MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna-na-na wrote:Poszłam na betę, bo na teście clearblue monitor płodności co prawda pokazał brak ciąży ale ja tam widzę na patyczku cień cienia. Oprócz tego monitor wykazuje wysoki poziom lh...
Do tego cały czas coś mi jeździ po żołądku, mam problemy z jelitkami, od swych dni nie mogę spać w nocy, ale w dzień mam kilka drzemek. Śluz przed okresem zawsze miałam kremowy a teraz taki wodnisty.
Albo te hormony od Ż mnie rozwaliły, albo może chociaż jeden pecherzyk jednak pękł. Zobaczymy. 🙂Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa dużo za dużo wrote:Właśnie chciałam ci napisać abyś zrobiła sobie test sikany ale nie traktowała go serio . Były przypadki że nie wyszedł a ciąża była . Ale pocieszę cię że mój cień cienia na teście właśnie kopię więc wszystko jest możliwe.
Nie chcę się znowu nakręcać ale mam małą nadzieję, że mimo wielkich i niepeknietych pęcherzyków, może jakiś jeden zbłąkany się uwolnił i właśnie próbuje się gdzieś zagnieździć 🤔 -
nick nieaktualnyOna-na-na wrote:Nie chcę się znowu nakręcać ale mam małą nadzieję, że mimo wielkich i niepeknietych pęcherzyków, może jakiś jeden zbłąkany się uwolnił i właśnie próbuje się gdzieś zagnieździć 🤔
Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
maraquja wrote:Mam pytanko o L4 - na jaki najdłuższy okres wystawiają je Panie w rejestracji w przypadku ciąży? Czy lekarz musi wyrazić zgodę na L4?Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Hej dziewczyny mam pytanko. Przy poprzedniej procedurze wypompowałam się finansowo ale chciałabym spróbować jeszcze raz tyle że brak już zarodków więc trzeba wszystko od nowa no i moje pytanie czy w Medart można in vitro rozłożyć na raty? Kiedyś dziewczyna pisała mi że w nie których klinikach jest taka możliwość ale nie wiem jak to wygląda z naszej klinice.....🙏😁Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualnyDominisia883 wrote:Hej dziewczyny mam pytanko. Przy poprzedniej procedurze wypompowałam się finansowo ale chciałabym spróbować jeszcze raz tyle że brak już zarodków więc trzeba wszystko od nowa no i moje pytanie czy w Medart można in vitro rozłożyć na raty? Kiedyś dziewczyna pisała mi że w nie których klinikach jest taka możliwość ale nie wiem jak to wygląda z naszej klinice.....🙏😁
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Za dużo za dużo wrote:Z tego co wiem to nie ma możliwości ani rat ani dofinansowania . Ale jeśli leczysz sie u dr K to wydaje mi się że możesz z nią szczerze porozmawiać i juz załatwić coś indywidualnie .
w kolejny kredyt się ładować też bez sensu a zanim uzbieram to minie sporo czasu..... Jakie to wszystko trudne
liczyłam na więcej zarodków a był tylko niestety jeden
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 17:12
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Cześć mało się udzielam na forum, ale codziennie Was śledze i trzymam kciuki.
Jestem po drugim criotransferze 5 dniowej blastki dziś 7dpt i beta hcg 28,4. Oczywiscie ciesze sie, ale patrze na Wasze wyniki i niektóre z Was miały wynik nawet pod 100... na dodatek dziś dostałam plamienia malutkiego. Od doktorka Ż dostałam wykaz badań na jutro do zrobienia. I sama nie wiem co myśleć...Matilda19 lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
maraquja wrote:Mam pytanko o L4 - na jaki najdłuższy okres wystawiają je Panie w rejestracji w przypadku ciąży? Czy lekarz musi wyrazić zgodę na L4?
Najpierw pytasz lekarza o L4 albo sam się zapyta czy potrzebujesz, ja dostaje max 4 tyg. Miałam sytuację teraz, za 4 tyg wizyta u Sz a za 6 tyg wizyta u Kru i lekarz i rejestracja pozwoliły na 4 tyg L4, później po 4 tyg mam przedłużyć o kolejne 2 tyg do wizyty u Kru. -
AisoG wrote:Cześć mało się udzielam na forum, ale codziennie Was śledze i trzymam kciuki.
Jestem po drugim criotransferze 5 dniowej blastki dziś 7dpt i beta hcg 28,4. Oczywiscie ciesze sie, ale patrze na Wasze wyniki i niektóre z Was miały wynik nawet pod 100... na dodatek dziś dostałam plamienia malutkiego. Od doktorka Ż dostałam wykaz badań na jutro do zrobienia. I sama nie wiem co myśleć...
Ja mialam chyba 33 albo 35 wiec szalu nie było. A plamienie koleżanka tez w dniu bety dostała. Tak slyszalam że nawet. Mozna okres dostac lekki -
Anulas wrote:Bąbel wrote:Jutro o tej godzinie mam połówkowe u Dr Sz. 🙈🙈🙈
Bardzo się denerwuje czy z Maleńką wszystko dobrze ❤️
Proszę o kciuki ✊🍀💪
Sama myśl o Dr mnie przeraża 🤦♀️🤦♀️🤦♀️[/QUOTE
✊✊✊✊ Noe bylo tak źle na wizycie.
Wszystko dobrze? 😊
Chciałam przejść na to fioletowe forum ale cały czas każe mi się zalogować chociaż jestem zalogowana i nie mogę dodawać wpisów 🙈AisoG lubi tę wiadomość
-
AisoG wrote:Cześć mało się udzielam na forum, ale codziennie Was śledze i trzymam kciuki.
Jestem po drugim criotransferze 5 dniowej blastki dziś 7dpt i beta hcg 28,4. Oczywiscie ciesze sie, ale patrze na Wasze wyniki i niektóre z Was miały wynik nawet pod 100... na dodatek dziś dostałam plamienia malutkiego. Od doktorka Ż dostałam wykaz badań na jutro do zrobienia. I sama nie wiem co myśleć...
A co do plamień to u mnie 15 tydzień zaraz i nadal czasem mam wiec to raczej smutna „norma”😌
Trzymam kciuki 🍀✊AisoG lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze, trzymam kciukiniezapominajka12345, AisoG lubią tę wiadomość
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Dziękuję dziewczyny za infoMedart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Miałam identycznie, tylko że po iui. Dziewczyny tutaj zachęciły mnie żeby jednak iść na betę i była pozytywna bo 11😍😊😱Catlady wrote:U mnie 7dpt rano pojawiło się delikatne plamienie - myślałam, że już po wszystkim. Tego samego dnia pobiegłam na betę i była niziutka - 13. Wszystko było ok, ciąża przebiegła książkowo.
Będzie dobrze, trzymam kciukiAisoG lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
nick nieaktualnyBąbel wrote:Jutro o tej godzinie mam połówkowe u Dr Sz. 🙈🙈🙈
Bardzo się denerwuje czy z Maleńką wszystko dobrze ❤️
Proszę o kciuki ✊🍀💪
Sama myśl o Dr mnie przeraża 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Bąbel lubi tę wiadomość