MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Odeta a po ilu dniach powinny urosnąć jakieś sensowne pęcherzyki? Wizytę mam na wtorek, wtedy już powinno coś być? I miałaś jeszcze jakiś dodatkowy zastrzyk?
Anakonda nie miałam mieszanych leków ale wizja nie rosnących pęcherzyków, endometrium grubości 5mm i zmuszanie męża do seksu 3 dni pod rząd kiedy jest zmęczony w tygodniu a libido ma dość niewielkie spowodowała, że prawie się poryczałam w tym gabinecie.
Irytujące jest to czekanie w poczekalni... Tym bardziej, że zostawiamy u nich niemałe pieniądze i oczekujemy traktowania nas na wysokim poziomie. -
Mysza ja tez poki co nie mialam takiej sytuacji, ze mnie nie zapisali. Zawsze jak sie zapisuje i mowie "Pani dr kazala mi sie zapisac na..." to nie ma zadnego problemu.
Mala mam nadzieje, ze Elonva na Ciebie zadziala super Nie wiem jak to sie ma do Elonvy ale bez stymulacji pecherzyki rosna okolo 2 mm na dobe. I u mnie sie to tez potwierdzilo przy Puregonie.
Anakonda ja jestem z tych schizujacych Takze z gory przepraszam za moje zachowanie, ale podejrzewam, ze bedzie tylko gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 09:52
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Z tego co zaobserwowałam na własnym przypadku, to on pobudza do wzrostu dużo pęcherzyków na raz i rosną w miarę równo wszystkie, a przy puregonie z reguły miały różne wielkości. Na kolejnej pewnie będą już widoczne małe kropeczki, jak to określił dr "no, wystartowały"
Ja od 7 dnia po podaniu Elonvy brałam Orgalutran codziennie rano (w sumie przez 4dni bo potem okazało się, że kończymy stymulacje bez punkcji) Myślę, że 10-11 dnia stymulacji dr już będzie w stanie powiedzieć kiedy punkcja.
Co do kolejek, to trochę tak, że renomę kliniki ciągną dwa nazwiska i nowi pacjenci pewnie nie chętnie chcą się umawiać do innych lekarzy mimo,że klinika ma ich coraz więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 11:26
-
Mała no przecież musi coś na ciebie zadziałać niestety to jest metoda prób i błędów ja tak kulalam się 5 cykli zanim coś zadziałało i e2 podszedł w doręczenia.
Antonna po to tu jesteśmy by cie uspokajające możesz schizowac każda to robila/ robi
Kicia a ty jak tam ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
gabrysia111 wrote:Dziewczyny, odpisuje Wam Pani dr ostatnio? Ja wczoraj i dziś pisałam i nic...
kicia też bym od zmysłów odchodziła . Leż plackiem i pachnij oby tylko dzieć zechciał zostać .
No i my startujemy do crio leki standard czyli te same . Intralipidu jeszcze nie ma także no 25 .01 wszystko będzie jasne czy sie odbędzie P Maria mi nawet pytała sie na któą che godzine Ale słyszałam jak dzwoniła i o liście rezerwowej mówiła.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
Hej dziewczyny my w srode wróciliśmy z naszą córcia do domu ze szpitala. Poród to dla pierworodek przeżycie ekstremalne mi rano w sobotę odeszły wody więc uszykowalismy się i pojechaliśmy do szpitala. Po przyjęciu i badaniach(rozwarcie 2,5cm brak boli pirodowych) kazali lezec i czekac dostalam obiadek. Po obiedzie zaczął mnie boleć brzuch okazało się ze zaczyna się poród który trwał 4h siłami natury☺ to było przeżycie!!!
Teraz uczymy się nowej roli. Dzień po powrocie do domu wizyta położnej 2h i dużo nauki oraz cennych informacji jak sobie radzić z taką małą kruszynka☺
Życzę Wam wszystkim tego upragnionego szczescia☺Ainaa, gabrysia111, Campari, iwonn, antonna, ladybirth, AnnaNata. lubią tę wiadomość
-
Czy Wasi partnerzy też wykonywali badania przed ivf tzn grupa krwi,hiv i te wszystkie anty wzw? Do mnie się teraz zgłosili, że potrzebują do dokumantacji, a wcześniej słowa o tym nie było. Teraz akurat nie mamy fizycznej możliwości więc trochę muszą poczekać ale dodatkowe 250 zł pęknie
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny podczytuję Was regularnie, ten wątek to nieopisana skarbnica wiedzy!
Nas czeka pierwsza wizyta u dr Żaka, ze wskazaniem od wcześniejszego gina do IUI.
Czego się spodziewać po 1 wizycie? Na jakiego rzędu kwoty się nastawiać? Co ze sobą zabrać? Po ilu mniej więcej wizytach zapada decyzja co do sposobu leczenia?
A przy okazji gratuluję wszystkim "trafionym" i zaciskam kciuki za te, którym na pewno uda się niedługo!
Anka