MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Catlady wrote:Aana, kciuki za wizytę. Czekamy na info 🍀✊🏻
Catlady, ZielonaPaprotka, Nowa38, Nowa9090, Adju, Klapouszek, Promieniowanie, Glonojadek lubią tę wiadomość
Ana 2020. -
Aana wrote:Hejka.Jestem po wizycie..Przez niski przyrost bety hcg dr brała pod uwagę ciążę pozamaciczną.Na szczęście jest ciałko w odpowiednim miejscu.Czekam na wizyte serduszkową 3wrzesnia.😊🤭. Dziękuję za wsparcie
Bardzo się cieszę e 😘😘😘Aana lubi tę wiadomość
-
kwiatkibratki wrote:Dziewczyny mam na zbyciu gonapeptyl całe opakowanie ważne do października - oddam gdyby któraś potrzebowała. Mieszkam 10 min od Medart
Ale masz dobrze:D mnie te dojazdy do medart co 2 dzień bardziej wykanczaja jak nieudane transfery i zastrzyki 👊😄 -
Mikka wrote:Ale masz dobrze:D mnie te dojazdy do medart co 2 dzień bardziej wykanczaja jak nieudane transfery i zastrzyki 👊😄
1 etat w pracy, a 2 etat to dojazdy do Poznania + czas w Medarttak to często wygląda, ale kto nie ma tyle siły co my babeczki !!!
-
Aana wrote:Hejka.Jestem po wizycie..Przez niski przyrost bety hcg dr brała pod uwagę ciążę pozamaciczną.Na szczęście jest ciałko w odpowiednim miejscu.Czekam na wizyte serduszkową 3wrzesnia.😊🤭. Dziękuję za wsparcie
Aana lubi tę wiadomość
-
Bezproblemowej ciąży 😘Aana lubi tę wiadomość
-
Megu wrote:Dziewczyny czy w alab na Czerwca w HCP mogę zrobić v-leiden, antytrombina, antykoagulant toczniowy???
Zapewne zrobisz cześć badań w HCP, antykoagulant tocznia, antytrombina aktywność najlepiej zrobić w labolatorium pracowni hemostazy, Interlab, albo szpital Szamarzewskiego, dość często u pacjentów antykoagulant tocznia wychodzi fałszywie dodatni, dlatego dobrze aby to badanie wykonywały osoby jak najbardziej doświadczone.kwiatkibratki lubi tę wiadomość
-
KK93 wrote:Zapewne zrobisz cześć badań w HCP, antykoagulant tocznia, antytrombina aktywność najlepiej zrobić w labolatorium pracowni hemostazy, Interlab, albo szpital Szamarzewskiego, dość często u pacjentów antykoagulant tocznia wychodzi fałszywie dodatni, dlatego dobrze aby to badanie wykonywały osoby jak najbardziej doświadczone.
Dodam jeszcze, ze w interlab te badania są zdecydowanie tańsze niż w alab.
Dziewczyny wiecie może czy dr kru jest w sobotę w pracy? -
Dziewczyny, czy po pozytywnej becie dr K każe brac nadal ubichinol, glutation i wit. B12?on: azoo, hashimoto
ona: amh 2,64 ng/ml, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G homozygota, MTHFR heterozygota
2020
❌ 3 x IUI AID beta 0,1
2021 1IVF AID
➡️ 06: punkcja, transfer odroczony (badania NGS)
❌ 10: transfer blastki 5.1.1, 7dpt beta 0,16
➡️ 12: biopsja endometrium CD138 - brak komórek stanu zapalnego
🍀 12: transfer blastki 3.1.1 ✊✊✊
2022
♥️ 09: 👶🏼
2024
🍀 01: transfer blastki 2.1.1
♥️ 09: 👶🏼
➡️ 3 ❄️ prawidłowe (5.1.1, 3.1.1, 2.1.1), 3 ❄️ nieprawidłowe po NGS, 1 ❄️ niezbadany (2.1.1)
-
Adju wrote:Dziewczyny, czy po pozytywnej becie dr K każe brac nadal ubichinol, glutation i wit. B12?
Właśnie od kilku dni sama to analizuje. B12 na pewno trzeba brać.
Przy drugiej ciazy dostałam wiadomość ze mam odstawić ubihinol i glutation, a teraz nic na ten temat Pani Dr nie napisała. Ja odstawiłam:) -
Mikka wrote:Właśnie od kilku dni sama to analizuje. B12 na pewno trzeba brać.
Przy drugiej ciazy dostałam wiadomość ze mam odstawić ubihinol i glutation, a teraz nic na ten temat Pani Dr nie napisała. Ja odstawiłam:)Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Martyna92 wrote:Myślę, że tutaj największym problemem jest to, że osoby, które leczą się od dawna w klinice nie akceptują negatywnych słów na jej temat, nie można nic napisać, a historie z zatokami czy, które piszą nowe osoby zaczynające leczenie, pacjentka od dr K zaszła w ciążę pozamaciczna i Pani dr zasugerowała usunięcie jajowodów w szpitalu udało się samymi lekami, i jak dziewczyna napisała, że jednak podjęli inna decyzję w szpitalu to Pani dr przestała odpisywać, no to sory 🤷♀️ jak polecać taka klinikę gdzie to nie jest pierwszy taki przypadek, ja kiedyś polecałam, teraz nie polecę NIKOMU.
Ja myślę, że tam gdzie pojawia się jakaś zazdrość, chęć udowodnienia czegoś na siłę tam po czasie niestety wszystko się psuje, teraz jest tak, ze ja by jakąś dziewczyna zaszła w ciążę w innej klinice i przyszła pochwalić się radosna nowiną to dziewczyny by ją zlinczowały na tym forum, co ciekawe na innych są mega otwarte 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ -
Dziewczyny, też chciałabym przekazać trochę pozytywnej energii WAM i temu forum.
Pierwsze ivf niestety nam się nie udało (mieliśmy tylko 1 zdrowy zarodek), ale podeszliśmy do drugiej procedury i jest nadzieja z 6 są 3 zdrowe i czekają na transferCzuje że teraz się uda!
P.S Polecam adaptogeny Czarodziej! Myślę, że to trochę ich zasługa ;pCatlady, kwiatkibratki, Nowa9090 lubią tę wiadomość
Endometrioza, mutacja Mthfr
1 ivf (❄️❄️❄️❄️, po PGS ❄️)
10dpt beta-0 -
Czy ktoś ma może na sprzedaż te witaminy?
ubihinol i glutation😁07.18 IUI
09.18 I procedura krótki protokół , mamy 2 zarodki
Zmiana kliniki
01.19 II procedura długi protokół mamy 1 zarodek prawidlowo genetyczny
03.19 (9 tc) 💔
06.19 III procedura, badania NGS
07.19 transfer-złe przyrosty bety. Zbyt mały pęcherzyk (7tc).
12.19 transferciąża biochemiczna
05.20 transferciąża biochemiczna
10.20 transferciąża biochemiczna
01.21 4dc rysa endometrium
03.21 histeroskopia
04.21 transferciąża biochemiczna