MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa akurat cukier miałam od początku dobry, zarówno krzywa, jak i wszystkie badania hemoglobiny glikowanej wyszły w porządku. Dlatego pozwalam sobie i na lody, i na ciacho, więc tym bardziej na Rennie
Mleko, które się u mnie sprawdzało na zgagę, to Alpro Almond Milk Roasted Unsweetened.
Magnetyczna wrote:Baileys, mao pomocy!! Jeżeli dobrze wyszukałam miałyście w posiwie bakterię Enterococcus faecalis. Czy leczyłyście tą bakterię? Napisałam do dr i czekam na odp ale zaczęłam się martwić....
Miałam dwukrotnie, z jednym lub dwoma plusikami. Ani dr Ż, ani potem Dr Kru nie kazali tego leczyć., mówili że to zanieczyszczona próbka. Kolejne posiewy wyszły już czyste.
-
Magnetyczna wrote:Baileys, mao pomocy!! Jeżeli dobrze wyszukałam miałyście w posiwie bakterię Enterococcus faecalis. Czy leczyłyście tą bakterię? Napisałam do dr i czekam na odp ale zaczęłam się martwić....
Żeby tylko tą 😉
Tak jak Kinga napisała, zależy ile plusików- jak jeden plusik to na bank jej nie leczyłam..
Ale jak już były dwa plusiki lub więcej to dr K zawsze przepisywała mi antybiotyk.
Nie martw się, wiele z nas musi brać antybiotyk w ciąży i wszystko z maleństwami jest dobrze 😊 Najważniejsze, aby pozbyć się bakterii.
Ja tera biorę Duomox 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 18:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magnetyczna wrote:Bardziej niż antybiotyku boję się tej bakterii. Niestety wygooglowałam co może się stać. Więc mam nadzieję, że coś na to dostanę 🤔
Magnetyczna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agadir wrote:Witam czy jak idę do doktora Żaka czy potrzebuje jakieś badania swoje i męża. ? Jakie badania warto mieć ze sobą. ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 10:29
-
Agadir wrote:Witam czy jak idę do doktora Żaka czy potrzebuje jakieś badania swoje i męża. ? Jakie badania warto mieć ze sobą. ?
Wszystko co macie dotychczas zrobione to weź ze sobą...ja z tego co pamiętam to napewno miałam moje wyniki ,wcześniejsze zabiegi,wyniki nasienia męża itd resztę już na bieżąco tak jak zleciłGrudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Dzieki dziewczyny jestescie kochane już się bałam ze nie ma dla mnie szansy😓 teraz stoję przed wyborem kliniki,zastanawiam się nad MedArt ale tez nad Invimedem.Czy macie może porównanie ? Generalnie moj prof pracuje na Polnej ale w ogóle nie mogę żadnych opinii znaleźć o niej i nie znam nikogo😓troche zagubiona jestem ..IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ -
Kompletuje powoli wyprawkę dla malucha. Teraz mam dylemat czy rozgladalyście się może za laktatorami, który wybrać? Na co zwrócić uwagę? 🤔🤔🤔Starania od 2015 r. Metodą prób i błędów
Hiperprolaktynemia.
AMH 0,97
3× IUI nieudane
INF 01.2019 MedArt d. Ż
8dpt beta 75,71
9dpt beta 143,79
26dpt ❤
Czekamy na córeczkę ❤
Nie zwycięża tylko ten kto nie walczy. -
nick nieaktualnyApolonia87 wrote:Kompletuje powoli wyprawkę dla malucha. Teraz mam dylemat czy rozgladalyście się może za laktatorami, który wybrać? Na co zwrócić uwagę? 🤔🤔🤔
Apolonia87 lubi tę wiadomość
-
miedzianna wrote:Dzieki dziewczyny jestescie kochane już się bałam ze nie ma dla mnie szansy😓 teraz stoję przed wyborem kliniki,zastanawiam się nad MedArt ale tez nad Invimedem.Czy macie może porównanie ? Generalnie moj prof pracuje na Polnej ale w ogóle nie mogę żadnych opinii znaleźć o niej i nie znam nikogo😓troche zagubiona jestem ..
Ja Ci powiem tak. Z in vitro jest tak, że pewne rzeczy musisz mieć zrobione konkretnego dnia. I teraz jeśli taki dzień wypadnie w niedzielę, albo w święto to MedART na pewno Ci zrobi co trzeba, bo oni pracują zawsze kiedy trzeba, ale już Invimed na pewno nie (nie wiem jak Polna). Znajomej w Invimedzie odmówili inseminacji w danym miesiącu ze względu na weekend majowy i musiała czekać do następnego miesiąca. A to nie jest fajne dla kobiety, która wyczekuje tej upragnionej ciąży. Nie wiem jak rozwiązują kwestie punkcji jak wypadnie w święta. Druga sprawa to obsługa klienta i tu MedArt też góruje nad Invimedem. Kolejna rzecz - sprzęt i embriolodzy. W MedArcie sprzęt jest na pewno dobry, embriolodzy myślę, że też, chociaż to tylko moje wnioski. Raz lekarka z LuxMedu pracująca w Ivicie (aktualnie to jest chyba Klinika Bocian) mówiła mi, że podebrali embriologów z Invimedu. Na temat Polnej ciężko mi się wypowiedzieć, ale czytałam na forum raczej negatywne opinie, ale już nie pamiętam co tam pisali.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Apolonia87 wrote:Kompletuje powoli wyprawkę dla malucha. Teraz mam dylemat czy rozgladalyście się może za laktatorami, który wybrać? Na co zwrócić uwagę? 🤔🤔🤔
Ja mogę tylko powiedzieć, że już drugi raz bym nie kupiła laktatora ręcznego. Idzie się zajechać. Tylko elektrycznyApolonia87 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Apolonia87 wrote:Kompletuje powoli wyprawkę dla malucha. Teraz mam dylemat czy rozgladalyście się może za laktatorami, który wybrać? Na co zwrócić uwagę? 🤔🤔🤔
Ja na laktatorze wytrzymałam 6 tygodni. Dłużej już rady nie dałam bo Olek inaczej nie miałby matki przy sobie tylko przy laktatorze. Odkąd jestem na modyfikowanym mleku to dopiero mnie cieszy macierzynstwo;-)Apolonia87 lubi tę wiadomość