MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny podczytuję Was od kilku dni. Jestem pacjentką doktor BK i właśnie rozpoczynam krótki protokół. Jutro mam wykonać badania estradiol i progesteron i jak będzie w porządku zaczynam Puregon. Mam kilka pytań może mi pomożecie.
Gdzie najlepiej robić w Poznaniu badania aby wynik był na 100% tego samego dnia. W Alab twierdzą, że mają 24h na wynik i nie dają gwarancji. Ja musze zrobić jutro te wyniki i nie wiem gdzie jechać
Biorę po pół ampułki Gonapeptylu Daily. Czy pozostałe pół ampułki mam wyrzucać? Tam jest tylko jedna igła
Mam jeszcze pół ampułki Puregonu z poprzedniej stymulacji. Otwarta na początku września cały czas była w lodówce. Myślicie, że można ją wykorzystać?
-
nick nieaktualnyGonapeptyl wykorzystujesz tylko raz i połowę musisz wyrzucić, Puregon możesz spokojnie użyć, a wyniki zrobić w Alabie w HCP i będziesz miała wyniki spokojnie. Ewentualnie jeśli chce ci się czekać masz jeszcze Polną do wyboru ale tu nie masz wyniku przez internet a Alab jeszcze nigdy mnie nie zawiódł więc spokojnie jedź do HCP
-
MedA-naprawdę trzeba wyrzucić gonapeptyl? U mnie trochę nieaktualne, z ciekawości pytam, bo ja wykorzystywałam obie połowy
Kiciakocia-dokładnie jak MedA pisze, alab raczej nie zawodzi jeśli chodzi o wyniki, są po kilku godzinach, a raz jak nie działała strona bez problemu przesłali na maila. -
nick nieaktualny
-
Ewelina jak po wizycie ?
Natu jak tam ?
MedA a powiedz ile "czasu " masz na zajście po tych lekach ? Wiem że po szczepieniach jest pół roku a twoje ile działają ?
Kata jak po wizycie ? Czy to sobota miała być ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
nick nieaktualnyAnakonda no właśnie nie wiem jak się teraz nie uda to będę musiała odbyć telefoniczną konsultację z dr, ale wydaje mi się że efekt nie utrzymuje się długo bo mówił, że mam 14 dni na rozpoczęcie stymulacji a najlepiej jak najszybciej... Campari suwaczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kiciakocia wrote:Dziękuję Wam za odpowiedź. Tak właśnie myślałam, że trzeba wyrzucić, ale wolałam dopytać
Powiedzcie mi czy te badania hormonów robi się tylko w 3dc czy jeszcze później podczas stymulacji też?
Zależy u kogo jesteś, Zak nie zleca zadnych badań po i w trakcie stymulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 20:49
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
nick nieaktualnypęcherzyki rosną jak na razie jest dr.zadowolony zapisal mi puregon i od poniedziałku będę dzialac i 11 listopada znowu jade!anakonda wrote:Ewelina jak po wizycie ?
Natu jak tam ?
MedA a powiedz ile "czasu " masz na zajście po tych lekach ? Wiem że po szczepieniach jest pół roku a twoje ile działają ?
Kata jak po wizycie ? Czy to sobota miała być ? -
Ja jestem dziś po pierwszym zastrzyku z gonapeptylu, tak jak pisałam wcześniej doktor kazał dać bez względu na to czy dostanę miesiączkę ale akurat udało mi się i dzisiaj dostałamStarania od 2013r.
w MedArcie od 08.2016 - problemy z nasieniem
Ciąża naturalna 10.03 - 926 mlU/ml - termin Listopad 2017
Córka październik 3260g. -
nick nieaktualny