MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Alu_87 wrote:Dziewczyny pochwalę się dobrą nowiną. 12 dzień po inseminacji.
Progesteron 28,36 ng/ml
Beta-HCG 48,32 mIU/ml
Zmiana kliniki to była dobra decyzja!!!
Gratulacje!
Jak tam ciężaróweczki? Tacia, Nowa jak tam u Was?Alu_87 lubi tę wiadomość
-
Mała8 wrote:Gratulacje!
Jak tam ciężaróweczki? Tacia, Nowa jak tam u Was?
Turlam sięubranie sznurowanych butów to koszmar
Wczoraj mieliśmy 3 badanie u dr Sz. Młody waży już 2 kg
Chyba będzie co rodzić
A Ty jak się trzymasz?Magdabg6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję że pytacie
byłam wczoraj na wizycie. Szyjka mi się dość skrócila i mam rozwarcie na 0.5 cm ale jest jeszcze twarda więc myśli że przez 2 tygodnie nie urodze. Miałam odłożyć nospe forte ale po ktg, ktore mialam po wizycie jednak nie jest pewny czy nie urodze. Mialam skurcze, ktorych nie czulam! Mały waży 2460 g więc nie będę rodzić olbrzyma tylko książkowego synka
A jak tam u Was?
Pełna nadziei Mala jak u Was? Nowa38 widzę że będziesz miała co rodzićMagdabg6 lubi tę wiadomość
-
Tacia wrote:Dziewczyny dziękuję że pytacie
byłam wczoraj na wizycie. Szyjka mi się dość skrócila i mam rozwarcie na 0.5 cm ale jest jeszcze twarda więc myśli że przez 2 tygodnie nie urodze. Miałam odłożyć nospe forte ale po ktg, ktore mialam po wizycie jednak nie jest pewny czy nie urodze. Mialam skurcze, ktorych nie czulam! Mały waży 2460 g więc nie będę rodzić olbrzyma tylko książkowego synka
A jak tam u Was?
Pełna nadziei Mala jak u Was? Nowa38 widzę że będziesz miała co rodzić
No to najważniejsze ze ciagle w dwupaku. My juz z synkiem od tygodnia w domku. Milosc to malo powiedziane slowo po jego ujrzeniu-same zobaczycie. Niestety nie jest latwo a rzekne z dnia na dzien jesten coraz bardziej wymeczona a sen hmm jak uda mi sie spac 3-4h to jest super... ale warto.kornelkornel, kinga25, susełek, Alicjaa92, Nowa38, Emma_, klopsik, Tacia, Imbirek91, Magdabg6, Pom-pon, MARTA_MROWCIA, Dalia90 lubią tę wiadomość
Pelna nadziei -
Nowa38 wrote:kornelkornel, co tam u Was? Jak córeczka?
Hej, ostatnio nam dużo choruje mamy za sobą już tygodniowy pobyt w szpitalu- ostre zapalenie oskrzelików.
Teraz przechodzi ciężki okres, bo ma 4 skok i jest okropna !Ale ogólnie to jest bardzo grzeczna szybko się rozwija codziennie coś nowego odkrywa musimy już na nią uważać, bo wyłazi nam poza mate i siedzi pod stolikiem
Ma dolne jedynki, waży całe 6800 kg i mierzy 67 cm.
Tacia lubi tę wiadomość
-
Pelna nadziei wrote:No to najważniejsze ze ciagle w dwupaku. My juz z synkiem od tygodnia w domku. Milosc to malo powiedziane slowo po jego ujrzeniu-same zobaczycie. Niestety nie jest latwo a rzekne z dnia na dzien jesten coraz bardziej wymeczona a sen hmm jak uda mi sie spac 3-4h to jest super... ale warto.
Super, że już w domkuNiech się synek dobrze chowa ! Jaki był duży?
Spokojnie wyśpimy się za kilka lat ! -
nick nieaktualnyPełna nadziei gratulacje
Kornel to super się rozwija skoro już wyłazi z maty. Mój zaczął przemieszczać się dopiero niedawno, ale to i tak bardziej przez obroty niż czołganie. Dopiero zaczyna się czołgać do tyłu i przyjmuje pozycję czworaczą ale jeszcze stoi w miejscu.
Ząbków też nie ma.
Dużo zdrowia dla córci
Pelna nadziei lubi tę wiadomość
-
kornelkornel wrote:Hej, ostatnio nam dużo choruje mamy za sobą już tygodniowy pobyt w szpitalu- ostre zapalenie oskrzelików.
Teraz przechodzi ciężki okres, bo ma 4 skok i jest okropna !Ale ogólnie to jest bardzo grzeczna szybko się rozwija codziennie coś nowego odkrywa musimy już na nią uważać, bo wyłazi nam poza mate i siedzi pod stolikiem
Ma dolne jedynki, waży całe 6800 kg i mierzy 67 cm.
Ojej to zdrówka dla córeczkico to jest 4 skok?
-
Pelna nadziei wrote:No to najważniejsze ze ciagle w dwupaku. My juz z synkiem od tygodnia w domku. Milosc to malo powiedziane slowo po jego ujrzeniu-same zobaczycie. Niestety nie jest latwo a rzekne z dnia na dzien jesten coraz bardziej wymeczona a sen hmm jak uda mi sie spac 3-4h to jest super... ale warto.
)) i tak jak pisze kornelkornel za kilka lat się wyśpisz
Pelna nadziei lubi tę wiadomość
-
Cały czas myślałam o Tobie czy urodzilas czy nadal jesteś w dwupaku. Mam nadzieję, że cc nie było takie złe;-)
No to teraz chyba kolej na mnie i na Mała;-)
-
nick nieaktualnyTacia wrote:Dziewczyny dziękuję że pytacie
A jak tam u Was?
Pełna nadziei Mala jak u Was? Nowa38 widzę że będziesz miała co rodzić -
nick nieaktualnyKornelkornel szybka dziewczyna z Marcysi, dużo zdrowia dla pelzacza
u nas zębów nadal zero i nawet się na nie nie zanosi. Lili już siedzi, zasuwa na czworakach i próbuje wstawać, a buzia to jej się nie zamyka. Wszędzie wlezie, oczy muszę mieć dookoła głowy, psia karma już spróbowana, buty wylizane. Muszę przyznać, ze od porodu nie byłam bardziej zmęczona i psychicznie i fizycznie, bo noc teraz jej służy do ćwiczenia umiejętności
czasami tęsknie do czasów jak była słodkim, mało mobilnym bobaskiem w rożku
Mada jak się macie z Kubusiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 13:10
-
Hej dziewczyny, biorę clexane 0,6 piję po 3 litry wody a czas APTT i tak mam 22. Byłam na tym badaniu na Szamarzewskiego i po 4h od badania wychodzi ok, ale wczoraj jak robiłam w labie to tak złego wyniku nigdy nie było. Dr mówi ze zwiększamy dawkę na 0,8 czy któraś z was tez tak miała?
-
Magdabg6 wrote:Hej dziewczyny, biorę clexane 0,6 piję po 3 litry wody a czas APTT i tak mam 22. Byłam na tym badaniu na Szamarzewskiego i po 4h od badania wychodzi ok, ale wczoraj jak robiłam w labie to tak złego wyniku nigdy nie było. Dr mówi ze zwiększamy dawkę na 0,8 czy któraś z was tez tak miała?
A ja wprost przeciwnie, APTT cały czas 26, a teraz 38. Dawka 0,6, a wody jak wmuszę w siebie litr to jest dobrze. Lekarz stwierdził, że jest w normie i zostałam przy dawce 0,6. Ehhh co my się mamyMagdabg6 lubi tę wiadomość
-
kinga25 wrote:Tacia ,mam do Ciebie pytanie ,czy masz jakies sprawdzone patenty na lezakowanie ? Jak maz wraca z pracy to jest do kogo mowic ,tak to ksiazki ,tv troche pracy ale po pewnym czasie to sie nudzi .
tv, książka, gazety o dzieciach. Ja miałam też dobrze bo mama często u mnie bywała no i plus taki że szybko robiło się ciemno więc ten czas szybko leciał. Kurczę nie mam jakiegoś patentu jakoś to zleciało;-) mnie teraz to aż wypycha na dwór taka piękna pogoda
-
kornelkornel wrote:Super, że już w domku
Niech się synek dobrze chowa ! Jaki był duży?
Spokojnie wyśpimy się za kilka lat ![/QUOTE
Dziekuję. Tak najwazniejsze ze w domuciazy.
3520 g 56cm. Obys miala racje choc u Ciebie to najgorsze za Wami takie malenstwo to juz inaczej. Oby chowalybsie zdrowo.Pelna nadziei -
nick nieaktualnyTacia wrote:Rozumiem Cię bo miałam to samo
tv, książka, gazety o dzieciach. Ja miałam też dobrze bo mama często u mnie bywała no i plus taki że szybko robiło się ciemno więc ten czas szybko leciał. Kurczę nie mam jakiegoś patentu jakoś to zleciało;-) mnie teraz to aż wypycha na dwór taka piękna pogoda
Dr mi obiecal ,ze kolo 12 tyg mnie ruszy troche ,wiec zrobilam sobie plakat i skreslam dzien po dniu
No nic musze cos wymyslec na ten miesiac
Gazet jeszcze nie czytalam
Tacia lubi tę wiadomość