MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Ja miałam długo ból po nie pękniętym pęcherzyku. Takie jakby pieczenie/ uczucie ciepła utrzymywało się dobry tydzień, nawet jak już go nie było. Albo pękł później albo się wchłonął albo nie wiem co się z nim stało, zniknął
Dziewczyny czy wy puchłyście po estrofemie? Wcześniej jak brałam to uprawiałam bardzo dużo sportu, teraz sporadycznie i normalnie tyję w oczach. Aż zaczynam się martwić
Mała, ja po estrofemie fatalnie sie czułam. Może nie przebralam na wadze, ale czułam sie spuchnięta i nabrzmiała, ponadto zauważyłam wiotczenie skóry i cholerne huśtawki nastroju. Odstawiłam to świństwo tydzien po pozytywnej becie (tak +/-), pomimo zaleceń, aby kontynuować przyjmowanie estrofemu do 12 tygodnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożliwe że zarodek dopiero wczoraj się wgryzł, ale jeśli miałaś świeży transfer blastki to powinnaś mieć betę koło 100. Może źle nam napisałaś i masz 110? Czy 11? Oby twoja beta wystartowała, ale jako, że jestem po 3 CB to nie rokuje to dobrze na moje. Chyba, że masz 110 to ekstra!
-
nick nieaktualnyTrzeba spojrzeć w wartosci referencyjne danego laboratorium i zbadać betę jeszcze raz dla porównania. Ja betę robiłam kilka razy i zawsze u mnie były kolosalne wartosci, raz nawet sama pani dr stwierdziła, ze beta jest za wysoka i moze to świadczyć o tym, ze zarodek po podaniu sie podzielił i powstała ciąża monozygotyczna....na szczęście okazało sie, ze moje laboratorium przekłamuje wyniki. Moze u Eweliny jest w druga stronę....W każdym razie trzymam kciuki!
-
nick nieaktualnyNo zapewne będzie tak jak mówi kicia chociaz ja nie czekam zawsze tych 5 kolejnych dób, bo i tak wiem, że nic z tego nie będzie, a że nie chcę się faszerować lekami to robię po 2 i zawsze już wtedy spada więc odstawiam wszystko
ale może Ewelinka nam się pomyliła i niepotrzebnie debatujemy bo ma 110