MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
klopsik wrote:Ja SN cały czas! po prostu chciałam dopytać go, czy jakoś celniej można mierzyć według pomiarów
U mnie dr K jest bardziej zdecydowana w kwestii terminu porodu niż Z. zdecydowanie trzymamy się tego z OM na 27 września -
Imbirek91 wrote:Moi w szpitalu dostawali bebilon nenatal, później w domu przez miesiąc też to im dawałam i później przeszliśmy na zwykły bebilon 1 i tak do dziś sobie jesteśmy na bebilonie bo jak im dałam zwykle mleko to byli nad wyraz zgodni i po jednym lyku oddali mi kubki ze zdecydowanym NIE 🙈😂
Mysza, co do anakondy to nie wiem czy poczytuje czy ma reset totalny ale sądzę że wróci niebawem 😁 a 3 Msc to krótko bardzo (wiem, wiem jak się człowiek stara to się dluzy mega 😘) - ja w każdym razie jeździłam rok zanim udało się transfer zrobić, cykl w cykl i w każdym cyklu po 4/5 razy trasa dom - Poznań 😩
Dzięki Imbirku, spróbuje ją na priv albo na FB znaleźć ! ja też tu sporadycznie jestem -
mao wrote:Ogólnie Wam powiem, że jestem pełna podziwu dla naszych lekarzy, wczoraj jak byłam przy rejestracji to panie miały chwile telefon dr K, bo zostawiła u góry no i przychodziła jedna wiadomość po drugiej... non stop telefon się zapalał i gasł i tak w kółko... Aż nie dowierzaliśmy z mężem 😊
Wiecie może czy on pracuje w jakimś szpitalu teraz?MedArt 12/2018
-
Susula wrote:Też ich podziwiam, dr K jest niesamowita że to wszystko ogarnia i się nie glubi z tyloma pacjentkami. Na prowadzenie ciąży zdecydowałam się u dr Kru, bo sama zasugerowała że jeśli bym chciała u kogoś innego to ona nie ma nic przeciwko i ucieszyła się że wybrałam dr Kru.
Wiecie może czy on pracuje w jakimś szpitalu teraz?
Nie pracuje w żadnym i niestety jeżeli chodzi o jego znajomości to nie są takie jak dr Ż czy dr K
-
Pom-pon wrote:Chyba jest mi to bez różnicy, na Lutyckiej wiem że jest jakiś "mistrz cesarek", ale nie wiadomo czy się na niego trafi. Zobaczymy na razie leżę i odliczam tygodnie.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
O jaa dziewczyny nie wierzę, beta 40,3 😃
teraz tylko żeby był przyrost 🙏🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 16:21
mao, Ainaa, Alu_87, Marta12, Catlady, Ruda2017, Nowa38, Mera, Dalia90, Imbirek91, Zoska, antonna, Alicjaa92, diversik89, Apolonia87, agulla1 lubią tę wiadomość
-
Alu_87 wrote:Wiecie o kogo chodzi? Ja jak szukałam ginekologa w Poznaniu to zatrzymałam się na dłużej u M. Hassana Bartza. Robiłam monitoringi u niego i robił mi hsg na Lutyckiej A potem szczerze powiedział że on mi dalej nie pomoże i poleca dr Ż. Bardzo go lubię, facet z poczuciem humoru.
Dr Dmochowski, Dmuchowski. Coś takiego. -
Pom-pon wrote:Dr Dmochowski, Dmuchowski. Coś takiego.32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
żabcia wrote:O jaa dziewczyny nie wierzę, beta 40,3 😃
teraz tylko żeby był przyrost 🙏🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 19:01
żabcia lubi tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczynki:*
Po dłuższej nieobecności wracam na forum. Od niedawna leczę się do u dr B. Zaczęliśmy przygotowania do IVF.
czy któraś z Was leczy się u doktora B i podzieli się wrażeniami?
Ja lekko przerażona jestem samą stymulacją i punkcjąStarania od lutego 2018r.
30.05.2018 ocena drożności jajowodów (HyCoSy): P -, L +
04.07.2018 IUI
02.02.2019 IUI
Punkcja- pobrano 12 komórek, 8 zapłodnionych, 4 zarodki
23.09.2019 transfer 1 zarodka 5.1.1
20.10.2019 transfer 1 zarodka 5.1.1
8dpt beta 97,5
10 dpt beta 241,5 prog 82
12 dpt beta 525
15 dpt beta 1348
19 dpt beta 8847, prog 178 -
Zabcia, super beta gratulacje!!!
Co do dr Kru i jego znajomosci, to jego przyjacielem jest ordynator oddzialu gin na Lutyckiej. Tak mi powiedzial i dal mi tam skierowanie na indukcje poronienia i na skierowaniu napisal, ze uzgodnione z ordynatorem.
Co do porodu na Lutyckiej to kolezanka tam miala CC i wszystko super. Natomiast opieka poporodowa byla slaba. Polozne dawaly dziecku MM mimo jej sprzeciwu (mialy ja wolac, po czym sie okazywalo, ze zamiast tego daly MM). Ze Sw. Rodziny pod tym wzgledem byla bardzisj zadowolona (pierwszy porod tam miala). Ja mialam CC w szpitalu Sw. Rodziny i polecam
Jesli bede miala wyniki badan dobre to we wrzesniu bede mogla miec transfer juhuuMarta12, żabcia, baileys lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny A orientujecie się jak to wygląda w przypadku takim jak np mój...ja do Poznania mam 80 km i ogólnie chciałabym rodzić na Lutyckiej ,skoro piszecie że dr Kru ma tam kogoś od siebie tylko że u mnie wygląda to tak że poród raczej będzie SN ...więc pewnie nie ma opcji żeby położyli mnie wcześniej itd prawda ....? I to mnie martwi że w tym strachu panice wybiore tu jakieś okoliczne szpitale ...chociaż opinie u nas są okropne i wiadomo jak patrzą ciąża prowadzona w Poznaniu to tu bym nie była jakoś dobrze traktowana ....hm...zastanawiam się co tu wykombinowac
...🤔🤔😏Alicja38 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 -
Dziękuję dziewczyny, trochę się boję że nie będzie beta rosnąć tylko spadać ale w sobotę powtórka. Trzymajcie za nas nadal ✊🍀🙏!
Mera lubi tę wiadomość
-
żabcia wrote:Dziękuję dziewczyny, trochę się boję że nie będzie beta rosnąć tylko spadać ale w sobotę powtórka. Trzymajcie za nas nadal ✊🍀🙏!
Będzie pięknie rosło 😊✊✊🤰dbaj o siebieżabcia lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 transfer zarodka 5.1.1 przebadany genetycznie dr.Ż
31.12 B-HCG 122 ❤❤❤❤
Czekamy na Ciebie synku 😍😍
01.09.2019 17:17 nasz Filip jest już z nami 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍