MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Pom-pon wrote:Ja miałam lyzeczkowanie obumarlej ciąży w 2018 r. i płaciłam 1000 zł. Od razu po zabiegu do domu.
Rano dowiedziałam się że serca nie biją, a po 22 byłam już w domu.
Dziękuję za informację, trochę mnie uspokoiłaś.
Na czytałam się o szpitalach i byłam przerażona.
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
❄❄❄❄❄❄❄❄❄w tym przebadane 4 i zdrowe genetycznie!
I transfer 14.05 😢 beta 4,0
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
V transfer ciąża pozamaciczna usunięcie jajowodu
2023 naturals
27.01 ❤️ -
AisoG wrote:Dziękuję za informację, trochę mnie uspokoiłaś.
Na czytałam się o szpitalach i byłam przerażona.
Jeśli robią w Klinicie to chyba warto skorzystać, ja miałam na Polnej i bardzo źle to wspominam. Nie polecam. W Medarcie na pewno zrobią to tak jak trzeba. -
Promieniowanie wrote:Dziewczyny, mam pytanie w którym dniu cyklu odbywa się criotransfer?
Około 16-18 dzień. W moim przypadku tak to wypadałoPromieniowanie lubi tę wiadomość
Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️ -
Promieniowanie wrote:Dziewczyny, mam pytanie w którym dniu cyklu odbywa się criotransfer?
Magdaa90, Catlady, Lena 87, Adju, Manis, Promieniowanie, Kaach, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Czy wy też macie wrażenie, że jedna z pań na rejestracji jest tam jak za karę.. ta starsza w blond włosach.. za każdym razem jak dzwonię z rana to ma taki ton, że aż niemiło się rozmawia.. i wciąż jest z czymś problem,jak by nie ogarniała tematu..
-
Nie, nie tylko Ty
ja też mam takie wrażenie.... nie lubię jak ona odbiera telefon i nie lubię być przez nią obsługiwana. Zawsze ja tłumaczę ze ma duzo obowiązków i może akurat zmęczona... każdy ma prawo... ale po okolo pięciu latach kontaktu z klinika doszłam do wniosku że ta Pani po prostu taka jest
bo czasem w tym swoim niehumorze potrafi być miła i coś dobrego powiedziec:)
-
nick nieaktualny
-
Figga wrote:Hej dziewczyny. Czy wy też macie wrażenie, że jedna z pań na rejestracji jest tam jak za karę.. ta starsza w blond włosach.. za każdym razem jak dzwonię z rana to ma taki ton, że aż niemiło się rozmawia.. i wciąż jest z czymś problem,jak by nie ogarniała tematu..
Zgodzę się z Tobą. Nie tylko przez telefon jest nie miła. Bardzo nie lubię jak jest w pracy. Zawsze ma z czymś problem. Na wszystko robi miny. Jeszcze nie spotkałam się, żeby była uśmiechnięta i ogarniała rzeczywistość. Ostatnio dr.miał opóźnienie, to zamiast do mnie zadzwonić. To zdziwiona , że już jestem. Kazała mi jechać na miasto, albo na zewnątrz poczekać... -
nick nieaktualnyFigga wrote:U mnie też był w 18 dniu cyklu,i aktualnie czekam na wizytę ❤️ beta pięknie rośnie więc mam nadzieję że ❤️ albo ❤️❤️ usłyszę 🤗
Figga gratulacje !
Pamietam ze w podobnym czasie mialysmy pierwsze bobo, brałaś teraz dwa zarodki ? 🤗pierwszy crio po ciąży ?😃
U mnie już 20 tydzień się zaczął kiedy to zleciało 🙉 -
nick nieaktualny
-
Magdaa90 wrote:Figga gratulacje !
Pamietam ze w podobnym czasie mialysmy pierwsze bobo, brałaś teraz dwa zarodki ? 🤗pierwszy crio po ciąży ?😃
U mnie już 20 tydzień się zaczął kiedy to zleciało 🙉
niestety drugie crio,bo w pierwszym wzieliśmy jeden zarodek i niestety się nie udało... Beta nawet nie ruszyła 😞 a tym razem poszliśmy na żywioł i tranfserowaliśmy dwa ❤️ więc aż jestem ciekawa co się kluje.. 9go mam wizytę 🙈Magdaa90 lubi tę wiadomość
-
Figga wrote:Hej dziewczyny. Czy wy też macie wrażenie, że jedna z pań na rejestracji jest tam jak za karę.. ta starsza w blond włosach.. za każdym razem jak dzwonię z rana to ma taki ton, że aż niemiło się rozmawia.. i wciąż jest z czymś problem,jak by nie ogarniała tematu..
Serio, przecież to jest najmilsza Panizawsze zagaduje nawet jak jestem w kolejce do
Innej osoby
Trzymała kciuki Za mój transfer
pyta jak
Się czuje
Jestem w szoku !
-
BellaLuna wrote:Dziewczyny !
Serio, przecież to jest najmilsza Panizawsze zagaduje nawet jak jestem w kolejce do
Innej osoby
Trzymała kciuki Za mój transfer
pyta jak
Się czuje
Jestem w szoku ! -
Anulas wrote:AsiaG najpierw podają cytotec. Najlepiej jak dr K to robi. Dr Z 2 razy mo całą tabletke wkładał i nic a dr pokruszyla i po kawalku wkladala. Zdążyłam do domu dojechać i się zaczęło. Lyzeczkowanie pewnie dopiero po próbie farmakologicznej.
Ok, dzięki...
Ja wczoraj napisałam do Ż. Tak jak prosił i sądziłam, że będzie chciał mnie widzieć. Zaskoczyłam się, bo napisał że czekamy jeszcze tydzień, a w piątek kazał mi tylko czekać do poniedziałku 🙆Medart od 08.2019
Pobrano 19 komórek
Zapładniono 14
Pozostało 9
II transfer 😥
III transfer😥
IV transfer😥
2023 naturals
27.01 ❤️