MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulas wrote:A ja znów krwawie. W nocy obudziłam się mokra. Juz mniej ale dalej leci i kolor tej krwi jest bardzo ciemny. Juz myslalam że jest dobrze🥵
Ja tez mialam kilka dni spokoju i nagle w niedziele znow krewczytałam ze niby się krwiak tak oczyszcza... ale juz sama nie wiem co myśleć.
-
Mamka92 wrote:Ja tez mialam kilka dni spokoju i nagle w niedziele znow krew
czytałam ze niby się krwiak tak oczyszcza... ale juz sama nie wiem co myśleć.
Mam taka nadzieje, że to oczyszczanie. Ta krew nie wyglada na świeża ale plynna jest. No cóż już teraz się z sypialni nie rusze. Mam leżeć i tylko toaleta. -
nick nieaktualnyLumiko wrote:Ech...w sumie jezcze nie wiem . Na USG było ok,ale w tym cyklu mam problem z określeniem dnia kiedy wszystko się zaczęło,tzn raz było plamienie ,potem znowu coś innego... Badania też wyszły nie takie,ale może dlatego ,że nie w tym dniu robiłam..właśnie jadę na powtórkę 🙂mam nadzieję ,że nie skończy się na antykach..bo ile można 🙄😉
A jak Ty?
Jeszcze na plastrach jestem, doktor B ma chyba za dużo pacjentek i nie ogarnia, zakręcil się z zaleceniami, ale na szczęście udało się wyprostować 🙄
To kciuki ✊ -
Imbirek91 wrote:Pozdrawiamy Was ciotki
Urodziłam ostatecznie siłami natury, koło 23 zaczelam czuć skurcze po północy byłam na porodówce w Śremie i o 6.22 wykluł się kosmitek 😄 dobrze się stało że zaczęłam sama rodzic bo dzis raczej nie byloby szans na planowe przyjęcie - taka mają tu masakre, kobietki z małym rozwarciem leżą na ginekologii i czekają na salę porodowa a z porodówek zrzucają od razu jak to tylko możliwe. Rodziłam z mężem, tzn.maz koło 4 dostał zielone światło od położnej że może wchodzić także przy porodzie był ale jako że taki tu jest ruch to tych 2h z nami nie był bo ja od razu trafiłam na oddział bo na moje miejsce czekały 4 babki 🙈
Gratuluję szczęśliwego rozwiązania😉🤰🎈🎉
Zamierzam również rodzić w szpitalu w Śremie, miałabym kilka pytań w tym temacie jeśli można, wysłałam zaproszenie😀Imbirek91 lubi tę wiadomość
-
Anulas wrote:Mam taka nadzieje, że to oczyszczanie. Ta krew nie wyglada na świeża ale plynna jest. No cóż już teraz się z sypialni nie rusze. Mam leżeć i tylko toaleta.
-
Monia88 wrote:Jeszcze na plastrach jestem, doktor B ma chyba za dużo pacjentek i nie ogarnia, zakręcil się z zaleceniami, ale na szczęście udało się wyprostować 🙄
To kciuki ✊
🙂Dziękuję ❤️ wyniki są ,ale znowu nie do końca takie jak powinny,mam powtórzyć znowu w czwartek 🙄..ale to zawsze nadzieja ,że może jednak😁😁... A te plastry u Ciebie do kiedy? Jest już jakiś plan działań ?🙂Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
Matilda19 wrote:Jak krew ciemna to z tego krwiaka starego , oczyszcza się , może tak być . Mi tez dr K mówiła że jak tak będzie to ok byle świeża czerwona się nie pojawiła bo to by znaczyło że coś nowego się zrobiło . Wiem że się stresujesz ale myśle że nic złego sie nie dzieje 😏 ja leżę 99% czasu , oszaleć idzie normalnie . We wtorek za tydzień mam kontrole to zobaczymy czy mi się wchłonął czy dalej jest cholernik jeden 🤨
Ja mialam dosc czerwoną ale nie dużo. Dr Z mowil ze taka tsz moze byc z krwiaka tymbardziej ze mam orgazmy przez sen mogło go naruszyć. Ale to tylko jeden incydent dzis i wxzoraj czysto tylko sluz. Leze ile się da.. ale z 4 latkiem to bie łatwe. :p wizyta w niedziele.. -
Mamka92 wrote:Ja mialam dosc czerwoną ale nie dużo. Dr Z mowil ze taka tsz moze byc z krwiaka tymbardziej ze mam orgazmy przez sen mogło go naruszyć. Ale to tylko jeden incydent dzis i wxzoraj czysto tylko sluz. Leze ile się da.. ale z 4 latkiem to bie łatwe. :p wizyta w niedziele..
Mi dr napisala leżeć leżeć leżeć, więc nie wiem jakbym dała rade majac dziecko😬 -
Anulas wrote:Mi dr napisala leżeć leżeć leżeć, więc nie wiem jakbym dała rade majac dziecko😬
No dlatego nie leżę bo 4 latek sam sobie śniadania i obiadu nie zrobi ech ale z nim tez miałam krwiak i nie leżałam dobrze się skończyło na szczęście:) liczę że będzie tak samo. :p
A i mówi jak w 1 ciąży bul krwiak to duze prawdopodobieństwo że w drugiej też bedzie i wykrakalWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 17:06
-
Mamka92 wrote:No dlatego nie leżę bo 4 latek sam sobie śniadania i obiadu nie zrobi ech ale z nim tez miałam krwiak i nie leżałam dobrze się skończyło na szczęście:) liczę że będzie tak samo. :p
A i mówi jak w 1 ciąży bul krwiak to duze prawdopodobieństwo że w drugiej też bedzie i wykrakal
I tak żyje ta nadzieja, ze bedzie dobrze. U tylu dziewczyn się dobrze skonczylo😍
A nic nie melduja kolejne dziewczyny co brzuchy już powoli powinny zwalniać 🤔 Dziewczyny co u Was? -
nick nieaktualny
-
Ona-na-na wrote:Hej,
Mam pytanie. Czy któraś z Was robiła testy genetyczne na celiaklie i wyszły wszystkie negatywne, czyli nie wykryto mutacji, a mimo to dr Ż kazał trzymać się diety bez glutenu i bez laktozy?
Wiesz co, jak tak czytam to forum, to wydaje mi się, że doktor większości zakazuje gluten i nabiał.
Ona-na-na, Mamka92 lubią tę wiadomość
-
Ona-na-na wrote:Hej,
Mam pytanie. Czy któraś z Was robiła testy genetyczne na celiaklie i wyszły wszystkie negatywne, czyli nie wykryto mutacji, a mimo to dr Ż kazał trzymać się diety bez glutenu i bez laktozy?Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka _o wrote:Na ostatniej wizycie nawet sama pytałam dr o diety, ale żadnej nie zalecił i nie kazał mi robić żadnych badań. Kiedy kazał Wam robić badania dot. glutenu i laktozy?
-
Ona-na-na wrote:Dziękuję dziewczyny, teraz nie mam wątpliwości.
Ostatnio często boli mnie głowa, prawie cofziennie. Wcześniej zdarzało się to bardzo rzadko, może raz na pół roku.
Nie wiem czy to przez odstawienie glutenu, pogodę czy dostinex.
😤😭 -
91aga wrote:W pierwszych tygodniach brania dostinexu tez miałam bóle głowy. Zwłaszcza następnego dnia po wzięciu na noc tabletki. Z czasem minęło.Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Dziewczyny co do diety to byłam u tej Pani Honoraty i bez diety się nie obyło. Z tym że ja mam problemy też z jelitami więc to też na wpływ. Nie jem żadnego nabiału nawet tego bez laktozy bo i tak zawiera kazeine i glutenu. To były pierwsze słowa jakie usłyszałam. Miałam masaż wisceralny brzucha potem akupunkture. Dopóki diety nie zacznę żadnych ziółek mi nie dała bo nie ma sensu. Generalnie i ta widzę poprawę chociażby po pęcherzu bo nie chodzę tak często do toalety jak kobieta w ciąży. Mam większy spokój. Rano mam ćwiczenia oddechowe od nich i powitanie słońca z jogi.
PS jestem na diecie niełączenia bez surowych warzyw i owoców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 06:41
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Dziewczyny co do diety to byłam u tej Pani Honoraty i bez diety się nie obyło. Z tym że ja mam problemy też z jelitami więc to też na wpływ. Nie jem żadnego nabiału nawet tego bez laktozy bo i tak zawiera kazeine i glutenu. To były pierwsze słowa jakie usłyszałam. Miałam masaż wisceralny brzucha potem akupunkture. Dopóki diety nie zacznę żadnych ziółek mi nie dała bo nie ma sensu. Generalnie i ta widzę poprawę chociażby po pęcherzu bo nie chodzę tak często do toalety jak kobieta w ciąży. Mam większy spokój. Rano mam ćwiczenia oddechowe od nich i powitanie słońca z jogi.
PS jestem na diecie niełączenia bez surowych warzyw i owoców.
Rozumiem,że jesteś zadowolona z wizyty?🙂 Anakonda,czyli generalnie przy walce o dobre Endo gluten i nabiał odpadaja ... A co to za dieta niełączenia bez surowych warzyw i owoców ...przy każdym posiłku albo jedno albo drugie na surowo jako dodatek?Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak