MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mrs.P wrote:A ja kilka lat nie badałam prolaktyny i dr też mi nigdy nie zlecił. 🤷♀️ I czasami tak się zastanawiam, czy jest ok.
codziennoscnieplodnosci lubi tę wiadomość
HSG
laparoskopia
MedART 06.19
06.19 IUI
MTHFR C677T/A1298C hetero
07.19 IUI08.19 IUI
10.19 ostatnia IUI
12.19 Punkcja
28.02 Transfer❄️5.1.1
7t2d ❤️
13+1 💔
27.08 transfer mamy kropka
7t2d❤️
♀️
05.05.2021 Pola 🌈😍
3x CB 2023
08.23 naturalny cud 🤰♂️
25.04.2024 Franek 😍 -
Anka _o wrote:Dziewczyny, podczas brania divigel żeby endo ładnie urosło powinnam jeść morele, orzechy, awokado, a z tym winem czerwonym to bajka czy rzeczywiście kieliszek dziennie może pomóc?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Medartka wrote:Przepraszam, ale czy mogę zapytać, jaka była przyczyna starty ciazy w 16 tygodniu? Trzymam kciuki za aktualne starania!
Ureoplasma, poszła szyjka. Synek żył do ostatniej chwili ❤𝘎𝘯𝘪𝘦𝘸𝘬𝘰 (✝ 16𝘵𝘤) 𝘕𝘢𝘥𝘻𝘪𝘦𝘫𝘢 (✝ 7𝘵𝘤)
6 𝘭𝘢𝘵 𝘸𝘢𝘭𝘤𝘻𝘺𝘮𝘺 𝘻 𝘯𝘪𝘦𝘱ł𝘰𝘥𝘯𝘰ś𝘤𝘪ą, 𝘤𝘩𝘰𝘳𝘰𝘣𝘺 𝘦𝘯𝘥𝘰𝘬𝘳𝘺𝘯𝘯𝘦 𝘪 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘵𝘺𝘤𝘻𝘯𝘦 𝘴𝘬𝘶𝘵𝘦𝘤𝘻𝘯𝘪𝘦 𝘯𝘢𝘮 𝘵𝘰 𝘶𝘵𝘳𝘶𝘥𝘯𝘪𝘢𝘫ą
𝘔𝘰𝘵𝘺𝘭𝘬𝘶, 𝘤𝘻𝘦𝘬𝘢𝘮𝘺 🙏🦋🌈 -
Magda 26 wrote:Hej dziewczyny!! Muszę was się poradzić czy któraś z was miała robiona insyminacje w med arcie?? Jaka jest wogole cena zabiegu i czy komuś się udało??Dodam że miałam robiona drożność i badanie macicy i wszystko ok. Byłam już pół roku na stymulacjach i owulacja była ale niestety nic z tego nie wyszlo🤨🤨🤨🤨Kurde masakra z tym wszystkim już brakuje sił 🤨🤨🤨Pozdrawiam
Nam AB proponował, ale mamy dobre nasienie. Brakuje tylko owulacji, jak dla nas to strata czasu, kasy i nerwów. Według statystyk skuteczność to 8%. Dr nie miał nic przeciwko naszej decyzji.
Dziewczyny byłam dziś na sesji akupunktury, zostawiliśmy 3 igky w uchu i czekamy na efekty. Jutro mam monitoring popołudniu mam nadzieję, ze wszystko idzie po naszej myśli ❤ badania które AB kazał zrobić wyszły lepiej niż się spodziewaliśmy więc mam nadzieje, że będzie tylko lepiejKaach, Luluiza, Magda 26 lubią tę wiadomość
𝘎𝘯𝘪𝘦𝘸𝘬𝘰 (✝ 16𝘵𝘤) 𝘕𝘢𝘥𝘻𝘪𝘦𝘫𝘢 (✝ 7𝘵𝘤)
6 𝘭𝘢𝘵 𝘸𝘢𝘭𝘤𝘻𝘺𝘮𝘺 𝘻 𝘯𝘪𝘦𝘱ł𝘰𝘥𝘯𝘰ś𝘤𝘪ą, 𝘤𝘩𝘰𝘳𝘰𝘣𝘺 𝘦𝘯𝘥𝘰𝘬𝘳𝘺𝘯𝘯𝘦 𝘪 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘵𝘺𝘤𝘻𝘯𝘦 𝘴𝘬𝘶𝘵𝘦𝘤𝘻𝘯𝘪𝘦 𝘯𝘢𝘮 𝘵𝘰 𝘶𝘵𝘳𝘶𝘥𝘯𝘪𝘢𝘫ą
𝘔𝘰𝘵𝘺𝘭𝘬𝘶, 𝘤𝘻𝘦𝘬𝘢𝘮𝘺 🙏🦋🌈 -
Anka _o wrote:Dziękuję
i to jest bardzo dobra informacja:) PO wypiciu dziś kieliszka już mi się chce spać
Chociaż troszkę przyjemności w tym wszystkim 😉przyjemne z pożytecznym ... Ja już też po 🍷pinot noir😉
p.s. polecam Lustdorf wine house...🙂jak na czerwone wino to jest pyszne😉Anka _o lubi tę wiadomość
Starania naturalne styczeń 2017
Medart - 20.03.2019
Punkcja 16.12.2019 r. -1 prawidłowy zarodek
Transfer ❄️ 5.1.1 w dniu 23.10.2020 r.
7 dpt Beta. 46.2
11 dpt. Beta. 310,60
14 dpt. Beta. 1.195
18 dpt. Beta 6.840
22 dpt. Beta. 22.006
26 dpt. Beta 53.940
27 dpt 💓 i chłopak
-
nick nieaktualnycodziennoscnieplodnosci wrote:Nam AB proponował, ale mamy dobre nasienie. Brakuje tylko owulacji, jak dla nas to strata czasu, kasy i nerwów. Według statystyk skuteczność to 8%. Dr nie miał nic przeciwko naszej decyzji.
Dziewczyny byłam dziś na sesji akupunktury, zostawiliśmy 3 igky w uchu i czekamy na efekty. Jutro mam monitoring popołudniu mam nadzieję, ze wszystko idzie po naszej myśli ❤ badania które AB kazał zrobić wyszły lepiej niż się spodziewaliśmy więc mam nadzieje, że będzie tylko lepiej
A mieliście kiedyś IUI ? Czy zawsze normalnie próbujecie ?
Może warto to przemyśleć, zawsze to zwiększone szanse. ✊🏻 Jeśli AB proponował, to znaczy że widział w tym sens.
-
Luluiza wrote:A mieliście kiedyś IUI ? Czy zawsze normalnie próbujecie ?
Może warto to przemyśleć, zawsze to zwiększone szanse. ✊🏻 Jeśli AB proponował, to znaczy że widział w tym sens.
Raz bo umówiliśmy się z mężem, że bez tego nie podchodzimy do IVF.𝘎𝘯𝘪𝘦𝘸𝘬𝘰 (✝ 16𝘵𝘤) 𝘕𝘢𝘥𝘻𝘪𝘦𝘫𝘢 (✝ 7𝘵𝘤)
𝘔𝘰𝘵𝘺𝘭𝘬𝘶, 𝘤𝘻𝘦𝘬𝘢𝘮𝘺 🙏🦋🌈 -
Anulas wrote:Miło że masz czas tu luknąć😁
Paulina Nessa, Helena93, Olanta, Anulas, Panna Migotka, Catlady, antonna, Mrs.P, Miśka01, Nowa38 lubią tę wiadomość
Ewelina185b -
Oczekująca wrote:Cześć dziewczyny. Został mi Lutinus cale opakowanie zamknięte na sprzedaż, jakby któraś była zainteresowana to piszcie. Mieszkam niedaleko kliniki, więc mogę podrzucić
zostały mi również 24 saszetki medarginu, dorzucę w gratisie. Pozdrawiam
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyMrs.P wrote:A ja kilka lat nie badałam prolaktyny i dr też mi nigdy nie zlecił. 🤷♀️ I czasami tak się zastanawiam, czy jest ok.
Mi też dr A. B nie zlecal. zbadałam raz bo napisał, że mam hirproolajtylemie , przyszłam z wysokim wynikiem, ale po badaniu okazała się w normie i już nie badałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 23:19
-
Bardzo mi przykro... Dowiedzialas się po fakcie o ureo.czy już wiedziałaś wcześniej i...? Przepraszam, ze pytam, jeśli nie chcesz odp i o tym podać to oczywiście zrozumiem.
Zostanie Ci wynagrodzone to cierpienie!❤️
codziennoscnieplodnosci wrote:Ureoplasma, poszła szyjka. Synek żył do ostatniej chwili ❤
*Hashimoto, *mutacje PAI (hetero) i MTHFR (homo), *4[*], *ANA+, *antykoagulant tocznia+, *IVF - został 1❄️, *30 lat -
Rybitwa wrote:tak czytam i szukam pocieszenia, choc rzadko znajduja sie osoby, ktore mialy tyle transferów co my a w koncu sie udalo .Slyszalyscie w ogole o takich przypadkach?ze w koncu jednak sie udaje?
tak sie dzisiaj zaczelam stresowac.. bo przecież chyba ktores z tych 5 zarodkow byly dobre genetycznie, skoro teraz na 4 zarodki 2 sa ok.. dlaczego tamte nie zaskoczyły, choc były niby idealne warunki?
trzymam sie slow Pani doktor, ktora powiedziała, ze to jest "bardzo konkretna nadzieja". to zupełnie inne podejscie niz to, z którym spotkalam.sie w Warszawce "nie mamy juz Pani nic do zaoferowania " i pozbycie sie niewygodnego pacjenta po krwawieniu po punkcji.
gdzies dr K zasiala we mnie na nowo ziarenko nadziei, nawet sie ekscytowalam na ten sobotni transfer a dzis juz znow nachodza mnie czarne mysli, co jak sie nie uda. Nas juz nie stać chyba ani psychicznie , a juz na pewno nie finansowo by próbować znow. trzymajcie mocno kciuki. 8 lat walki to juz naprawdę dlugo:(
p.s. na lekach czuje sie mocno srednio, mam mdłości co rano a prolutex i clexane fuj, okropne zastrzyki 😂 -
nick nieaktualnyEwelina185b wrote:Bo pamiętajcie dziewczyny warto sie nie podawac. Jestem dobrym przykladem. Codziennie gdy tule malego mowie mu jak bardzi go kocham ze jest moim spelnieniem marzeń o ktory walczylam 7 lat a od 2016 w medart.Zaglądam dosyc często dziewczyny tu na forum.