MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka12345 wrote:Super ze wszystko dobrze 😍✊👍 ja też mam dwa krwiaki ale Kru nic nie mówił że mam leżeć, normalnie mówił że mogę chodzić 😐
Może to zależy gdzie masz te krwiaki ja na USG widziałam, że są one pod pęcherzykiem ciążowym, może Twoje są nad ?HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
nick nieaktualny
-
Ja mam chyba jakieś dwa gdzieś po bokach, coś tak kojarzę, ale są malutkie i nic się nie dzieje, więc może dlatego mogę póki co się poruszać nie wiem, muszę jeszcze dopytać w poniedziałek na wizycie:P
Dziewczyny mam pytanko:)
Czy w medarcie jak się kupuje prolutex to Panie w rejestracji mają też te grube igły do nabierania i cienkie do wkłucia?? Czy trzeba to sobie gdzieś oddzielnie kupić? do tej pory kupowałam w aptece, ale teraz chyba bezpieczniej sie w klinice;(...
Jeszcze mam plan, żeby poprosić dr w poniedziałek żeby mi przywiózł 1 opakowanie z medartu , bo jest sytuacja jaka jest i żebym się nie musiała narażać, bo mi zabraknie:( a takto dopiero resztę bym sobie kupiła jakbym była w klinice 17.04 na prenatalnych. Tylko trochę mi głupio prosić o taką przysługę, nie wiem czy to na miejscu? czy raczej nie pytać? co sądzicie?Kaach wrote:Może to zależy gdzie masz te krwiaki ja na USG widziałam, że są one pod pęcherzykiem ciążowym, może Twoje są nad ?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Ja mam chyba jakieś dwa gdzieś po bokach, coś tak kojarzę, ale są malutkie i nic się nie dzieje, więc może dlatego mogę póki co się poruszać nie wiem, muszę jeszcze dopytać w poniedziałek na wizycie:P
Czy w medarcie jak się kupuje prolutex to Panie w rejestracji mają też te grube igły do nabierania i cienkie do wkłucia?? Czy trzeba to sobie gdzieś oddzielnie kupić? do tej pory kupowałam w aptece, ale teraz chyba bezpieczniej sie w klinice;(...
Jeszcze mam plan, żeby poprosić dr w poniedziałek żeby mi przywiózł 1 opakowanie z medartu , bo jest sytuacja jaka jest i żebym się nie musiała narażać, bo mi zabraknie:( a takto dopiero resztę bym sobie kupiła jakbym była w klinice 17.04 na prenatalnych. Tylko trochę mi głupio prosić o taką przysługę, nie wiem czy to na miejscu? czy raczej nie pytać? co sądzicie?
Nie widziałam żeby kiedykolwiek mieli na sprzedaż igly, ale można zadzwonić i zapytać.
A nie możesz męża/ partnera wysłac do apteki uzbrojonego w rękawiczki jednorazowe ?
Ja miałabym opory żeby sobie z doktorka kuriera robić no ale to tylko moje osobiste spojrzenie... można się znim nie zgodzićCatlady, Agus87, iMonia, Lumiko lubią tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Ja mam chyba jakieś dwa gdzieś po bokach, coś tak kojarzę, ale są malutkie i nic się nie dzieje, więc może dlatego mogę póki co się poruszać nie wiem, muszę jeszcze dopytać w poniedziałek na wizycie:P
Jeszcze mam plan, żeby poprosić dr w poniedziałek żeby mi przywiózł 1 opakowanie z medartu , bo jest sytuacja jaka jest i żebym się nie musiała narażać, bo mi zabraknie:( a takto dopiero resztę bym sobie kupiła jakbym była w klinice 17.04 na prenatalnych. Tylko trochę mi głupio prosić o taką przysługę, nie wiem czy to na miejscu? czy raczej nie pytać? co sądzicie?
Tylko lekki lub te igły do puregonu.
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
Synek wrzesień 2017 👱♂️
4tpt mamy ❤❤
Maj/Czerwiec 2020 👱♀️👱♂️
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ok dzięki wielkie 👍Chociaż to trochę dziwne że sprzedają prolutex a igieł już nie 🙄bdziągwa wrote:Na pewno nie mają na sprzedaż igieł.
Tylko lekki lub te igły do puregonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 13:52
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
nick nieaktualny
-
No właśnie też się chciałam zapytać o Wasze zdanie, dzięki. Bo też mi tak głupio i pewnie i tak o to nie poproszę tylko jakoś sobie poradzimy. Mogę wysłać partnera ale co to za różnica kto będzie w aptece, jak on coś złapie to przecież ja też 🙄👎🥵Mysza1986 wrote:Nie widziałam żeby kiedykolwiek mieli na sprzedaż igly, ale można zadzwonić i zapytać.
A nie możesz męża/ partnera wysłac do apteki uzbrojonego w rękawiczki jednorazowe ?
Ja miałabym opory żeby sobie z doktorka kuriera robić no ale to tylko moje osobiste spojrzenie... można się znim nie zgodzićstarania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
kinga25 wrote:Tak jeszcze w temacie ciąż pozamacicznych, dokładnie zawsze trzeba mieć nadzieję, znam pacjentke, która przeszła ciążę pozamaciczna, potem plastyka jajowodu i droznosc,następnie zdecydowali się na in vitro, które niestety się nie powiodło, na pewien czas się poddali, i pewnego dnia zaszła w ciążę blizniacza dwujajowa, synek i córeczka zaraz kończą 3 latka , takie zakończenia zawsze cieszą podwójnie ☺
O tak, miło się czyta takie historie.
Dzwoniła do którejś z Was klinka, że stymulację trzeba przełożyć? Bo czekałam na telefon, a zamiast tego dostałam sms'a o wizycie. Zastanawiam się, czy ta wizyta jest konieczna, czy nie. Bo jestem w środku anty, które miały być na dwa tygodnie, ale zaczęłam krwawić dzisiaj żywą krwią i plamię od kilku. Niedługo sama zdzwonię i zapytam co mam zrobić, ale może przy okazji tu zapytam. Czy lepiej się z AB skontaktować? Nigdy tego nie robiłam. -
Mrs.P wrote:O tak, miło się czyta takie historie.
Dzwoniła do którejś z Was klinka, że stymulację trzeba przełożyć? Bo czekałam na telefon, a zamiast tego dostałam sms'a o wizycie. Zastanawiam się, czy ta wizyta jest konieczna, czy nie. Bo jestem w środku anty, które miały być na dwa tygodnie, ale zaczęłam krwawić dzisiaj żywą krwią i plamię od kilku. Niedługo sama zdzwonię i zapytam co mam zrobić, ale może przy okazji tu zapytam. Czy lepiej się z AB skontaktować? Nigdy tego nie robiłam.Data produkcji: 1984r.
Start: maj 2016
09.2016 - 6tc |'|
02.2018 - 10tc |'|
10.2018 - 9tc |'|
05.2019 - IUI
09.2019 - ICSI - 2 mrozaki
13.12.2019 - FET 5.1.2
14dpt - beta 1556
29dpt - jest serduszko ❤️
05.09.2020r. 40+6 - 3560g 56cm
❤️T. 👣
//AMH 5.6, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia, NK 16,6%, Pai-1 hetero, V (r2) hetero //
02.01.2024 FET 6.3.1
7dpt - beta 78
9dpt - beta 172
13dpt - beta 930
16dpt - beta 3349
30dpt - jest serduszko ❤️
04.04.24 - amniopunkcja - wynik prawidłowy
//niedoczynność tarczycy, prolaktyna ok, immunologia-nie powtarzałam badań, Pai-1 hetero, V(r2) hetero// -
nick nieaktualnyniezapominajka12345 wrote:No właśnie też się chciałam zapytać o Wasze zdanie, dzięki. Bo też mi tak głupio i pewnie i tak o to nie poproszę tylko jakoś sobie poradzimy. Mogę wysłać partnera ale co to za różnica kto będzie w aptece, jak on coś złapie to przecież ja też 🙄👎🥵
niezapominajka12345, Lumiko lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie dzis zamowilam maseczki bawelniane, zeby miec w czym isc do kliniki. Bo to ze kaza miec maseczki to jedno, a to gdzie je kupic to drugie 🤷♀️
Wczoraj mialam ostatni transfer i zobaczymy. Moje nastawienie do tego wszystkiego jest średnie. A transfer na 6+. Dr Z sie postaral i czekalam czekalam na nieprzyjemne uklucie, a tu juz po 🙈niezapominajka12345, Mysza1986, Antonina, Anulas, Kaach, diversik89, Starajacsieocud, Mrs.P, Aliglam lubią tę wiadomość
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
nick nieaktualnyantonna wrote:Ja wlasnie dzis zamowilam maseczki bawelniane, zeby miec w czym isc do kliniki. Bo to ze kaza miec maseczki to jedno, a to gdzie je kupic to drugie 🤷♀️
Wczoraj mialam ostatni transfer i zobaczymy. Moje nastawienie do tego wszystkiego jest średnie. A transfer na 6+. Dr Z sie postaral i czekalam czekalam na nieprzyjemne uklucie, a tu juz po 🙈Angel9306, antonna lubią tę wiadomość
-
Medartka, widzę, że beta ładnie przyrasta
Trzymam kciuki!Maggy, Medartka lubią tę wiadomość
Data produkcji: 1984r.
Start: maj 2016
09.2016 - 6tc |'|
02.2018 - 10tc |'|
10.2018 - 9tc |'|
05.2019 - IUI
09.2019 - ICSI - 2 mrozaki
13.12.2019 - FET 5.1.2
14dpt - beta 1556
29dpt - jest serduszko ❤️
05.09.2020r. 40+6 - 3560g 56cm
❤️T. 👣
//AMH 5.6, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, hiperinsulinemia, NK 16,6%, Pai-1 hetero, V (r2) hetero //
02.01.2024 FET 6.3.1
7dpt - beta 78
9dpt - beta 172
13dpt - beta 930
16dpt - beta 3349
30dpt - jest serduszko ❤️
04.04.24 - amniopunkcja - wynik prawidłowy
//niedoczynność tarczycy, prolaktyna ok, immunologia-nie powtarzałam badań, Pai-1 hetero, V(r2) hetero// -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAliglam wrote:Dziewczyny czy orientujecie się czy robią transfery w klinice ? Ja jestem po punkcji i czekamy do 5 doby i na badania genetyczne ... ale zastanawia mnie czy będą robić transfery ?
Aliglam lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie ... wyposażona w maseczkę i rękawiczki z pozostawionym w aucie mężem ruszyłam na podbój Medartu 😀🙈
Najpierw ktg .... potem wizyta ... Laurka ma 3 kg ❤️ Myślałam ze będzie więcej ar dr mówi ze jest super ze ok i wszystko z nia dobrze ja natomiast ciśnienie u dr K 160/90 ... mimo iż czulam się spokojna.
Za tydzień na ktg przyjechać. Nie denerwować się i czekać 😍
niezapominajka12345, Maggy, Mysza1986, alexxandra_aa, Luluiza, Angel9306, Antonina, truskawka26, Catlady, Gaja88, Anulas, Kaach, diversik89, Starajacsieocud, kinga25, bdziągwa, Mrs.P, antonna lubią tę wiadomość
1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png -
Trzymam kciuki 😊 na jakiej stronie zamawiałaś maseczki?? Bo ja póki co trafiam na same kosmiczne ceny 🙄 tak samo z rekawiczkami, a jak już są to XS rozmiar a to trochę za małe 🙄antonna wrote:Ja wlasnie dzis zamowilam maseczki bawelniane, zeby miec w czym isc do kliniki. Bo to ze kaza miec maseczki to jedno, a to gdzie je kupic to drugie 🤷♀️
Wczoraj mialam ostatni transfer i zobaczymy. Moje nastawienie do tego wszystkiego jest średnie. A transfer na 6+. Dr Z sie postaral i czekalam czekalam na nieprzyjemne uklucie, a tu juz po 🙈antonna lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
iMonia wrote:Jesteśmy po wizycie ... wyposażona w maseczkę i rękawiczki z pozostawionym w aucie mężem ruszyłam na podbój Medartu 😀🙈
Najpierw ktg .... potem wizyta ... Laurka ma 3 kg ❤️ Myślałam ze będzie więcej ar dr mówi ze jest super ze ok i wszystko z nia dobrze ja natomiast ciśnienie u dr K 160/90 ... mimo iż czulam się spokojna.
Za tydzień na ktg przyjechać. Nie denerwować się i czekać 😍 -
Mysza1986 wrote:Super! A czy na ktg się inaczej umawiasz czy w ramach godziny wizyty? Bo mi dr wspomniał że na następnej wizycie robimy ktg ale nie umawiałem nic dodatkowo w rejestracji... 🤔🤔🤔
Mi tez dr k mówiła żeby przyjechać wcześniej na ktg , ale ja wczoraj zadzwoniłam się umówić na konkretna h i dziś już umówiłam ktg na za tydzień ... bo inaczej jak jest jedno ktg a ktoś będzie to czekasz.
Wiec warto umówić się 😊Mysza1986, diversik89 lubią tę wiadomość
1.2004 Junior
12.2018 laparoskopia endometrioza
02.2019 ciąża naturalnie na clo (*)
04.2019 poronienie
07.2019 (PUREGON I OVITRELLE)❤️
13 dpo Beta 53,6
15 dpo Beta 210,9
24 dpo Beta 9266,0
27 dpo Beta 16678,0❤️
04.2020 Laura Zofia❤️
https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hdcud95ch.png