MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Figasmakiem wrote:A dlaczego pytasz tutaj skoro jesteś pacjentka dr Brązerta i nie robisz ivf w Medart?
Jesli są dobrej jakości to warto mrozić. Po rozmrożeniu są wartościowe. -
nick nieaktualnymoniss wrote:Widzę że tak jak ja czytasz oba poznańskie fora:) ja byłam zarówno pacjentka w Medart jak i u dr Brazerta, dlatego zasiegam wiedzy i tu i tu. Dziękuję Ci za odpowiedź.
Aaa rozumiem. Jak słusznie zauważyłaś podczytuje:p i mało się udzielam patrząc na liczbę postów stąd tez moje zapytanie.
Odnośnie zamrożonych jajeczek to koleżanka rozmnrazala i uzyskała całkiem ładny wynik i bardzo dobre jakościowo zarodki. Wiec jesli lekarz widzi szanse i uważa, ze mrozić to mrozić- warto mieć zapas
Powodzenia na punkcji -
Magda 26 wrote:Hej. Lena i Panizajaczkowa bardzo mi przykro... Ja jutro mam jechać na betę ale po tych nieudanych transferach waszych to myślę że u mnie też będzie lipa... Transfer miałam tydzień temu we wtorek w sumie chciałam jeszcze poczekac do poniedziałku przyszłego ale chyba nie dam rady już czekać.. Nie mogę tego zrozumieć człowiek bada zarodki wszystko oki bierze leki na podtrzymanie a i tak nic z tego nie wychodzi i gdzie tu leży przyczyna po prostu jakoś to wszystko tak ciężkie do ogarnięcia☹️
Myśl pozytywnie jeszcze nic nie wiadomo.Ja trzymam za Ciebie kciuki✊✊✊i daj znać koniecznie!Też się zastanawiam co może być nie tak🤷♀️Magda 26 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wynik z bety HCG i wyszło 241ml.Tak jak wcześniej pisałam miałam transfer tydzień temu we wtorek nie chce jeszcze się za wcześnie cieszyć to w sumie dopiero początek...
Kamaaa, Magnetisme, Lena 87, Olanta, Paolita, Madżka89, Angel9306, Magdaa90, Kaach, Gaja88, Karo84, Manis, Lumiko, panizajączkowa, Zielona_, Panna Migotka, truskawka26 lubią tę wiadomość
Magda26 -
Magda 26 wrote:Dziewczyny odebrałam wynik z bety HCG i wyszło 241ml.Tak jak wcześniej pisałam miałam transfer tydzień temu we wtorek nie chce jeszcze się za wcześnie cieszyć to w sumie dopiero początek...
Gratulacje. To super wysoka beta 🥰 trzymam kciuki za przyrost.Magda 26, Manis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, chcemy rozpocząć leczenie pod kątem immunologii u Paśnika. Sądzę, że to może być przyczyna braku implantacji zarodków. Lekarze z Medartu jednak w immunologię nie wierzą. Czy któraś z Was leczyła się immunologicznie, powiedziała o tym swojemu lekarzowi? A co jeśli zaleci mi jakiś wlew, kto mi to wtedy poda?
-
Berbeć.. wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie jakie jest podejście lekarzy w Medart do szczepień?
Właśnie wczoraj przyjęłam druga dawkę i leżę w łóżku z gorączka😔
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
panizajączkowa wrote:Dziewczyny, chcemy rozpocząć leczenie pod kątem immunologii u Paśnika. Sądzę, że to może być przyczyna braku implantacji zarodków. Lekarze z Medartu jednak w immunologię nie wierzą. Czy któraś z Was leczyła się immunologicznie, powiedziała o tym swojemu lekarzowi? A co jeśli zaleci mi jakiś wlew, kto mi to wtedy poda?
Jakie ma stanowisko dr K to nie wiem natomiast dr A. B to nawet patrzeć nie chciał na te zalecenia i "wysmiewal" -
nick nieaktualnypanizajączkowa wrote:Dziewczyny, chcemy rozpocząć leczenie pod kątem immunologii u Paśnika. Sądzę, że to może być przyczyna braku implantacji zarodków. Lekarze z Medartu jednak w immunologię nie wierzą. Czy któraś z Was leczyła się immunologicznie, powiedziała o tym swojemu lekarzowi? A co jeśli zaleci mi jakiś wlew, kto mi to wtedy poda?
-
nick nieaktualny