MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kicia A nie masz refundowane clexane ? A ok już wiem jest tańsza mimo refundacji . A Pani dr mówiła ze można zamiennik .
Lady E były wczoraj opóźnienia ?
Ewelina nie bój się zaraz będziesz w ciążyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Ewelina nie ma się czego obawiać. Wydaje mi się, że nie ma prawa coś się nie udać. Lekarze we dwoje wykonują transfer, potem sprawdzają czy na pewno w cewniku nie został zarodek. Ja się bałam jedynie, żeby mi przez przypadek dwóch nie podali, ale Pani dr się dwa razy upewniała aby uspokoić i mnie i siebie. A tak to jest pełen relaks
-
We wrote:A powiedzcie mi jeszcze te którym już się udało, jak to wygląda po pozytywnym wyniku. Miałyście przyjść od razu na wizytę czy dopiero za jakiś czas?
ale wizytę ciążowa, ta pierwsza miałam 3 tyg po transferze. Trzymam kciuki za betę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kata kur.... Przykro miStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Lady_E wrote:A wiec byłam wczoraj w naszej kochanej klinice:)
I w 22 grudnia stawiam się na polna na histero. I tu szok bo to był jedyny termin który właśnie wczoraj sie zwolnił
I w styczniu IUI. Po wizycie w skrócie stwierdziłyśmy z panią dr że laparoskopia i nakłuwanie jajników sie spisało bo od zabiegu cykle super. Wczoraj 23 dc i ciałko żolte na jajniku. Jak po zabiegu iui nic nie dadzą szukamy dalej i ruszamy z IVF...
Lady E- to i tak szybko Ci termin na polnej dali - ja czekałam 3-4 m-ce, a niektórym mówili że już na 2016 nie ma miejsc. Także- wstrzliłaś się.
Katariiinka- bardzo mi przykro, widzę po Twojej stopce że już sporo przeszłaś, jesteś bardzo dzielna, nie poddawaj się. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo ja uważam, że Twoje bóle nie biorą się znikąd i chyba kluczem do sukcesu będzie najpierw ustalenie dlaczego tak jest a przynajmniej próba dojścia do tego, a później dopiero kolejne podejście... bo jeśli jest gdzieś jakiś problem to ty możesz sobie robić i sto punkcji, które pewnie nie dadzą nic. A jeśli masz podejrzenia co do owulacji, to myślę, że warto to sprawdzić, zrób przerwę na naturalną owulkę i zobacz, czy wtedy też będziesz miała takie bóle. Chociaż wiem, że jesteś w gorącej wodzie kąpana i za chwilę pewnie znów będziesz podchodzić do punkcji, ale myślę, że powinnaś chociaż to sprawdzić przed następnymi działaniami