MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika ja dużo czytałam na temat PAYPA i.jak pisze campari dużo miesza i daje czasami fałszywe wyniki. Ja osobiście dla własnego spokoju przed usg u Szymańskiego robiłam Nifty.I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
Ja nie robiłam PAPPA, bałam się, że namiesza mi w głowie. Nifty też nie robiłam. Zaufałam, że jeśli na usg prenatalnym było ok, to nie ma co drążyć. Będąc w ciąży miałam 27 lat więc nie byłam w grupie ryzyka. Gdybym jednak zrobiła PAPPA i wynik budziłby jakiekolwiek wątpliwości zrobiłabym Nifty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 18:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kicia i pięknie E2 poszło do góry .
MedA to pewnie mniej więcej w tym samym czasie będziemy miały transfer .
Ja w zasadzie od dziś zaczęłam przyjmować leki wyniki mam ok . Co do wizyty to kompletnie nie miałam głowy zapomniałam kartki mam zapalenie pęcherza i zapomniałam powiedzieć . Wczoraj mojego męża potrącił samochód i nie życzę nikomu takiego widoku jaki zobaczyłam na miejscu wypadku . Golymi rękoma udusilabym faceta gdyby nie mój tata . Pod szpitalem nawet nie wiedziałam gdzie auto zaparkowalam . Ale najważniejsze ze mąż ma się lepiej kręgosłup cały i głową też . W sumie miałam odwołać dzisiejszą wizytę ale mąż się nie zgodził .
Co do wizyty to Pani dr jest za tym by transferowac 2 zarodki i mąż też A Ja nie . I tu mamy problem . Encorton sama sobie z wiekszylam A raczej z konsultacja z moim starym ginem . Pani dr jest za genetyka zarodka jeśli to wyeliminuje to jest problem w zagniezdzaniu . AZ tylko jeśli chodzi o kwestie materialna bo z medycznego punktu nie mamy wskazania . A i jutro jak będę w szpitalu mam zrobić glukozy Z obciążeniem i powtórzyć cytomegalie i hemoglobine glikowana.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
katariiinkaa wrote:Dam znac, trzymaj kciuki
katariiinkaa lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anakonda o rany! Mąż w domu? Ma jakieś obrażenia? Straszne, że go to spotkało
Wiesz decyzja o ilości zarodków należy przede wszystkim do Ciebie. Rozumiem Twoje opory, bo ka też bym się na to nie zdecydowała. Na szczęście dr jest stanowczo od zawsze, że u mnie ciąży bliźniaczej nie chcemy. Mąż podobnie.
będziecie robić genetykę mrozaczków? -
Anakonda straszna historia z tym wypadkiem Współczuję! Mam nadzieję, że mąż szybko wyjdzie ze szpitala.
Dziewczyny mam pytanie dotyczące długiego protokołu. Czy zastrzyk z Decapeptylu mogę przyjąć w dniu 21 tabletki antykoncepcyjnej, czy dopiero po zjedzeniu 21 tabletek, czyli w dniu 22 tabletki? Zaczęłam brać tabletki 6.12 i wiem, że na pewno mogę podjechać 27.12 po zastrzyk, ale była też mowa o 26.12, ale nie mam tego zapisanego w notatkach (a nie chcę jej głowy zawracać). Okazuje się, że 26.12 będziemy w Poznaniu, więc jeśli mogę i ona będzie to wolę podjechać już tego dnia.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
Anakonda, współczuję nieprzyjemnej sytuacji. Życzę mężowi szybkiego powrotu do domu.
Antonna, mi się wydaje, że jeden dzień nie będzie miał aż takiego znaczenia, bo zastrzyk nie musi być koniecznie w 21 dniu tabletki. Ja np. jadę na wizytę w 23 dniu tabletki i pewnie jak będzie ok, to dostanę decapeptyl. Wydaje mi się, że najważniejsze, by przez jakiś czas nieprzerwanie brać anty, żeby uspokoić jajniki.
Napisałabym na Twoim miejscu do pani dr, po prostu że będziesz w tym 20 dniu w Poznaniu i czy możesz podjechaćantonna lubi tę wiadomość
-
Nika, my robiliśmy pappa i wyszło wszystko ok, wyników nie widziałam, ponoć od razu poszły do dr Sz., a do nas trafiły juz opracowane.
A czy w usg wyszły niezgodności? Trudno jest cos doradzić, sa ludzie którzy chcą mieć pewność i robią Nifty i sa tacy, którzy nawet pappa nie robią. Zycze Wam zdrowego maluszka i jak najmniej powodów do niepokoju.
Campari, a miałaś anemię przed porodem, czy dopiero teraz Cie dopadła? Ja to teraz jestem stałe bardzo zmęczona, aż boje sie, co to bedzie jak maleństwo bedzie juz na świecie.
Anakond, zdrowia dla męża, co za przykra historia
Antonna, napisz do pani dr, myśle ze to wielkiego znaczenia nie ma, ale po to sa ci nasi lekarze wlasnie tak mi z reszta kiedys dr Z powiedział, wiec pisz śmiało.antonna lubi tę wiadomość
Aina -
Cześć dziewczyny!
Chciałabym się przenieść do MedArtu z Polnej, niestety nr, który mają podany na stronie internetowej nie odpowiada, dzwonię i dzwonię, nikt nie odbiera. Macie pomysł jak tam się dodzwonić (do Poznania mam 200 km). Dzięki za info -
Nokida, trzeba próbować, numer prawidłowy. Mi zawsze sie udaje szybko dodzwonić.
Campari to wcinaj żelazo, trochę mnie wystraszyłas, bo od kilku miesięcy walczę z ciążowa anemia juz nawet o transfuzji wspomniał dr takie złe wyniki, pewnie po porodzie mnie to czeka, w tygodniu badam krew...zobaczymy, oby nie było gorzej.Aina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny