MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonina wrote:Co ja dzisiaj mam za dzien🙉
Czy któraś z Was biorąc:
- Cipronex bądź Pimafucin
Oddawala zielony stolec?
Konsystencja, że tak to ujme nie wzbudza moich podejrzeń bo jest ok ale ten kolor zielony 🙉
Co to jest! Od czego! Antybiotyk?
Ja brałam pimafucin ale nie jestem w stanie stwierdzić czy akurat po tym była zielona bo leków od groma🙈... przez dłuższy czas w ciąży miała taki kolor podejrzewałam też o to magnez i na pewno prenatal uno.Antonina lubi tę wiadomość
-
Mikka wrote:Ja brałam pimafucin ale nie jestem w stanie stwierdzić czy akurat po tym była zielona bo leków od groma🙈... przez dłuższy czas w ciąży miała taki kolor podejrzewałam też o to magnez i na pewno prenatal uno.
A lekarz coś powiedział na kolor zielony?
-
Catlady wrote:Ja czekałam na opis 3 dni, więc bardzo szybko dostałam. Z kolei moja koleżanka czeka już 3 tygodnie, dostała tylko telefon że wszystko ok, ale opisu dr Sz jeszcze nie przygotował.
a koleżanka dzwoniła i pytała czemu tak długo? Bo rzeczywiście nie fajnie jak się płaci za badanie i człowiek się stresuje, a nie ma opisu
Ja dzisiaj jak zobaczyłam te wartości to zgłupiałamStarania od lutego 2018r.
30.05.2018 ocena drożności jajowodów (HyCoSy): P -, L +
04.07.2018 IUI
02.02.2019 IUI
Punkcja- pobrano 12 komórek, 8 zapłodnionych, 4 zarodki
23.09.2019 transfer 1 zarodka 5.1.1
20.10.2019 transfer 1 zarodka 5.1.1
8dpt beta 97,5
10 dpt beta 241,5 prog 82
12 dpt beta 525
15 dpt beta 1348
19 dpt beta 8847, prog 178 -
Czy któraś z Was biorąc:
Oddawala zielony stolec?
Konsystencja, że tak to ujme nie wzbudza moich podejrzeń bo jest ok ale ten kolor zielony 🙉
Co to jest! Od czego! Antybiotyk?
Ja nie mam antybiotyku a faktycznie od kilku tygodni też mam takie kolory, także chyba taki nasz urok po tych wszystkich suplach nie suplach ja się w wogóle tym nie przejęłam bo stwierdziałam że skoro taka jest to taka prawdopodobnie być musi ;p -
Hiacynta48 wrote:Lumiko, mój cykl jest wspomagany tylko Divigel. W 3 DC lekarz powiedział ze transfer za około 2tygodnie. Kolejna wizyta w 9 DC.
😄Dziękuję za cenne info..to będzie mój pierwszy transfer i jestem trochę zielona 😉
A to na cyklu naturalnym czy sztucznym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 21:48
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
antonna wrote:Transfer w okolicy 20 dc Na cyklu sztucznym mialam 20 dc, a teraz na stymulowanym w 19 dc.
Dziękuje Kochana za info ❤️Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Czy któraś z Was biorąc:
Oddawala zielony stolec?
Co to jest! Od czego! Antybiotyk?[/QUOTE
Ja od początku ciąży na zielono ...Antonina, Mysza1986 lubią tę wiadomość
1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
iMonia wrote:Antonina wrote:Co ja dzisiaj mam za dzien🙉
Czy któraś z Was biorąc:
Oddawala zielony stolec?
Co to jest! Od czego! Antybiotyk?[/QUOTE
Ja od początku ciąży na zielono ...Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dawno Mnie tu nie było.tak bije się z myślami ale wiem że na was tu można liczyć. Pod koniec października miałam czyszczenie ponieważ nic się nie rozwinęło. W sumie 3 miesiące minęły a tu nawet okresu nie dostałam a w ciąży nie jestem bo jak nie wezmę jakiś tabletek to już sama z siebie nie dostaje w sumie to tylko jakieś plamienia od czasu do czasu. I od zabiegu nie byłam jeszcze u lekarza kurde nie wiem w sumie co robić czy jeszcze czekać czy umówić się na wizytę. Chodzę do AB tylko czasami nie wiecie czy lekarz jest na urlopie czy przyjmuje bo mi się coś o uszy odbiło że będzie miał urlop tylko nie wiem dokładnie kiedy a do innego nie chce iść. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich oby nam się wkoncu spełniło nasze wyczekiwane rodzicielstwo.Magda26
-
Dziewczyny co sądzicie o moich wynikach krzywej cukrowej i insulinowej? Są na poprzedniej stroniestarania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Magda 26 wrote:Hej dziewczyny dawno Mnie tu nie było.tak bije się z myślami ale wiem że na was tu można liczyć. Pod koniec października miałam czyszczenie ponieważ nic się nie rozwinęło. W sumie 3 miesiące minęły a tu nawet okresu nie dostałam a w ciąży nie jestem bo jak nie wezmę jakiś tabletek to już sama z siebie nie dostaje w sumie to tylko jakieś plamienia od czasu do czasu. I od zabiegu nie byłam jeszcze u lekarza kurde nie wiem w sumie co robić czy jeszcze czekać czy umówić się na wizytę. Chodzę do AB tylko czasami nie wiecie czy lekarz jest na urlopie czy przyjmuje bo mi się coś o uszy odbiło że będzie miał urlop tylko nie wiem dokładnie kiedy a do innego nie chce iść. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich oby nam się wkoncu spełniło nasze wyczekiwane rodzicielstwo.
Ja bym napisała smsa do dr - i niech on zdecyduje czy masz przyjechać czy wystarczy jak ci zapisze dupka albo anty skoro się 'znacie' to nie widzę problemu żeby się skontaktować smsowo. Powodzenia!Magda 26 lubi tę wiadomość
M&K 2017
M 😍 2020 -
Emma_ wrote:A to nie od żelaza? 💩 Też tak miałam.
Żelazo dopiero teraz zaczęłam ale już przed ciąża prenatal brałam1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
Magda 26 wrote:Hej dziewczyny dawno Mnie tu nie było.tak bije się z myślami ale wiem że na was tu można liczyć. Pod koniec października miałam czyszczenie ponieważ nic się nie rozwinęło. W sumie 3 miesiące minęły a tu nawet okresu nie dostałam a w ciąży nie jestem bo jak nie wezmę jakiś tabletek to już sama z siebie nie dostaje w sumie to tylko jakieś plamienia od czasu do czasu. I od zabiegu nie byłam jeszcze u lekarza kurde nie wiem w sumie co robić czy jeszcze czekać czy umówić się na wizytę. Chodzę do AB tylko czasami nie wiecie czy lekarz jest na urlopie czy przyjmuje bo mi się coś o uszy odbiło że będzie miał urlop tylko nie wiem dokładnie kiedy a do innego nie chce iść. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich oby nam się wkoncu spełniło nasze wyczekiwane rodzicielstwo.
Magda 26, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
-
Zapisz się na wizyte. Wiem, że można sporo czekac na okres po poronieniu, ale lepiej żeby lekarz Cie skontrolowal po takim czasie.
A moze w międzyczasie w ciążę zaszlas???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2020, 08:41
Magda 26 lubi tę wiadomość