MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katariiinkaa wrote:Dziewczyny wiem ze juz o to pytalam.. ale boje sie strasznie i dlatego poruszam ten temat znowu..
Prawdopodobnie za tydzień lub dwa bede miala sciagana blone sluzowa macicy i histeroskopie i obawiam sie ze po tym zabiegu umre z bólu:(
Mozecie mi powiedziec czy to jest bol jak @ czy silniejszy/inny...
Czy pyralgina wystarczy czy tramal bedzie potrzebny...
Wiecie ze ja bolowa raczej jestem i dlatego przeraza mnie ta opcja ale wiem ze musze to zrobic jesli chce myslec o jakimkolwiek dalszym leczeniu... -
Clexane? Mi sie nie wydaje. Mi w 29 tc zaczęły wychodzić garściami i podejrzewam albo tarczyca albo anemia. Zaczęły mi wypadać akurat gdy nie brałam juz dłuższy czas Clexane. Ale warto o tym dr powiedzieć, bo w ciazy włosy raczej sie wzmacniają.Aina
-
Ewelina ja trzymam kciuki bo ta wartość jest niska ale najważniejsze to powtórzyć bete .
Campari to kiedy planujesz wyskoczyć ?
kata ja miałam ściąganą 2 razy i ja czułam się normalnie nie łykałam żadnych środków, wiadomo pewien dyskomfort czułam . Strach ma wielkie oczyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
No juz mówiłam dr ze mi leca niemalze od poczatku. Nie pozwolił mi brać żadnych suplementów, jedynie wcierać coś w skórę głowy. Ja juz mam połowę włosów a tu dopiero połowa ciąży, a ponoc po porodzie lecą jeszcze bardziej.. Dlatego pomyślałam o clexane bo poza tym biorę tylko acard i witaminy.
Campari a ratujesz się czymś czy czekasz do porodu? Ja już drastycznie nawet scielam i liczę ze to im ciut pomoże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja jestem pewna, że clexane. Ainaa, może mialaś akurat szczęście, ja mam wyniki bardzo dobre i włosy leciały mi zawsze po clexane.
Anakonda, ladybirth dr chce mnie przetrzymać tydzień na no-spie i (niestety) relanium do donoszonej. Dziś byłam na ktg na cito bo rano odszedł mi czop, skurcze pisały się regularnie. Dr wpadła cała uchachana czy rodzę w klinice w każdym razie sugerowała poleżeć i zaciskać nogi jeszcze tydzień mam nadzieję, że dociągnę do wizyty w poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
O kurczę, Campari, czyżby to juz!
Ale sie dzis podziało. No kochana trzymaj sie dzielnie, zaciskaj nogi, ale ze wszystko noże sie zdarzyć, to zycze szczęśliwego rozwiązania
Nie bede sie upierać, ze Clexane, no byc moze u mnie włosy tak zareagowały na odstawienie leku. Ale tez mnie to niepokoi, to u mnie świeży temat narazie wiec obserwuje tylko. Lady, ponoć jakos pol roku po porodzie zaczyna sie wypadanie, które niektórzy nawet nazywają łysieniem boje sie tego strasznie!Aina -
nick nieaktualny
-
Hej Natu! Super wyniki, ładnie rośnięcie. Jak sie czujesz? Doskwierają jakieś dolegliwości?
Campari, a czy pani dr mówiła jak z lekami (np. Clexane) po porodzie, czy to moze w szpitalu juz wszystko ustawiają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 22:42
Aina