MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina90 wrote:Dziewczyny od wczoraj zmagam się z kłuciem z lewej strony brzucha. Wczoraj to takie pieczenie jakbym czuła, dziś bardziej kłucie... zaczynam 7 tydzien, kolejna wizytę mam w sylwestra i nie wiem czy jechać szybciej czy to normalne objawy.
-
Iwa20 wrote:Klucie bedzie Ci często towarzyszyć w ciazy tez tak mam co jakis czas.*Jajowody drożne
* Nasienie męża ok
* Moje wyniki też ok
19.11.2019 pierwsza IUI -
Paulina90 wrote:Myślałam, że takie objawy sa na późniejszym etapie dlatego nie wiem czy to normalne a do wizyty jeszcze parę dni
Jak najbardziej normalne.
Nic się nie martw.
Ja również na początku odczuwalam klucie, jak nie po jednej to po drugiej stronie. -
Antonina wrote:Jak najbardziej normalne.
Nic się nie martw.
Ja również na początku odczuwalam klucie, jak nie po jednej to po drugiej stronie.*Jajowody drożne
* Nasienie męża ok
* Moje wyniki też ok
19.11.2019 pierwsza IUI -
nick nieaktualnyantonna wrote:Pewnie sie juz dodzwonilas, ale jakby co jestem wlasnie w klinice i dr K przyjmuje teraz pacjentki.
Co innego tutaj . Cieszę się z wami każda betą porodem. Ale jak obcy ludzie mi to mówią to mnie wkur...
Antonna masz już jakiś plan działania ? -
Paulina90 wrote:Ale było to kilkudniowe kłucie czy raczej takie co jakiś czas ? Ja od wczoraj już czuję i przez to trochę się martwię... cały czas po lewej stronie i w tym samym miejscu.
Z tego co pamiętam to chyba miałam codziennie i co jakiś czas.
2 razy miałam tak mocne że aż na podłodze z bolu się zwijalam Ale to była moja wina, bo na początku nie potrafiłam spokojnie wstać z łóżka. Zapomnialam że w ciazy trzeba troszkę inaczej egzystować A nie zamaszyscie wstawać z łóżka.
-
Dziękuję, już mam póki co 😊Iwa20 wrote:Mam 3 opakowania puregonu zarezerwowane do dzis jak ich nie odbierze dziewczyna dzis to bede miala. Tylko jutro wyjeżdżam i wracam 12 stycznia.starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Ja dzisiaj zbadałam sobie hormonki, wycieczka do Poznania, wysłałam Kru wyniki i dup* po ostatniej stymulacji estradiol nagle 130😡😡👎😢 kolejny strzał w papę...🙉 także napisał że nie ma sensu się dzisiaj widzieć i że jutro nie powtórzyć albo antykoncepcyjna na 3 tygodnie ehh...jak tak dalej pójdzie to się do 2050 roku nie wyrobię 😡😡👎😢starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Ja dzisiaj zbadałam sobie hormonki, wycieczka do Poznania, wysłałam Kru wyniki i dup* po ostatniej stymulacji estradiol nagle 130😡😡👎😢 kolejny strzał w papę...🙉 także napisał że nie ma sensu się dzisiaj widzieć i że jutro nie powtórzyć albo antykoncepcyjna na 3 tygodnie ehh...jak tak dalej pójdzie to się do 2050 roku nie wyrobię 😡😡👎😢
Znam ten ból... to było najgorsze jak w jednym miesiącu się nie udało i na następny trzeba było brać anty😳 ale nic nie zrobisz ! Dużo siły i pozytywnego nastawienia i będzie dobrzeniezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Ja dzisiaj zbadałam sobie hormonki, wycieczka do Poznania, wysłałam Kru wyniki i dup* po ostatniej stymulacji estradiol nagle 130😡😡👎😢 kolejny strzał w papę...🙉 także napisał że nie ma sensu się dzisiaj widzieć i że jutro nie powtórzyć albo antykoncepcyjna na 3 tygodnie ehh...jak tak dalej pójdzie to się do 2050 roku nie wyrobię 😡😡👎😢
-
Nie wiem, chyba narazie asystuje przy in vitro. Ja podchodzę do iui😞Iwa20 wrote:Czy doktor kru tez zajmuje sie in vitro?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Mikka wrote:Znam ten ból... to było najgorsze jak w jednym miesiącu się nie udało i na następny trzeba było brać anty😳 ale nic nie zrobisz ! Dużo siły i pozytywnego nastawienia i będzie dobrze
U mnie jest to samo jprdl. Transfer, a potem miesiac czekania i tak juz dwa razy jprdl 😑 Dlatego teraz chce wziac dwa zarodki.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Za dużo wrote:Dodzwoniłam się na szczęście pani Iza nie odesłała mnie na sam koniec kolejki i się umówiłam. Mówię biorę się w garść jakoś to będzie ale dostałam dziś informacje od znajomej że jest w piątym tygodniu ciąży . Nie wiem dlaczego ludzie mnie o tym informują ja nie chcę wiedzieć. Co się podniosę to dostaje w ryja .
Co innego tutaj . Cieszę się z wami każda betą porodem. Ale jak obcy ludzie mi to mówią to mnie wkur...
Antonna masz już jakiś plan działania ?
Ja w ogole nie rozumiem jak mozna sie tak wczesnie chwalic ciaza komukolwiek. Czy ludzir nie maja wyobrazni? Nie wiedza co sie moze stac?????????
Ja mam dzis 9 dc, pecherzyki okolo 12 mm. W poniedzialek kontrola i jak bedzie ok to okolo 6.01 transferKaach, Mysza1986 lubią tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Dziewczyny powiedzcie prosze ile tak serio wychodzi za in vitro w medarcie? Razem z lekami, wizytami itp? 🤔 bo różne opinie slysze i dlatego koszty mnie przerażają. A ja już serio nie wiem co myśleć, teraz chyba będziemy próbować naturalnie skoro cykl stracony i Kru kazał brać anty jedynie, więc spróbujemy chyba naturalnie a jak nie wyjdzie to wtedy zrobię hormony może już będą ok, a jak nie to dopiero anty i jeden pies zawsze cykl jakiś stracony będzie....nie mam już na to wszystko psychicznie sił 😞😡👎😢
Kaach lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Niezapominajka robiłam tak jak mówisz.... zamiast brać anty próbowałam naturalnie bo cały czas mówiłam że szkoda czasu na tabletki i może akurat się uda i koniec końców tracilam przez to kolejny miesiąc.... tabletki spowodują że hormony z wiekszym prawdopodobieństwem będą w normie więc jak mogę Ci doradzić to rozważ to żeby je w tym cyklu wiać.... prawda też jest taka że wtedy też się odpoczywa psychicznie
A co do in vitro nie podliczalam tego nigdy bo wolałam nie wiedzieć ale może ktoś będzie potrafił odpowiedziećniezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Dalia co u Ciebie Kochana.? Jak się macie ?
Ja dziś po wizycie i dr K mówi że już zaczyna się coś dziać więc przez 4 dni muszę leżeć żeby dotrwać do stycznia.
Poza tym moje maleństwo ma tylko 2600:(
Jak u Was wygląda waga i w którym tygodniu jesteście?
Czy dużo różniła się waga po urodzeniu od tej z usg?