MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Matilda19 wrote:Ekspertem nie jestem ale wychodzi że teraz masz ok 14 dni po owulacji wiec beta 13 to przyzwoity wynik 😊 ja w Twoim imieniu jestem pełna nadziei i trzymam kciuki za przyrosty 🤗🤗
Też mysle, że to może byc dobry znak🙏🙏🙏antonna, Angel9306 lubią tę wiadomość
-
Super gratulacje!!! Przecież to jak najbardziej dobry wynik!!😍 wiadomo że każda z nas po przejściach się martwi i rozumiem Twoje obawy ale bądź dobrej myśli ✊✊✊😍antonna wrote:Laski to az niewiarygodne. Tez mi sie udalo teraz zajsc w ciążę 😶 Natomiast zbadalam dzisiaj beta HCG i progesteron i mam 13.7 bety i 23 progesteronu. Także ja juz sie zalamalam. No ale wole ciążę biochemiczna niz, zeby to sie tak skonczylo jak rok temu 😕 No ale przykro mi przykro. Dzis 37 dc, ale owulacje mialam jakos po 23 dc. Jestem zawiedziona. Wam sie zdarzaja cuda, a moje cuda jak sie juz zdarza to nie na długo. Chcialabym sie mylic eh
Anulas lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Wow!! Super wiadomość!!! Piękna beta, gratulacje ✊✊😍😊😊Anulas wrote:Dziewczyny 17 dpt beta 4083 czy to ok? 🤔
Tsh kurde 2,8!!!
I bakterie w moczu😡Anulas lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Super gratulacje!!! Przecież to jak najbardziej dobry wynik!!😍 wiadomo że każda z nas po przejściach się martwi i rozumiem Twoje obawy ale bądź dobrej myśli ✊✊✊😍
niezapominajka12345, Za dużo za dużo, Aliglam, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
antonna wrote:Tak mi sie w sumie przypomnialo, ze Ty mialas bete 11, 12 dpo. Szkoda, ze nie wiem, który mam dzis dpo 🙄 No nic. Czas pokaze. Kupie testy i bede patrzec czy ciemnieja, a w czwartek na badania. Jiz mi dr K napisala co mam zbadac. Sama na swoja reke zaczelam wczoraj brac Clexane i acard. Btw. nie wiem jak to mozliwe, ale brzuch mi juz urosl. Serio. Rok temu tez tak mialam. Moj brzuch jest wielkosci brzucha z 10 tc w pierwszej ciazy 🙈
Daj sobie spokój z tymi testami. Przy wyzszych wartościach potrafia źle pokazac. Wiem z doświadczenia 😡
W czwartek badanie i wierze, że pójdzie w gore✊✊✊niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak zgadza się też miałam niska betę na początku więc spokojnie, cierpliwości jak to zawsZe klinika nas uczy 😉🙄🤣
Testy sobie daruj po co, strata kasy i w ogóle nerwów, lepiej od razu na betę i zobaczyć czy dobrze rośnie ✊😍 trzymam kciuki 😊a co do brzucha ja to się dziwię, że jeszcze nic mi nie rośnie kurde w ogóle zero objawów mam co to za ciąża 🤣🤣😉 hehehe ale czytałam że w KOLEJNYCH tak jest jak piszesz ze znacznie wcześnie widać brzuch itp ale ze aż tak wcześnie 🙈🤣👍antonna wrote:Tak mi sie w sumie przypomnialo, ze Ty mialas bete 11, 12 dpo. Szkoda, ze nie wiem, który mam dzis dpo 🙄 No nic. Czas pokaze. Kupie testy i bede patrzec czy ciemnieja, a w czwartek na badania. Jiz mi dr K napisala co mam zbadac. Sama na swoja reke zaczelam wczoraj brac Clexane i acard. Btw. nie wiem jak to mozliwe, ale brzuch mi juz urosl. Serio. Rok temu tez tak mialam. Moj brzuch jest wielkosci brzucha z 10 tc w pierwszej ciazy 🙈Luluiza lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
nick nieaktualnyantonna wrote:Tak mi sie w sumie przypomnialo, ze Ty mialas bete 11, 12 dpo. Szkoda, ze nie wiem, który mam dzis dpo 🙄 No nic. Czas pokaze. Kupie testy i bede patrzec czy ciemnieja, a w czwartek na badania. Jiz mi dr K napisala co mam zbadac. Sama na swoja reke zaczelam wczoraj brac Clexane i acard. Btw. nie wiem jak to mozliwe, ale brzuch mi juz urosl. Serio. Rok temu tez tak mialam. Moj brzuch jest wielkosci brzucha z 10 tc w pierwszej ciazy 🙈
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny macie jakis dobry, sprawdzony peeling do twarzy? 🤔 bo coś definitywnie mi nie służy nie wiem czy to maseczka (skóra nie oddycha), czy nowy krem ale mam straaaasznie sucha skórę na twarzy, wręcz w niektórych miejscach taka jakby chropowata mi się robi (na brodzie i pod nosem), jak sobie posmaruje kremem to aż mnie szczypie przez chwile....🙉
Zresztą rano się budze i znowu skóra sucha więc bym chciała najpierw jakiś peeling żeby może kremy się lepiej wchłaniały, pytam o konkretną firmę /nazwę? Żeby skład był ok i w ogóle żeby był odpowiedni do stosowania w ciąży bo czytałam że są i jakieś enzymatyczne i jakieś inne, jak zwykle za dużo informacji 🙄🤣🙈starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny macie jakis dobry, sprawdzony peeling do twarzy? 🤔 bo coś definitywnie mi nie służy nie wiem czy to maseczka (skóra nie oddycha), czy nowy krem ale mam straaaasznie sucha skórę na twarzy, wręcz w niektórych miejscach taka jakby chropowata mi się robi (na brodzie i pod nosem), jak sobie posmaruje kremem to aż mnie szczypie przez chwile....🙉
Zresztą rano się budze i znowu skóra sucha więc bym chciała najpierw jakiś peeling żeby może kremy się lepiej wchłaniały, pytam o konkretną firmę /nazwę? Żeby skład był ok i w ogóle żeby był odpowiedni do stosowania w ciąży bo czytałam że są i jakieś enzymatyczne i jakieś inne, jak zwykle za dużo informacji 🙄🤣🙈niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
Ewelina185b -
Faktycznie opinie super, kupuje 👍 ale jeszcze najpierw jakiś peeling do twarzy i tak by się przydał?🤔 😊Ewelina185b wrote:Polecam Cetapil z zieloną zakrętka to jest tzw. balsam do tawrzy i ciała. Uzywalam go w czasie ciazy też. I smaruje zawsze moje klientki nim przed malowaniem makijażu.starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Ewelina185b wrote:Polecam Cetapil z zieloną zakrętka to jest tzw. balsam do tawrzy i ciała. Uzywalam go w czasie ciazy też. I smaruje zawsze moje klientki nim przed malowaniem makijażu.
u mnie sprawdza się dermedic i nowy krem nawilżający marki sephora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 22:44
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer -
5 IMSI - 06.2025- 3 ❄️ -
Hahaha to mnie pocieszylas🤣🤣🙄👍😉Gaja88 wrote:To ja jestem wyjątkiem chyba, bo zachęcona dobrymi opiniami zamówiłam ostatnio ten balsam i obudziłam się rano z całą twarzą w czerwonej wysypce 😂 nie było do śmiechu
u mnie sprawdza się dermedic i nowy krem nawilżający marki sephora.
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Hahaha to mnie pocieszylas🤣🤣🙄👍😉
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery-laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer -
5 IMSI - 06.2025- 3 ❄️ -
nick nieaktualnyniezapominajka12345 wrote:Dziewczyny macie jakis dobry, sprawdzony peeling do twarzy? 🤔 bo coś definitywnie mi nie służy nie wiem czy to maseczka (skóra nie oddycha), czy nowy krem ale mam straaaasznie sucha skórę na twarzy, wręcz w niektórych miejscach taka jakby chropowata mi się robi (na brodzie i pod nosem), jak sobie posmaruje kremem to aż mnie szczypie przez chwile....🙉
Zresztą rano się budze i znowu skóra sucha więc bym chciała najpierw jakiś peeling żeby może kremy się lepiej wchłaniały, pytam o konkretną firmę /nazwę? Żeby skład był ok i w ogóle żeby był odpowiedni do stosowania w ciąży bo czytałam że są i jakieś enzymatyczne i jakieś inne, jak zwykle za dużo informacji 🙄🤣🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 23:10
-
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny macie jakis dobry, sprawdzony peeling do twarzy? 🤔 bo coś definitywnie mi nie służy nie wiem czy to maseczka (skóra nie oddycha), czy nowy krem ale mam straaaasznie sucha skórę na twarzy, wręcz w niektórych miejscach taka jakby chropowata mi się robi (na brodzie i pod nosem), jak sobie posmaruje kremem to aż mnie szczypie przez chwile....🙉
Zresztą rano się budze i znowu skóra sucha więc bym chciała najpierw jakiś peeling żeby może kremy się lepiej wchłaniały, pytam o konkretną firmę /nazwę? Żeby skład był ok i w ogóle żeby był odpowiedni do stosowania w ciąży bo czytałam że są i jakieś enzymatyczne i jakieś inne, jak zwykle za dużo informacji 🙄🤣🙈niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Zawsze jest tam ruch przy recepcji i rejestracja odbiera jak nie obsługuje pacjentów. Klinika działa normalnie, proponuje uzbroić się w cierpliwość i dzwonic do skutku.
Agak lubi tę wiadomość
2019 5x IUI,
05.2019 poronienie zatrzymane,
10.6.2020 start 1 IVF, FET 5.1.1.
25.02.2021 córeczka
Wracamy po rodzeństwo!
7.05.2024 FET 3.1.1.
7 dpt beta 37
8 dpt beta 76
12 dpt beta 694 🫣😍
16 dpt 3330 😊
28 dpt ♥️