podobno kabaret w tym lozku robilam a tak nic sie nie ruszalo, ale ile to mozna lezec i sie w telewizor gapic .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 11:00
-
nick nieaktualnyNowa38 wrote:kinga25, ja po pierwszym transferze praktycznie przeleżałam, nic nie robiłam, chłop na mnie chuchał i dmuchał i nie udało się. Po drugim posłuchałam anakondy, żyłam normalnie, nie leżałam, sprzątałam dom, plewiłam w ogródku i się udało
Oczywiście też bez przesady, nie przemęczałam się tak żeby mi pot po d... ciekł, nie dźwigałam ciężkich rzeczy.
Czyli normalnoe mozma funkcjonowac .
-
nick nieaktualnyApolonia87 wrote:Dziewczyny
Jestem po wizycie u doktora 22dpt.
Na razie wszystko dobrze tylko serduszka jeszcze nie widać w poniedziałek znów jedziemy na kontrolę bo już musi bić (tak powiedział Ż)
Widziałaś zarodek tak ?
W takim razie trzymam kciuki za poniedziałek, ja tez idę w pon
Dał Ci jakieś wskazówki, kazał zrobić jakieś badanie progesteronu itp? -
kinga25 wrote:Dzieki zabralam malucha do domu
Pozostaje czekac .Z tym lezeniem to Ciebie rozumiem ja w 2 ciazy wegetowalam to pamietam jak Prof na obchodzie mi dziekowal z usmiechem bo pacjentki z ,ktorymi lezalam zaczely rodzic od smiechu bo podobno kabaret w tym lozku robilam a tak nic sie nie ruszalo, ale ile to mozna lezec i sie w telewizor gapic .
kinga25 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
kinga25 wrote:Kiedy Tobie doktor B zalecil zrobic bete ? Mi zalecil dopiero 10 dni po transferze ,za 5 dni mam tylko proga skontrolowac i estradiol .Dzieki
Czyli normalnoe mozma funkcjonowac .
kinga25 lubi tę wiadomość
-
Alicjaa92 wrote:Widziałaś zarodek tak ?
W takim razie trzymam kciuki za poniedziałek, ja tez idę w pon
Dał Ci jakieś wskazówki, kazał zrobić jakieś badanie progesteronu itp?
Badań nie kazał już mi robić na razie bo miałam przed chwilą robione. Wyniki tylko kazał wysłać na adres meilowy kliniki do rejestracji.
Powiedział że w pon założy już kartę ciążową.
Teraz trzymam kciuki podwójnie za poniedziałek i mój i Twój ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 12:57
Alicjaa92 lubi tę wiadomość
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
nick nieaktualnyfishka wrote:zrobiłam dziś rano zastrzyk z Clexane a dopiero teraz zaczęła sączyć mi się krew z miejsca wkłucia. czy to normalne?
Pewnie ta zrobie bete 7 dni po transferze a wysle doktorowi wynik z 10 dnia jak zalecil .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 13:12
fishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fishka wrote:siniak już był od razu
no trudno, jutro będę ćwiczyć dalej...Pelna nadziei -
nick nieaktualnyJa robie caly czas w brzuch, tylko bardziej w boczki, ale staram sie trzymac wysokosci pepka. Siniaki powstaja mi teraz dosc rzadko.
U mnie dziala mocne scisniecie faldki skory i jakby "odciagniecie" z jednoczesnym wciagnieciem brzucha. Po zastrzyku chwile dociskam to miejsce wacikiem. -
Hej właśnie przeczytałam w Internecie że 1-2 marca odbędą się Targi Dziecięce w Poznaniu. Wózki foteliki krzesełka meble
Alicjaa92 lubi tę wiadomość
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicjaa92 wrote:Dziewczyny czy na początku ciąży ( jestem 21dpt) może być aż taki wysoki progesteron ?
Dziś mam 199,10 ng/ml
Biorę tylko jeden prolutex wieczorem a badanie było dziś rano.
Beta z dziś 20270w poniedziałek pierwsze usg
Jak masz taki wysoki na poczatku ciazy to pewnie doktor Z zmniejszy Ci dawkowanie albo zejdzie z prolutexu a zostawi pozostale .