MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Madżka89 wrote:Zielona dziś Wasz Wielki Dzień!!! Trzymam mocno kciuki!!! ✊❤️
Dziękuje kochana, trzymaj ❤️❤️❤️Starania od 05.2019
Od 07.2020 w MedArt Poznań
Kwalifikacja do in vitro
Dieta bezglutenowa, podwyższone hormony tarczycy, reszta wyników w normie
Mąż - kryptozoospermia
10.2020 - rozpoczęcie podejścia do pierwszej procedury IFV
AMH - 6,95
Punkcja 21 grudnia 2020 - pobrano 14 komórek
Zamrożono 4x ❄️❄️❄️❄️ - po badaniu NGS 1 poprawny genetycznie (6AA)
----> Walka z za małym endo
03.2021 histeroskopia, scratching -> wynik idealny, wyznaczone okno implantacyjne
21.04.2021 transfer na naturalnym -
Dziewczyny jestem po, spałam jak kamien jak wróciłam Do domu ❤️ Dziękuje za kciuki! Teraz niech się dzieje, niech sie tam ładnie loguje w mamusi 🤣
Muzyna, Karo84, Manis, Figasmakiem, truskawka26, Lena 87, Kaach, Madżka89, Paolita, Lumiko lubią tę wiadomość
Starania od 05.2019
Kwalifikacja do in vitro
Mąż - kryptozoospermia
AMH - 6,95
03.2021 histeroskopia, scratching -> wynik idealny, wyznaczone okno implantacyjne
nick nieaktualnyMisiamisia1 wrote:Zielona przepraszam, że to napisze, ale nie zawsze to co najdroższe jest najlepsze 😉, ja wydałam w Medart fortunę dosłownie, a afektów brak, przeszłam do kliniki mniej "luksusowej" i był efekt w postaci ciąży 🙂tak tylko napisałam bo aż mnie razilo w oczy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna-na-na wrote:Hej dziewczyny,
Czy ktoś z naszego Medart’u zajmuje się immunologią? To jedyna rzecz której jeszcze nie miałam sprawdzanej w sprawie niepłodności i poronień nawykowych. -
Dziewczyny, melduje, że w 2dpt... nic nie czuję, hahah
Staram się nie nakręcać, pracuję w domu więc ogólnie mam czas zajęty, w weekend spróbuję porobić coś fajnego i może gdzieś pojechać żeby tyle nie myśleć.
Naczytałam się wcześniej o objawach implantacji i tak jak dziewczyny mówią, że czują, że ciągnie, że boli, że coś a jak lekarze się wypowiadają, że uczucie implantacji jest praktycznie niemożliwe to oszaleć można... tyle opinii co ludziWięc chyba nie ma co. Będzie co będzie. Czekamy na betę... Jak się złamię to pójdę już 6dpt, ale spróbuję wytrzymać do tej środy
Starania od 05.2019
Kwalifikacja do in vitro
Mąż - kryptozoospermia
AMH - 6,95
Pepa wrote:Dziewczyny dr Kubiaczyk miała mieć jakoś teraz urlop. Przypomnijcie mi proszę dokładnie kiedy bo gdzieś wcześniej była o tym mowa ale nie mogę odnaleźć
Teraz maZ tego co wiem 19-25 także ten tydzień
Starania od 05.2019
Kwalifikacja do in vitro
Mąż - kryptozoospermia
AMH - 6,95
Zielona_ wrote:Teraz ma
Z tego co wiem 19-25 także ten tydzień
Dziękuję! Wczoraj beta <1,10 😪 pisałam z pytaniem czy możemy zaraz w kolejnym cyklu podejsc do transferu i nie odp.Przypomnialo mi się właśnie ze chyba ma urlop. Nic poczekam do pn a leki wiadomo odstawiam.. -
Pepa wrote:Dziękuję! Wczoraj beta <1,10 😪 pisałam z pytaniem czy możemy zaraz w kolejnym cyklu podejsc do transferu i nie odp.Przypomnialo mi się właśnie ze chyba ma urlop. Nic poczekam do pn a leki wiadomo odstawiam..
O nie... strasznie mi przykro. Który to był dpt? Nie chcesz powtórzyć?Starania od 05.2019
Kwalifikacja do in vitro
Mąż - kryptozoospermia
AMH - 6,95
Zielona_ wrote:O nie... strasznie mi przykro. Który to był dpt? Nie chcesz powtórzyć?
świeży transfer 7dpt blastki 5.1.1, Beta byłaby pozytywna gdyby się udało 😒czeka na nas jeszcze zarodek 2.1.1 tylko nie wiem czy dr nie będzie chciała zrobić histeroskopi bo dr miał problem z dostaniem się do macicy mimo ze przed miałam usg 3d macicy i wyszło ok -
Zielona_ wrote:Dziewczyny, melduje, że w 2dpt... nic nie czuję, hahah
Staram się nie nakręcać, pracuję w domu więc ogólnie mam czas zajęty, w weekend spróbuję porobić coś fajnego i może gdzieś pojechać żeby tyle nie myśleć.
Naczytałam się wcześniej o objawach implantacji i tak jak dziewczyny mówią, że czują, że ciągnie, że boli, że coś a jak lekarze się wypowiadają, że uczucie implantacji jest praktycznie niemożliwe to oszaleć można... tyle opinii co ludziWięc chyba nie ma co. Będzie co będzie. Czekamy na betę... Jak się złamię to pójdę już 6dpt, ale spróbuję wytrzymać do tej środy
Zielona_ lubi tę wiadomość
-
@Pepa, mega mi przykro...
daj znać koniecznie co Ci odpisze dr. Może histo byłaby dobrym pomysłem, tylko pewnie martwi Cię "stracony" cykl?
@Nowa38, takie wiadomości dodają otuchy!Dziękuję kochana
Starania od 05.2019
Kwalifikacja do in vitro
Mąż - kryptozoospermia
AMH - 6,95
nick nieaktualny
-
Zielona_ wrote:@Pepa, mega mi przykro...
daj znać koniecznie co Ci odpisze dr. Może histo byłaby dobrym pomysłem, tylko pewnie martwi Cię "stracony" cykl?
Tak, chciałabym jak najszybciej podejsc do transferu,ale jak będzie trzeba to oczywiście poczekam
Podczytuje was i trzymam za wszystkie ✊✊✊ -
Misiamisia1 wrote:Zielona przepraszam, że to napisze, ale nie zawsze to co najdroższe jest najlepsze 😉, ja wydałam w Medart fortunę dosłownie, a afektów brak, przeszłam do kliniki mniej "luksusowej" i był efekt w postaci ciąży 🙂tak tylko napisałam bo aż mnie razilo w oczy.
Do jakiej kliniki przeszłaś?
U mnie 8 transfer prawdopodobnie też nie udany 😔
W 7dp beta 6Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 15:54
Paula8815 lubi tę wiadomość
07.18 IUI
09.18 I procedura krótki protokół , mamy 2 zarodki
Zmiana kliniki
01.19 II procedura długi protokół mamy 1 zarodek prawidlowo genetyczny
03.19 (9 tc) 💔
06.19 III procedura, badania NGS
07.19 transfer-złe przyrosty bety. Zbyt mały pęcherzyk (7tc).
12.19 transferciąża biochemiczna
05.20 transferciąża biochemiczna
10.20 transferciąża biochemiczna
01.21 4dc rysa endometrium
03.21 histeroskopia
04.21 transferciąża biochemiczna
-
Pepa wrote:Zielona_ wrote:@Pepa, mega mi przykro...
Dr odpisała, że możemy podejść do transferu w następnym cyklu ale ze względu na trudny transfer rekomendowałaby jednak histeroskopie. Oczywiście zrobimy jak radzi i w związku z tym mam do was pytanie bo dopiero w 1dc mam się odezwać jaka jest nasza decyzja i powie jaki jest plan. Jak wygląda ten zabieg, w którym dc i czy dr wystawia L4 (teraz jestem do 30 na zwolnieniu i zależałoby mi na dalszym ze względu na to ze nie chce wracać do pracy, tylko mam nadzieje zajść w drugą ciążę😉) aaaa i jaki jest koszt na stronie podają 1200 zł